Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă
Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Ca să deveniți mai feminină și mai atrăgătoare, este obligatoriu să respectați câteva sfaturi. Iată ce atitudine trebuie să aveți, dar și cum să vă îngrijiți, ca să fiți o femeie cu stil.

Orice femeie trebuie să se simtă frumoasă, eleganta și cu stil, chiar dacă există moduri diferite de a face asta. În primul rând, fiți naturală și purtați doar ceea ce vă avantajează.

Sfaturi pentru a fi feminină și atrăgătoare

Ce este feminitatea

Cu siguranță ați observat multe femei care emană eleganță și stil, fără mare dificultate. Asta nu înseamnă că trebuie să fiți îmbrăcată mereu la patru ace sau să fiți coafată și machiată profesional.

Dacă vreți să deveniți mai feminină și mai atrăgătoare, cel mai mult contează atitudinea pe care o aveți. Așadar, priviți-vă în oglindă și observați cât sunteți de frumoasă și de puternică.

Acesta este primul și cel mai important pas spre schimbare. Orice barbat este atras la o femeie in primul rand de feminitate. Și este și normal. Încă din cele mai vechi timpuri, femeia a fost considerată o ființă delicată, elegantă și frumoasă.

Iată câteva sfaturi, care o să vă ajute să vă recăpătați feminintatea:

Așa cum spuneam, cel mai important lucru este să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră. Nimeni nu este perfect, așa că acceptați-vă așa cum sunteți, cu tot cu defecte.

Frumusețea înseamnă sănătate

Sănătatea trebuie să fie întotdeauna pe primul loc. Nu aveți cum să fiți atrăgătoare, dacă sunteți bolnavă.

Așadar, avetț grijă de sănătate, ascultați-vă corpul și nu-l forțați niciodată.

Alimentația și sportul vă ajută să vă mențineți într-o formă bună și să nu aveți nevoie de medic. Ca să fiți feminină și atrăgătoare, aveți grijă să vă mențineți o greutate optimă pentru înălțimea dumneavoastră.

Nimeni nu spune că trebuie să aveți dimensiuni de fotomodel, dar nici nu este cazul să neglijați kilogramele în plus.

Părul, arma secretă

Dintotdeauna, părul unei femei i-a cucerit pe bărbați. Un păr frumos înseamnă, în primul rând, un păr îngrijit. Fie că vă place să aveți părul foarte lung sau preferați o tunsoare medie sau scurtă, regulile de bază sunt aceleași.

Aveți grijă să fiți întotdeauna cu părul spălat, cu rădăcinile vopsite și pieptănată.

Nu ezitați să mergeți la salon și să vă tundeți regulat vârfurile, ca să nu se tocească.

De asemenea, este important să alegeți o tunsoare care să vă avantajeze.

Aveți grijă la vestimentație

feminitatea unei femei

Îmbrăcați-vă întotdeauna doar cu haine care vă scot în evidență atuurile. Chiar dacă un anumit articol vestimentar este la modă, nu trebuie să-l purtați, dacă nu vă avantajează.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De asemenea, indiferent cât de bine arătați, dacă aveți peste 35 de ani, nu vă îmbrăcați ca o puștoaică de liceu.

Ca să vă simțiți feminină, purtați întotdeauna lenjerie intimă de calitate și cât mai sexy.

Bijuteriile vă scot din anonimat

Purtați bijuterii simple, feminine, pentru un look atrăgător. Dacă veți purta în același timp cercei lungi și coliere lungi, multe brățări și multe inele, nu aveți cum să fiți atrăgătoare.

Păstrați întotdeauna un echlibru, atunci când vine vorba despre bijuterii.

Tocurile, atuurile femeii

Citeste si: Cum să mergi corect pe tocuri înalte. Trucuri și sfaturi pentru a rezista ore în șir încălțată în pantofi

Sfaturi pentru feminitate

Citeste si: 4 idei de tinute de vara. Combinatii care te ajuta sa te remarci oriunde

Încercați să purtați tocuri cât mai des. Nu ne referim la tocuri foarte înalte sau la încălțămintea care nu este comodă. Cumpărați-vă pantofi de calitate, în care să vă simțiți confortabil.

Geanta, un accesoriu extrem de important

Poate suna banal, dar geanta unei femei îi poate schimba total aspectul general. De exemplu, dacă sunteți mică de înălțime, nu purtați niciodată o geantă de dimensiuni mari.

Atenție la vocabular

O femeie care vrea să emane eleganță, trebuie să aibă grijă și la felul în care vorbește. Un limbaj vulgar nu vă va ajuta niciodată să fiți feminină.

Zâmbetul, accesoriul obligatoriu

O femeie care zâmbește poate cuceri o lume întreagă! Așadar, oricât de grea și de încărcată pare o anumită zi, nu vă uitați zâmbetul acasă!

Pentru un zâmbet superb, aveți grijă și de dantură. Mergeți regulat la medicul stomatolog și nu ignorați regulile de igienă orală.

Ce este feminitatea

Ritualurile de îngrijire ale unei femei cu stil

Celebrul Yves Saint Laurent declara că, pentru ca o femeie să fie frumoasă, trebuie doar să poarte o fustă neagră, un pulover și să se plimbe alături de bărbatul pe care îl iubește.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Există destul de mult adevăr în aceste vorbe, dar ar fi prea frumos să fie suficient.

O femeie frumoasă și elegantă trebuie să aibă și o piele strălucitoare și curată. De aceea, nu ignorați ritualurile zilnice de îngrijire.

Pielea dumneavoastră o să vă mulțumească, iar ceea ce vedeți în oglindă o să vă încânte.

Demachiați-vă în fiecare seară, indiferent cât de obosită sunteți. Tenul are nevoie să respire, așa că nu dormiți niciodată machiate.

Folosiți produse de calitate, din ingrediente cât mai naturale și neapărat să se potrivească perfect cu nevoile tenului dumneavoastră.

Nu uitați și de măștile de față, care o să vă hidrateze tenul și o să-i redea strălucirea.

Aveți grijă și de pielea de pe corp, nu doar de ten. Folosiți creme hidratante și faceți-vă un gomaj, o dată pe săptămână, pentru a scăpa de celulele moarte.

 De asemenea, încercați să mergeți regulat și la masaje corporale, pentru a avea un tonus bun al pielii.

Nu ignorați manichiura, care este cartea de vizită a unei femei. Dacă vă dați cu ojă, aveți grijă să nu fie ciobită pe unghie și să nu se vadă atunci când unghia a crescut.

Îngrijiți-vă și cuticulele și nu le rupeți niciodată, că nu mai sunteți un copil! De asemenea, fiți conștiente că unghiile foarte lungi nu vă crează un aspect feminin! Nici culorile prea stridente nu vă ajută în acest sens.

Epilatul este un alt aspect extrem de important în rutina de îngrijire. Nu contează ce metodă de epilare alegeți, dar aveți grijă să nu stați cu părul nedorit pe corp. Nu exagerati cu machiajul, in special ziua. Este suficient să vă machiați cât mai natural: un fond de ten, rimel și un ruj care să vă avantajeze.

Citeste si: Machiajul simplu, sfaturi practice și trucuri

Nu uitați de parfum! Alegeți aromele care vă plac și nu vă zgârciți atunci când vine vorba despre prețul parfumului! Un parfum de calitate rezistă pe piele și o să vă facă să vă simțiți atrăgătoare toată ziua.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

De ce poartă femeile batic în biserică. „Purtarea baticului sau a unei năframe în orice împrejurare şi chiar de către fetele necăsătorite, este o influență orientală"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies