5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate

5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate
5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate

Nu este necesar să avem o garderobă plină cu haine, pentru a avea o ținută impecabilă la facultate. Fiecare student trebuie să aibă în garderoba sa hainele esențiale, care îi fac să arate bine îmbrăcat, și care să i se potrivească perfect cu stilul acestuia.

Indiferent că ai început primul an de facultate, sau că ești aproape de absolvire, te-ai întrebat măcar o dată ce ținute să porți în zilele care urmează. Așadar, iată câteva piese vestimentare și accesorii care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.

Piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderoba pentru facultate

Deși multă lume preferă să nu pună accent pe felul în care se îmbracă la facultate, sunt persoane care consideră că o imagine cât mai îngrijită și profesională va crea o impresie mult mai plăcută.

Tricoul alb

Cea mai clasică piesă vestimentară, dar în același timp extrem de importantă, este un tricou alb. Acesta poate salva întotdeauna situațiile imprevizibile, deoarece este ușor de asortat în orice fel de ținută. Tricoul alb poate fi purtat cu o pereche de blugi, cu fuste, sub sacouri, cu o geacă peste, cu un blazer, merge perfect și cu pantofii cu toc, cu adidasi, cu botine, cu absolut orice tip de încălțăminte.

Un lucru important la care trebuie să te uiți înainte să îți achiziționezi unul, este să fii atent la material și tipul de croială al acestuia. Dacă îți dorești un efect de alungire a gâtului, poți alege un tricou alb cu o tăietură în V, dacă vrei unul pentru o ținută sport poți opta pentru un tricoul alb clasic cu tăietura rotundă, dacă vrei să îți acoperi brațele mai voluminoase le poți acoperi ușor cu un tricou alb cu mânecile largi.
Dacă atunci când porți un tricou vrei să îți pui în evidență talia, poți merge pe varianta de tricou mulat, iar dacă vrei să îți ascunzi imperfecțiuni, poți alege un tricou alb cu croi drept. Așadar, un tricou alb este esențial în garderoba pentru facultate, mulându-se perfect pe orice tip de siluetă și pe gusturile fiecăruia.

Citeste si: Cum să-ți pregătești dressingul pentru garderoba de toamnă

5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Cămașa în culoare clasică

Pe lângă cămașa albă clasică care ar trebui să o aibă oricine în garderobă, poți opta pentru o cămașă de orice nuanță. Poți alege variante precum culoarea crem care este foarte în vogă în acest moment, bleu, gri închis, poate chiar și o culoare mai îndrăzneață dacă obișnuiești să te îmbraci mai colorat.

Acestea merg în foarte multe ținute, putând fi purtate sub orice articol vestimentar, cât și purtate separat. Așadar, cămășile în dungi sau carouri, din in sau din bumbac, sunt o alegere favorabilă de fiecare dată. Dacă ești o persoană cu un stil vestimentar mai elegant, poți purta o cămașă cu volane sau una cu nasturi tip bijuterie.

Citeste si: Stilul de viață minimalist. 3 principii de care să ții cont

5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: 5 Trucuri vestimentare care te vor face să pari mai înaltă

Palton

Paltonul este piesa vestimentară care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui student. Cu un palton nu vei da greș niciodată, fiind o piesă de rezistență indiferent de ținuta pe care urmează să o porți pe sub.

În această perioadă, sunt la modă paltoanele în culori neutre precum gri, bej, camel, cu o croială cât mai simplă. El poate fi purtat la facultate, la locul de muncă, în oraș cu prietenii, sau chiar la o ieșire seara la restaurant. Poate fi ușor de accesorizat cu cizme puțin mai lungi, pantofi cu toc, botine, ghete, chiar și adidași dacă doriți să abordați un stil sport.

Citeste si: Cum sa-ti accesorizezi corect outfitul in functie de stilul in care se indreapta tinuta

5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cine a inventat blugii. La început erau purtați de crescătorii de vite

Blugi clasici

Când vremea de afară începe să devină din ce în ce mai neprietenoasă, blugii sunt salvarea pentru o zi răcorească de facultate. Ei vin în diferite mărimi și forme, mulți dintre oameni optând pentru blugi dintr-un Denim mai gros, în nuanțe clasice de bleumarin, bleu deschis, negru. Anul acesta se poartă foarte mulți blugi în culorile pământii, fiind de asemenea foarte ușor de purtat. Cu ajutorul blugilor poți crea atât ținute simple pentru zilele în care nu dorești să depui mult efort, cât și ținute prin care poți atrage privirile celorlalte persoane. Blugii pot fi purtați și în ținutele elegante, cu o pereche de tocuri, un top elegant, și un sacou mai larg, perfect pentru când doriți să abordați un stil mai chic.

Citeste si: Trucuri vestimentare pentru minione. "Este un must să purtăm tocuri”

5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 5 Ținute casual de vară pentru femei de 40 de ani, potrivite pentru orice siluetă

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cardiganul

Cardiganul nu trebuie lipsit din nicio garderobă de student. Deși ele au fost extrem de populare în trecut, trendurile l-au readus în lumina reflectoarelor din nou. Sunt o mulțime de variante de cardigane în toate culorile, formele, croielile și texturile. Acesta este extrem de simplu de purtat, și în aceleași timp foarte călduros în zilele reci. Poate fi purtat într-o ținută monocromă, sau pe post de bluză, încheiat și băgat în pantaloni sau fustă.

Citeste si: 5 Tipuri de paltoane pentru femei și cum să le porți corect

5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

Accesorii pe care trebuie să le ai dacă ești studentă

Accesoriile ajută foarte mult la completarea unei ținute de senzație, care poate atrage privirile multor oameni. Indiferent că este vorba despre o ținută casual, sport sau elegantă, ele nu trebuie să lipsească niciodată. Cum micile detalii fac mereu diferența, accesoriile pot ajuta ținutele să iasă din anonimat pentru a atrage atenția tuturor. Iată câteva accesorii pe care trebuie să le ai dacă ești studentă!

Geantă sau poșetă

Geanta sau poșeta sunt un accesoriu care poate fi asortat cu ușurință, indiferent de tipul de ținută pe care dorești sa o abordezi. O geanta potrivită va face întotdeauna diferența oriunde vei merge, fie ca este la facultate sau in oraș.

Colierele și lănțișoarele

Aceste accesorii sunt ușor și necesare de purtat la o multitudine de ținute. Spre exemplu, dacă dorești sa abordezi o ținută cât mai simpla la facultate, formată dintr-o cămașă și o pereche de pantaloni drepți, poți purta un colier supradimensionat, oferind un plus stilului vestimentar.

Curelele

Curelele sunt accesorii extrem de practice. O curea poate fi un ajutor de nădejde dacă dorești să îți accentuezi talia, să ascunzi anumite defecte, sau să pui în valoare o piesă vestimentară. De asemenea, o curea potrivită pentru tipul de ținută poate impresiona și atrage multe priviri în jur.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Secrete de stil de la Adina Buzatu: „Haina nu-l face pe om, dar îl conturează!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies