Cum să îți faci o coafură elegantă cu coadă de cal

Cum să îți faci o coafură elegantă cu coadă de cal
Cum să îți faci o coafură elegantă cu coadă de cal

Iată câteva idei de coafuri care vor întoarce toate privirile, elementul de bază fiind coada de cal.

Cum obții o coafură cu coadă de cal rezistentă

Coada de cal pare să fie preferata sexului frumos atunci când vine vorba de un eveniment sau de o simplă zi la birou. Este extrem de simplu de realizat, însă pentru a obține o coafură rezistentă, trebuie să știți câteva trucuri.

Pentru a vă prinde părul într-o coadă de cal care să reziste, trebuie să vă folosiți de câteva elemente de bază: elasticul de păr, agrafele și fixativul.

Folosiți fixativul atât înainte, cât și după ce vă prindeți părul în coadă, pentru a obține o coafură rezistentă. Agrafele vă vor ajuta să potoliți firele rebele și în cazul în care nu reușiți doar cu ajutorul lor, puteți folosi ceară sau gel de păr pentru fixare.

Citeste si: Cum să-ți faci bucle lejere la tine acasă, dacă ai părul mediu

Idei de coafuri cu o coadă de cal

În sezonul cald mai ales, ar fi ideal să vă prindeți părul într-o coadă de cal. Este o coafură versatilă, potrivită pentru orice tip de ocazie. Este totodată extrem de populară, des întâlnită atât la evenimente de covor roșu, cât și în viața de zi cu zi.

Coadă de cal în valuri

Acest tip de coafură este potrivit pentru orice ocazie.

În completare cu un machiaj îndrăzneț, veți contura un look perfect pentru o petrecere. În cazul în care coada de cal în valuri va fi îmbinată cu un machiaj discret, de zi, veți obține un look potrivit pentru o ieșire în oras.

Citeste si: Idei de machiaj pentru mirese. Cele mai bune soluții, ca să arăți superb în ziua nunții

Coadă de cal pentru păr drept

Dacă aveți părul drept și vă doriți să obțineți o coadă de cal perfectă, trebuie să tapați înainte și să vă prindeți părul în creștet.

Accesoriile nu trebuie să lipsească în cazul unei astfel de coafuri.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

coafuri coada de cal

Coadă de cal împletită la bază

Pentru un look elegant, potrivit pentru un eveniment special, puteți alege coada de cal împletită la bază. Este o coafură care surprinde și aduce un plus de rafinament în zona capului.

Citeste si: Modele de tunsori pentru femeile cu fața pătrată. Ce aleg vedetele

Natural și prins la bază cu accesorii

  Această coafură este potrivită pentru o nuntă sau un eveniment tip cocktail. Accesoriile sunt cele care aduc elementul de noutate la nivelul coafurii și conturează un look tres chic.

Coadă înaltă voluminoasă

Părul trebuie prins în creștet, lăsând o șuviță liberă pentru a o înfășura la bază. Astfel, elasticul va fi acoperit și vei obține o coafură  elegantă fără a fi nevoie să mergi la salon.

Coadă împletită în stil boem

Coada împletită în stil boem va completa perfect un outfit boho chic, care promovează naturalețea și imprimeurile de toate tipurile. Această coafură poate fi îmbinată cu succes cu o pereche de jeansi sau cu o rochie înflorată din voal.

Citeste si: Cum arată o ținută de cocktail pentru femei. Imagini cu vedete

Coadă elegantă cu volum

Coada cu volum este reprezentativă pentru look-ul vintage, machiajul îndrăzneț fiind cel care se va potrivi de minune cu acest tip de coafură.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Coadă de cal înaltă pe păr drept

Elementul care diferențiază acest tip de coafură este înălțimea cozii. Părul va fi prins între frunte și creștet, alungind fața și subțiind-o. Această coafură este potrivită pentru femeile cu fața rotundă.

Citeste si: Cum să transformi tunsorile filate în capodopere

Coadă înaltă cu bucle voluminoase

Această coafură va întoarce, cu siguranță, toate privirile. Volumul cozii este elementul dramatic al acestui look, aceasta fiind prinsă în creștetul capului.

Coadă elegantă prinsă cu inele pentru păr

Cântărețele adoptă adesea acest stil, inelele trendy pentru păr fiind elementele care te vor scoate din anonimat.

Coadă de cal cu împletitură

Este o coafură extrem de versatilă, potrivită pentru orice gen de ocazie. Poate fi realizată în foarte multe variante: părul prins la bază sau în creștet, cu una sau două suvițe libere, pentru un plus de eleganță.

coafura coada de cal

Citeste si: Tunsori la modă în 2021 pentru păr mediu. Află ce se poartă și ce nu!

Coadă de cal prinsă la bază cu panglică

Coada prinsă cu panglică conturează un look fresh, tineresc. Părul trebuie prins la baza capului, iar culoarea panglicii trebuie asortată cu outfitul.

Coadă de cal cu aspect neglijent

Este o coafură extrem de populară vara aceasta, fiind aleferea ideală pentru a completa un outfit casual.

Citeste si: Pentru ce tunsoare să optezi, în funcție de zodie!

Coadă de cal multicoloră

Dacă vă doriți să conturați un look rock, puteți să folosiți spray-uri multicolore. Prindeți coada în creștetul capului și creați suvițele la final cu ajutorul spray-ului.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies