5 Ținute casual de vară pentru femei de 40 de ani, potrivite pentru orice siluetă

5 Ținute casual de vară pentru femei de 40 de ani, potrivite pentru orice siluetă
5 Ținute casual de vară pentru femei de 40 de ani, potrivite pentru orice siluetă

Există dificultăți în sezonul cald, atunci când vine vorba despre ținutele casual. Însă știați care sunt ținutele cele mai potrivite pentru orice siluetă?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre cele mai deosebite ținute casual de vară, care se pot purta de femeile cu vârsta de 40 de ani, pentru a avea un look deosebit. În plus, descoperiți și cum puteți accesoriza o astfel de ținută casual.

 

Cele mai WOW ținute casual de var ă pentru femei de 40 de ani

Ținută smart casual

Această ţinută casual numai potrivită pentru femeile de 40 de ani, în sezonul cald, constă într-o fustă de tip cloş şi a unei cămăşi din material de mătase. Poți combina fie două culori din aceeaşi gamă, fie poți alege obiecte vestimentare în culori contrastante, la care vei adăuga o pereche de pantofi stiletto sau sandale cu toc cui.

Ținută casual formată dintr-un costum

O altă idee numai bună pentru că orice femeie de 40 de ani să se bucure de o ținută casual lejeră, constă într-un costum format din două piese, realizat din diverse materiale preţioase, precum dantela sau broderia. Această ținută se poate accesoriza cu o pereche de pantofi stiletto sau simpli, care să aibă aceeași nuanță cu restul ținutei sau poate să fie chiar și în tonuri contrastante.

tinute casual pentru femei de 40 de ani

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Ținută casual cu rochie din dantelă

Atunci când vine vorba despre un eveniment, pentru ca fiecare femeie de 40 de ani să fie pusă în valoare, puteți alege o ținută casual formată dintr-o rochie din dantelă.

Astfel, vă veți bucura de o ţinută casual foarte maiestuoasă şi plină de rafinament. Se recomandă chiar să luați în considerare tonurile de roşu mai închis sau orice altă culoare, însă mată, atunci când vine vorba despre rochie, pentru a avea eleganța pe care o doriți.

Ținută casual cu pantaloni negri

Pe lângă rochițe, femeile de 40 de ani, ar putea alege o ținută casual formată și din pantaloni, mai exact cei negri.

Dacă lângă o astfel de pereche de pantaloni, negri, veți adăuga și o bluză și un blazer, veți alcătui o ținută extrem de potrivită, care poate să fie purtată atât la muncă, cât și în timpul liber. Îi puteți asorta cu bluze de orice culoare, iar atunci când vine vorba despre blazer, acesta va oferi un aspect formal și casual întregii ținute, fiind potrivit mai ales când mergeți la birou.
Alte combinații potrivite cu o pereche de pantaloni negri, constă în adăugarea unei cămăși simple.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ținute casual cu pantaloni din denim

O altă idee pentru a avea o ținută casual, constă într-o pereche de pantaloni din denim. Indiferent de vârstă, acest tip de pantaloni reușește să se potrivească pentru orice persoană în parte.

Astfel, veți obține niște ţinute casual variate și potrivite vârstei.

tinute de vara cu pantaloni

Citeste si: Cine este Ovidiu Buta. „Din păcate pentru ei, opinia mea e mai puternică şi vizibilă”

 

Cum accesorizezi o ținută casual de var ă

Pantofi

Indiferent de varianta de ținută casual pe care o vei alege, atunci când vine vorba despre încălțăminte, aceasta trebuie să fie în general simplă. De exemplu, o variantă potrivită indiferent de faptul că porți pantaloni, jeanși, trening, rochii sau fuste, cei perfecți în acest caz sunt adidașii sau tenișii.

Pe de altă parte, dacă îți dorești să ai un look mai elegant, poți apela la o pereche de pantofi sport albi, simpli, teniși din pânză, dar și adidași din piele, balerini, pantofi cu toc mic sau fără toc sau sandalele cu talpă ortopedică, toate acestea pentru sezonul cald.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Poșete sau genți

Bineînțeles că geanta nu este un accesoriu care să lipsească din orice ținută, mai ales cea casual, datorită faptului că aduce un plus de stil oricărei ținute. Mai ales pentru că în orice situație avem nevoie de depozitarea telefonului mobil, a portofelului, a cheilor și a altor obiecte personale.

Prin urmare, pentru ținutele casual cele mai potrivite sunt modelele de poșete sau genți oversized, poșetele tip tote, geantile hobo sau un drawstring  sau o geantă mesager. Astfel, vei avea un accesoriu inedit și mai mult decât potrivit pentru ținuta ta.

Bijuterii

Atunci când vine vorba despre bijuteriile adăugate la o ținută casual, aceasta se poate accesoriza cu lanțuri lungi și coliere oversized, din materiale diferite, colierele cu pandantiv clasice, din aur sau argint și bijuteriile din perle. De asemenea, poți alege o pereche de cercei cu perle sau chiar un inel accesorizat cu bijuterii deosebite. Toate acestea pot reprezenta o alegere potrivită care să vină în completarea unei ținute casual.

 

Citeste si: Tutorial de machiaj smokey eyes în funcție de culoarea ochilor tăi



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies