Fondul de ten cu acoperire mare. Care sunt avantajele folosirii acestui produs

Fondul de ten cu acoperire mare. Care sunt avantajele folosirii acestui produs
Fondul de ten cu acoperire mare. Care sunt avantajele folosirii acestui produs

Fondul de ten cu acoperire mare vă poate schimba total aspectul feței. Iată care sunt cele mai importante avantaje pe care le veți avea, dacă veți folosi acest produs.

Fața unei femei este ca o carte de vizită. O piele îngrijită va arăta întotdeauna mult mai frumos, spre deosebire de un ten uscat și plin de imperfecțiuni. Ca să acoperiți părțile care vă dezavantajează, cea mai bună soluție este să folosiți fondul de ten cu acoperire mare. Dacă aveți probleme cu tenul, fie că este vorba despre coșuri, pistrui, pete sau despre vase de sânge proeminente, atunci cu siguranță aveți nevoie de un fond de ten de calitate, care să acopere toate aceste imperfecțiuni.  

Avantajele fondului de ten cu acoperire mare 

Acest produs cosmetic vă face tenul catifelat, îl uniformizează, iar pielea va fi strălucitoare. Trebuie să știți că indiferent de tipul de machiaj pe care îl alegeți, baza este extrem de importantă. 

Ca să nu aveți niciun fel de probleme, alegeți un fond de ten cu acoperire mare.

Este un produs extrem de versatil, care deși pare greu de utilizat, mai ales la început, o să vă cucerească prin eficiența lui. 

 Are un pigment mai dens, dar nu încarcă porii și vă asigură o acoperire perfectă, pentru toată ziua. Fondul de ten cu acoperire mare poate fi folosit atât ca bază, cât și simplu, pentru un machiaj cât mai natural, de zi. 

Un alt avantaj al acestui tip de produs este și acela că îl puteți folosi ca și anticearcăn, atunci când aveți nevoie. Este mult mai eficient decât un concealer, pentru că acesta din urmă, de cele mai multe ori, vă scoate în evidență și mai mult ridurile fine din jurul ochilor. 

Cum alegeți cel mai bun fond de ten

Citeste si: Cum se alege corect fondul de ten? Cele mai bune ponturi

Fondul de ten cu acoperire mare. Care sunt avantajele folosirii acestui produs

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În primul rând, țineți cont de tipul de ten pe care îl aveți. În general, ideal este să alegeți un fond de ten cu acoperire mare care să aibă o textură lejeră. 

În acest fel, pielea poate să respire și nu va fi încărcată mai mult decât este cazul.

Nu vă zgârciți atunci când vă cumpărați un fond de ten. 

Cele mai bune astfel de produse sunt cele din generația nouă, care lasă impresia că aveți o a doua piele. Sunt perfecte, pentru că veți evita acel aspect neplăcut de mască. 

Fondul de ten cu acoperire mare nu usucă pielea și în plus, are și factor de protecție. Aveți grijă la nuanță. Fondul de ten nu se aplică pe mână, ci direct pe față, atunci când îl probați. 

Puneți puțin produs pe bărbie, de exemplu, și întindeți-l bine, ca să fiți sigure că nuanța este cea care vi se potrivește.  Dacă vreți o față luminoasă, alegeți un fond de ten care să vă ofere luminozitate. În cazul în care aveți un ten acneic sau gras, optați pentru o variantă fără ulei a fondului de ten. 

În schimb, dacă tenul dumneavoastră este uscat, fondul de ten trebuie să conțină neapărat și ulei, care să vă asigure hidratarea feței. 

Citeste si: DESCOPERĂ: Sfaturi pentru MACHIAJ. Cum să te machiezi respecatand toți pașii

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: 7 Măști hidratante pentru ten uscat pe care le poți face acasă

Pentru femeile care au tenul sensibil, varianta perfectă de fond de ten este cel dermato-cosmetic. Mergeți în farmacii și alegeți-vă un fond de ten, special creat pentru nevoile dumneavoastră. 

În acest caz, fondurile de ten cremă sunt perfecte. Aveți însă grijă că acestea nu rezistă pe un ten gras, decât dacă folosiți și pudră. 

Cele care se confruntă cu o secreție abundentă de sebum pot folosi fondurile de ten care au în compoziție substanțe care țin sub control această neplăcere. 

În plus, puteți găsi variante de fond de ten cu aspect pudrat, pentru un look impecabil. 

Atunci când folosiți un fond de ten cu acoperire mare, trebuie neapărat ca înainte să vă hidratați foarte bine tenul. Dacă folosiți pudră peste fond de ten, aveți grijă să fie translucidă, ca să nu modifice culoarea fondului. 

Nu aplicați niciodată o cantitate prea mare de fond de ten! Puneți câte puțin pe degete sau pe un burețel special și întindeți-l pe față, din centru spre exterior. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfaturi pentru machiaj. Cum să te machiezi respecatand toți pașii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies