Ce se poartă în toamna 2023. Tendințe și combinații de culori în moda de sezon!

Ce se poartă în toamna 2023. Tendințe și combinații de culori în moda de sezon!
Ce se poartă în toamna 2023. Tendințe și combinații de culori în moda de sezon!

Toamna se apropie cu pași repezi. Însă știați ce se poartă mai exact, în acest an, atunci când vine vorba despre modă?

Aflați din rândurile următoare ce se poartă mai exact, în toamna anului 2023. În plus, descoperiți și care sunt culorile care predomină, dar și tipurile de material. 

Stofă 

Atunci când vine vorba despre tendințele din acest sezon de toamnă, 2023, se pare că una dintre acestea include și stofa, dat fiind faptul că în anul 2020, tendințele conțineau seturi formate din două piese, extrem de comode ca material, fiind confortabile indiferent de faptul că erau purtate la birou sau acasă, în stil remote. 

Cu toate acestea, astăzi, se păstrează acest trend, ba chiar este unul îmbunătățit, purtându-se ținute formate din trei piese, care includ un costum, format din pantaloni și sacou care deține umeri mai puternici și evidențiați, fie din același set, fie diferite, însă astfel încât să se potrivească o piesă cu cealaltă, iar cea de-a treia piesă care completează întreaga ținută poate să fie reprezentată de orice articol vestimentar cât mai lejer cu putință, astfel încât să se incorporeze cu restul stilului abordat. 

Citește și: Ce sandale se poartă în 2023. Stiluri confortabile și purtabile în orice moment al zilei!

Ce se poartă în toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume. Prețul este unul exorbitant, costând cât o mașină de lux nou nouță!

Ținute casual 

O altă tendință a sezonului tomnatic din acest an, este reprezentată de ținutele casual, care sunt totodată și elegante.

De obicei, acest tip de ținute este format dintr-o pereche de pantaloni, fie că este una casual sau una de stofă, la care se adaugă un blazer sau un sacou, formând astfel o ținută foarte simplă, dar în același timp și elegantă. A treia piesă din acest tip de ținute, poate să fie reprezentată, în funcție de caz și combinația de articole vestimentare realizată, de un top simplu negru, o cămașă albă simplă sau alte astfel de piese. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Piele 

Una dintre tendințele care pare că nu se demodează niciodată și este prezentă și în acest sezon de toamnă 2023, este reprezentată de articolele vestimentare din piele. Indiferent că este vorba despre fustele de piele, geaca de piele, încălțămintea de piele, pantalonii din piele, rochiile din piele, topuri, vestă, blazere și așa mai departe, toate acestea sunt și vor rămâne întotdeauna niște articole vestimentare foarte clasice și în

tendințe. 

Cu toate acestea, specialiștii recomandă să nu se ducă acest trend nici la extreme, ca atunci când o ținută este formată complet din articole vestimentare din piele. Așadar, se recomandă să se poarte pantaloni de piele, de exemplu, cu o pereche de cizme din piele, iar în partea de sus, orice alt articol vestimentar, însă din alt tip de material, pentru a ne asigura că ținuta este aleasă corespunzător. 

Denim 

Lumea denim-ului predomină indiferent de locul unde ne aflăm, acesta fiind prezent și în tendințele sezonului de toamnă 2023. Astfel, în prezent, există o categorie foarte mare în lumea modei de articole vestimentare din denim, însă fiecare persoană care aude acest cuvânt, cu siguranță se gândește direct la blugi. Printre altele, blugii sunt cei care se poartă în continuare, și în acest sezon, însă cei care predomină sunt cei mai largi, fie cu talie joasă sau nu, tot ce contează este ca piciorul să fie relaxat, în

special datorită faptului că există destule variații în stiluri.  

De asemenea, articolul care pare că este și mai interesant decât cel al blugilor, dar care ține totodată tot de denim, este reprezentat de pantofii din denim, fie că este vorba despre tocuri sau cizme, denim-ul pare că predomină și în acest sens, fiind o tendință foarte mare pentru toamnă. 

Western wear 

Se pare că printre tendințele sezonului de toamnă din acest an, se află și piesele vestimentare de inspirație occidentală, o creștere vizibilă a achiziționării fiind în ceea ce privește cizmele de cowboy sau cele asemănătoare cu acestea în model sau lungime. De asemenea, chiar și pălăriile occidentale care sunt purtate în combinație cu o pereche de cizme occidentale sau simple, pot face parte din aceste tendințe care țin de inspirația occidentală, indiferent de faptul că mergi la birou, în oraș sau la o întâlnire importată. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Kitten heals 

Bineînțeles că din aceste tendințe nu trebuie să lipsească nici pantofii, motiv pentru care, în această toamnă regăsim în preferințele multor persoane, Kitten heals, tipul de pantofi, cizme etc., care dețin un toc... destul de mic. Specialiștii explică faptul că acest tip de pantofi cu toc este unul foarte confortabil, care poate face orice femeie să se simtă bine, aspect care le face totodată să fie și foarte frumoase în ținuta pe care o poartă, cu siguranță. 

Ținute roz 

Este cunoscut deja faptul că, nu de mult timp, și-a făcut apariția filmul Barbie. De aici și până la o întreagă modă a articolelor vestimentare de culoare roz... a fost doar un pas. Așadar, era imposibil să nu existe această culoare și în sezonul de toamnă al anului 2023, motiv pentru care, ar trebui să ne obișnuim cu rochiile roz, puloverele roz, topurile roz, pantalonii roz, iar lista poate să continue de aici înainte. Indiferent de articolul vestimentar ales, cu siguranță nu vei da greș în acest sezon, dacă este roz. 

Ținute roșii 

În ciuda faptului că era de la sine înțeles faptul că ținutele roz vor predomina în acest sezon de toamnă, se pare că nici ținutele roșii nu se lasă mai prejos. Astfel, o culoare care este foarte dominantă, indiferent de faptul că este un roșu rece, neutru sau cald sau orice altă nuanță, rezultatul este același, și anume, impecabil! 

Niciodată nu vei da greș cu o astfel de ținută, bineînțeles și dacă este realizată corect. Poți opta pentru o rochie roșie sau o salopetă roșie sau chiar o pereche de pantofi roșii, pentru ca la final să ai o ținută de o culoare distractivă, clasică și mereu în tendințe. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cele mai noi tendințe în modă pentru sezonul de toamnă 2023. Ce să porți ca să fii în trend și să te simți frumoasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies