Cum să mergi corect pe tocuri înalte. Trucuri și sfaturi pentru a rezista ore în șir încălțată în pantofi

Trucuri sa mergi pe tocuri
Cum să mergi corect pe tocuri înalte. Trucuri și sfaturi pentru a rezista ore în șir încălțată în pantofi

Mersul pe tocuri înalte poate fi o adevărată provocare. Noi vă dezvăluim însă câteva trucuri, ca să rezistați încălțată ore în șir.

Fiecare femeie a avut, cel puțin o dată, dureri de picioare, din cauza pantofilor cu toc. Chiar dacă suntem conștiente că acest tip de încălțăminte face piciorul mai sexy, uneori este o adevărată provocare să rezistăm ore în șir încălțate cu tocuri. Nu disperați! Există câteva trucuri, care se pot dovedi extrem de utile. 

Sfaturi utile pentru a merge corect pe tocuri

Citeste si: CITEȘTE: Cum să te machiezi în funcție de culoarea rochiei

Invata sa mergi elegant

Citeste si: CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Atunci când trebuie să mergeți la o petrecere, încălțămintea cu toc nu poate lipsi din arsenal. Ce ne facem însă dacă nu suntem obișnuite să purtăm constant tocuri? 

Fiecare femeie știe cât de supărătoare sunt durerile cauzate de încălțămintea cu toc. Asta nu înseamnă că trebuie să vă dați bătute și să renunțați la ideea de a purta tocuri. 

Tot ce trebuie să faceți este să țineți cont de câteva reguli și trucuri, care o să vă ajute să stați ore în șir încălțate în pantofi cu toc, fără să simțiți vreo urmă de disconfort. 

Mersul pe tocuri se învață

Nu luați în glumă acest sfat, pentru că este extrem de important! Într-adevăr, este nevoie să învățați să mergeți corect pe tocuri, ca să nu lăsați impresia că vă chinuiți cu fiecare pas pe care îl faceți. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Există un ritm pe care trebuie să-l urmați, atunci când purtați tocuri. Astfel, ordinea corectă este toc, talpă, vârf. Întotdeauna degetele de la picioare trebuie să atingă pământul după călcâi, niciodată invers! Doar așa veți putea să vă mențineți echilibrul și să fiți grațioase. 

Țineți spatele drept, atunci când mergeți pe tocuri

Nimic nu este mai urât decât o femeie care nu știe să meargă pe tocuri! Cu siguranță ați văzut destule femei care stau cu spatele cocoșat și cu genunchii îndoiți, atunci când sunt încâlțate cu ceva elegant. 

Deși corpul va avea tendința de a se înclina, pentru a-și găsi un echilibru, gândiți-vă că arătați total lipsită de grație în acel moment. Spatele trebuie să fie întotdeauna drept, la fel ca si genunchii. 

Mențineți umerii relaxați și drepți, ca să aveți o postură armonioasă. Pe lângă aspectul urât, gândiți-vă că și coloana dumneavoastră va avea de suferit, dacă stați cocoșate. 

Priviți doar înainte

Atunci când mergeți pe tocuri, nu trebuie să stați niciodată cu privirea în pământ. Dacă veți privi înainte, vă veți crea o linie dreaptă imaginară, pe care o veți putea urma cu ușurință. 

Țineți cont de faptul că piciorul drept vine întotdeauna în fața piciorului stâng și invers. Aceasta este regula unui mers elegant. 

Pașii mici, cheia succesului

Nu faceți niciodată pași mari, dacă aveți tocuri în picioare. Nu sunteți la maraton! O femeie stilată va merge întotdeauna cu pași mici și își va legăna șoldurile. 

Citeste si: CITEȘTE: Ce ținute feminine le plac bărbaților. 5 idei ca să-l cucerești la prima întâlnire

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

vreau sa invat sa merg pe tocuri

Citeste si: CITEȘTE: Cum să scapi de zgârieturile de pe pantofii de piele

Trucuri pentru a rezista încălțată cu tocuri

Cel mai util sfat pe care vi-l putem da este acela de a exersa mersul pe tocuri. Și nu ne referim doar la exersatul în casă! Purtați pantofii cu toc și afară, unde suprafața este denivelată, ca să vă puteți obișnui cu acest tip de încălțăminte. Nu uitați că repetiția este mama învățăturii! 

Extrem de importantă este și calitatea pantofilor pe care îi purtați. Nu faceți economie când vine vorba de încălțăminte! O pereche de pantofi din piele sau din piele întoarsă reprezintă varianta ideală. 

Pielea este mai flexibilă, se va ajusta pe forma piciorului și acest lucru vă va ajuta să mergeți cu ușurință pe tocuri. În plus, pielea lasă piciorul să respire și astfel nu veți avea probleme cu supărătoarea transpirație. 

Atunci când vă cumpărați o pereche de pantofi cu toc, verificați tocul, să nu cumva să fie înclinat. De asemenea, cusăturile trebuie să fie cât mai moi, ca să nu vă creeze bătături.  Dacă nu sunteți obișnuită cu tocurile, nu vă încălțați cu pantofi cu toc subțire și foarte înalt. Luați-o treptat: la început, optați pentru tocuri mai groase, pentru mai multă stabilitate. 

Citeste si: Ce ținute feminine le plac bărbaților. 5 idei ca să-l cucerești la prima întâlnire

Ca să nu vă alunece piciorul în pantofi, apelați cu încredere la branțurile din silicon. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum să te machiezi în funcție de culoarea rochiei. „Cred că femeile trebuie să înceteze să se compare cu modele și celebritățile din reviste și de pe covorul roșu atunci când aplică tehnică de contouring"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies