Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume. Prețul este unul exorbitant, costând cât o mașină de lux nou nouță!

Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume. Prețul este unul exorbitant, costând cât o mașină de lux nou nouță!
Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume

Află din rândurile de mai jos care este prețul celor mai scumpi pantofi din lume!

Pantofii au ajuns să fie considerați adevărate bijuterii prețioase și piese de colecție de către pasionați. Astfel, designerii au creat opere de artă, atât prin designul inovator, cât și prin utilizarea diverselor feluri de materiale care mai de care mai inedite. Din acest motiv, aceste creații unice au atins prețuri extrem de ridicate. Iată care sunt cei mai scumpi pantofi din lume!

Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume

Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume[Sursa foto: freepik]

Cea mai scumpă pereche de pantofi este realizată dintr-un material excepțional, conținând aur masiv, diamante de 30 de carate și bucăți de meteorit căzut pe Terra în anul 1576. Aceste caracteristici unice, alături de designul exclusivist inspirat de turnul Burj Khalifa din Dubai, au adus acești pantofi în atenția publicului la MIDE Fashion Week. Tocurile înalte din aur masiv imită forma celebrei clădiri.

De asemenea, perechea de pantofi poate ajunge până la 20 de milioane de dolari și ceea ce îi face să se încadreze în categoria excepționalului este materialul inedit din care sunt realizați. 

Pantofii cu diamante de 30 de carate și bucățile de meteorit căzut pe Terra în anul 1576 sunt cu siguranță o piesă de încălțăminte incredibil de rară și fascinantă, care a reușit să câștige atenția publicului datorită caracteristicilor sale unice.

De asemenea, adăugarea diamantelor de 30 de carate în respectiva creație de lux adaugă o strălucire și o valoare extraordinară, întărind statutul pantofilor ca fiind cei mai scumpi din lume.

Citește și: Hidratarea picioarelor acasă. Ia-ți o pauză și răsfață-ți picioarele cu cele mai bune măști făcute în casă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O altă pereche de pantofi cu o sumă exorbitantă sunt creați chiar de o româncă, pe nume Maria Majari. Pantofii sunt din piele și mătase, încrustați cu aur alb și diamante incolore. Aceștia pot fi admirați în Dubai, la Burj Al-Arab. Mai mult decât atât, prețul pantofilor unicați este pe măsură, mai precis 17 milioane de dolari.

Maria Majari și-a urmat studiile de design atât în Londra, cât și în Dubai.

Ulterior, românca a inițiat o afacere împreună cu partenerul ei de viață, fiind directorul bijuteriei ce a montat diamantele pe pantofi. Așadar, pentru a crea perechea uimitoare de pantofi, au fost necesare nouă luni de muncă, iar aceștia pot fi achiziționați doar prin comandă. Cu un preț de 17 milioane de dolari, pantofii vin cu o garanție pe viață, iar pielea din care sunt confecționați va fi schimbată ori de câte ori viitorul proprietar va dori respectivul lucru.

Citește și: Ce sandale se poartă în 2023. Tendințele pentru sezonul estival, de la minimalismul sofisticat la extravaganță!

Delia nu se uită la preț, atunci când își cumpără pantofi de lux

Vedetele din România se numără printre împătimitele de pantofi, iar printre ele sunt nume precum Ilinca Vandici, Oana Sârbu, Andreea Raicu și Gabriela Cristea.

Andreea Bălan și-a mărturisit dragostea pentru încălțăminte, având în garderoba ei o pereche de cizme achiziționată la prețul de nu mai mult, nici mai puțin de 900 de euro. În timpul unei emisiuni, Mihaela Rădulescu a fost surprinsă purtând o pereche de pantofi estimate la 590 de euro.

Delia, o altă vedetă pasionată de pantofi, nu s-a sfiit să cheltuiască 1000 de euro pe una dintre perechile sale de sandale. Astfel, vedetele din țara noastră demonstrează că încălțămintea este o parte importantă a stilului lor și nu ezită sub nicio formă să investească în piese de calitate. De asemenea, o singură apariție a Deliei costă cel puțin 1.000 de euro, iar artista știe să poarte  și haine ieftine, pe care le combină cu accesorii scumpe.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume[Sursa foto: freepik]

“În primul rând, aleg din dressing lucruri şi accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, țin cont şi de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg şi compun ținuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineața”, a spus solista, în cadrul unui interviu de acum câțiva ani.

 Mai mult decât atât, Delia și-a cumpărat anul trecut o pereche de pantofi, în valoare de 1090 de euro, și se pare că sunt destul de la modă în rândul vedetelor din întreaga lume.

Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine a inventat papușa Barbie. Icoana eternă a modei care a revoluționat industria jucăriilor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies