Idei de machiaj pentru mirese. Cele mai bune soluții, ca să arăți superb în ziua nunții

Idei de machiaj pentru mirese. Cele mai bune soluții, ca să arăți superb în ziua nunții
Idei de machiaj pentru mirese. Cele mai bune soluții, ca să arăți superb în ziua nunții

Machiajul de mireasă trebuie să fie, în primul rând, rezistent, și neapărat să se plieze pe trăsăturile feței. Iată cum să vă machiați în ziua cea mare, pentru a străluci.

Pentru fiecare femeie, nunta reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață. Bineînțeles că machiajul este extrem de important, pentru ca mireasa să se simtă perfect și să arate superb în ziua cea mare. 

Cele mai bune idei pentru machiajul de mireasă

Dacă urmează să vă căsătoriți în curând, atunci cu siguranță sunteți prinsă în febra pregătirilor și trebuie să vă gândiți la fiecare detaliu în parte.

Pe lângă tot ce ține de organizarea nunții, la fel de stresante sunt și lucrurile care au legătură cu aspectul fizic. Rochia, coafura, pantofii și bineînțeles, machiajul. Totul trebuie să fie la superlativ în ziua în care veți fi mireasă. 

Noi vă sărim în ajutor în ceea ce privește machiajul. Iată care sunt cele mai bune idei, ca să arătați perfect și să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră:

Machiajul natural

Dacă nu sunteți o mare fană a machiajului, în general, atunci cu siguranță nu veți vrea să exagerați nici în ziua nunții. 

În acest caz, va fi suficient să aveți un ten perfect, iar ochii și buzele să fie machiate în nuanțe calde. Folosiți un fond de ten de calitate, care să vă acopere toate imperfecțiunile. 

Un blush în nuanțe de piersică va completa aspectul feței. Ochii îi puteți machia în diferite nuanțe de maro și puțin auriu, iar pentru buze puteți folosi un ruj mat, într-o culoare neutră sau un luciu roz.  Un rimel bun vă va pune în evidență ochii, la fel și o linie fină de tuș. 

Idei de machiaj pentru mirese. Cele mai bune soluții, ca să arăți superb în ziua nunții

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Rujul roșu, vedeta machiajului de mireasă

Dacă sunteți mai îndrăzneață, rujul roșu o să vă scoată din impas. Orice mireasă are toate privirile ațintite asupra ei, așa că nu aveți cum să dați greș cu un ruj care nu se va demoda niciodată. 

Citeste si: Cum aplici corect anticearcănul. 5 greșeli frecvente

Aveți însă grijă să nu exagerați cu machiajul ochilor.

Puteți folosi puțin argintiu pe pleoape, combinat cu linii negre și gene false. 

Nu uitați, bineînțeles, de fondul de ten matifiant. 

Machiajul strident, pentru mirese îndrăznețe

Bineînțeles că în ziua nunții sunteți vedeta, așa că vă puteți machia fix așa cum vă place și cum vă simțiți bine. Dacă vă place să ieșiți în evidență, mergeți pe un machiaj extravagant, care va fi remarcat, cu siguranță. 

Machiați-vă pleoapele cu diferite nuanțe de mov și roz și conturați-vă ochii cu negru. Puteți aplica și puțin sclipici, pentru un look și mai elaborat. 

Bineînțeles că și buzele pot fi scoase în evidență cu un ruj într-o culoare tare și luciu peste, pentru un efect de buze umede. 

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Trucuri pentru un machiaj de mireasă reușit

Indiferent de tipul de machiaj pe care îl alegeți pentru ziua nunții, trebuie să țineți cont de câteva reguli. Acestea sunt general valabile și dacă le veți respecta, nu aveți cum să dați greș la capitolul machiaj. 

Întotdeauna țineți cont de trăsăturile feței. Nu orice fel de machiaj se potrivește pe orice față. Ideal este ca în ziua cea mare să mergeți la un salon și să vă lăsați pe mâna unui specialist. 

Dacă sunteți în pană de idei, machiajul ombre vă scoate din încurcătură. Este piesa de rezistență pentru o mireasă. Puteți alege mai multe nuanțe și să vă jucați în voie cu umbrele și cu luminile. 

Nu uitați de glitter. Este un must-have atunci când vine vorba de machiajul de mireasă. Acesta le avantajează foarte mult pe femeile care au ochii închiși la culoare. 

Folosiți întotdeauna culori care vă avantajează, atât la machiajul ochilor, cât și al buzelor. De asemenea, genele false sunt perfecte pentru un astfel de eveniment.  Tenul trebui să fie uniform și mat. Hidratați-vă tenul foarte bine, înainte de a aplica produsele de machiaj. Alegeți nuanța care se potrivește tenului dumneavoastră și eventual, puteți folosi și puțină pudră bronzantă. 

Citeste si: Cel mai frumos machiaj de mireasă! Ponturi pentru nunta ta de vis!

În ceea ce privește machiajul buzelor, ideale sunt rujurile lichide, care se usucă mat. Acestea trebuie să fie rezistente la transfer, ca să nu stați cu grijă toată seara că veți rămâne fără ruj. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies