Tutorial de machiaj smokey eyes în funcție de culoarea ochilor tăi

Tutorial de machiaj smokey eyes în funcție de culoarea ochilor tăi
Tutorial de machiaj smokey eyes în funcție de culoarea ochilor tăi

Iată cum poți realiza un machiaj în stil smokey eyes reușit în funcție de culoarea ochilor tăi.

Pentru a obține un machiaj reușit în stil smokey trebuie să știi câteva trucuri. Secretul unui astfel de look este mixarea nuanțelor complementare. Culorile de fard care vor scoare în evidență ochii negri sau căprui sunt: bleumarin, negru, gri, mov, maro violet.

Smokey eyes în funcție de culoarea ochilor tăi

despre un mic tutorial de machiaj smokey eyes în funcție de culoarea ochilor tăi

Machiaj smokey eyes pentru ochi căprui și negri

Aplicați un fard cremos la bază și întindeți-l pe toată pleoapa. Alegeți cea mai închisă nuanță, apoi, utilizând o pensulă specială, aplicați și fardul pudră, uniformizând culorile. Conturați ochiul cu ajutorul unui creion negru, aplicând produs atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară. La final, aplicați mascara în două straturi.

Citeste si: Machiajul pentru ochi căprui. Cum să te machiezi pentru a-ți pune în evidență culoarea ochilor

Cât timp ne-ar trebui pentru realizarea unui machiaj de zi reusit?

„Intre 5 si 10 minute. Machiajul de zi nu este solicitant, este nevoie de o baza corecta (fond de ten, corector si pudra fina) si cateva mici accente: mascara, un creion pe sprancene, un fard natural pe pleoape, gloss vitaminizan.”, ne sfătuiește Mirela Vescan.

Citeste si: Cum să îți faci o coafură elegantă cu coadă de cal

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

tutorial machiaj smokey eyes

Machiaj smokey eyes pentru ochi verzi

Ochii verzi vor ieși în evidență cu ajutorul nuanțelor derivate, astfel că specialiștii recomandă în acest caz un machiaj în stil smokey muștar-kaki, verde pal turcoaz sau lime verde. Texturile potrivite în acest caz sunt celer sidefate.

Aplicați un fard cremos în nuanțe de verde, apoi adăugați fard pudră cu ajutorul unei pensule speciale, într-o nuanță complementară.

Blenduiește nuanțele și aplică un creion albastru pentru a contura interiorul ochilor, dar și linia genelor. La final, adaugă mascara pentru a contura privirea.

Citeste si: FASHION: Moduri de a purta eșarfa pe cap vara aceasta

 

Machiaj smokey eyes pentru ochi albaștri

Culorile naturale sunt cele mai potrivite în cazul ochilor albaștri, nuanțele preferate de make-up artisti în acest caz fiind: cupru, auriu roz, nude sau ciocolată.

Dacă vă doriți un machiaj în stil smokey, trebuie să încercați o combinație între nuanțe de auriu și ciocolatiu, roz și violet sau nude și maro. Nu uitați să adaugați eyeliner sau creion negru pentru a contura privirea. La baza genelor, trebuie să aplicați fard în nuanțe închise. La final, conturați ochiul cu două straturi de mascara.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce este baza de machiaj și cum o alegem în funcție de tipul de ten

Machiajul smokey eyes este intens, având rolul de a sublinia privirea, acesta devenind punctul de interes la nivelul feței. Dacă este realizat în mod corect, poate schimba radical fizionomia unei persoane.

machiaj smokey eyes de seara

Citeste si: DESCOPERĂ: Machiajul pentru ochi verzi. Cum să te machiezi pentru a-ți pune în evidență ochii

Cum să ne alegem corect fondul de ten

„Fondul de ten este cel mai important produs folosit in machiaj, alegerea lui este insa foarte dificila. Pentru a sti ce fond de ten este benefic trebuie sa se recunoasca tipul de ten pe care urmeaza sa fie aplicat si asta pentru ca acum fondurile de ten sunt de fapt creme pigmentate cu proprietati de intretinere a parametrilor pielii. Daca un fond de ten se inchide la culoare, inseamna ca mantaua acida a pielii este prea ridicata. Ori trebuie schimbat fondul de ten, ori trebuie cumparat unul din aceeasi gama, dar cu un ton mai deschis. Pentru alegerea culorii, produsul se incearca pe zona gatului, pentru ca in final dorim o unitate a culorii, fara "harti". Si trebuie sa se citeasca bine de tot pe ambalaj pentru a nu face alegeri gresite, gen sa se aleaga un produs matifiant pentru un ten uscat, fara sebum.”( Mirela Vescan -make-up artist)

Citeste si: Istoria și evoluția machiajului din antichitate până în prezent



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies