7 modele de unghii negre. Idei frumoase și originale

7 modele de unghii negre. Idei frumoase și originale
7 modele de unghii negre. Idei frumoase și originale

Iată 7 idei pentru a purta cu încredere unghiile negre și vezi cum poți aduce o tușă de eleganță stilului tău vestimentar.

Manichiura neagră nu se va demoda niciodată,  pe lângă cele mai în vogă nuanțe care vin în fiecare an. Dacă nu-ți place să ieși în evidență sau jobul nu-ți permite acest lucru, nu vei da niciodată greș cu unghiile negre, care oferă o notă de eleganță și seriozitate stilului tău vestimentar. Și în acest an se poartă modele de unghii negre cu gel simple sau combinațiile de unghii negre mate sau lucioase cu roșu, auriu, french negru sau cu sclipici.

În funcție de preferințe și de forma unghii tale, dar și de cât de îndrăzneață vrei să apari, poți încerca dintr-o varietate de modele, cum ar fi stiletto, migdală, balerină, ascuțite, pătrate sau pătrate rotunjite. Niciodată nu vei da greș cu oja neagră, mai ales că se potrivește la toate ținutele pe care le îmbraci.

Unghiile negre sunt elegante și originale

Citește și: 7 genți la modă în 2024. Au cucerit privirile doamnelor de pe întreg globul

7 modele de unghii negre[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 beneficii ale uleiului de ricin pentru față

Unghiile negre sunt elegante și originale, iar acestea te ajută să ieși din foarte multe încurcături, mai ales atunci când iubești culorile și nu există zi fără să nu schimbi mai multe articole vestimentare în mai multe nuanțe. Oja neagră merge și cu toate bijuteriile pe care le porți la mâini, fără să-ți faci probleme că anumite culori intră în contradictoriu cu ceea ce porți pe unghii.

Dacă îți dorești să fii de fiecare dată rafinată și elegantă, poți alege pentru aceasta opțiune o forma unghiilor cu o lungime mică, rotunjită.

Modele de unghii negre simple naturale sau cu gel

7 modele de unghii negre[Sursa foto: freepik]

Dacă forma și rezistența unghiei tale te ajută să nu mai faci nimic decât să vii cu o ojă pe deasupra, atunci te poți considera o norocoasă, iar pe lângă negru, poți să vii și cu câteva modele de alb, roșu, argintiu sau auriu, în funcție de preferințe.

Dacă dorești ca manichiura  să reziste cât mai mult timp și optezi pentru varianta de gel, atunci cu siguranță îți va ieși cea  mai frumoasă pictură încercând să combini negru cu orice altă culoare ce conține sclipici, iar dacă iubești culorile, poți opta pentru un verde în aceste particule, galben sau chiar diferite nuanțe de roșu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Idei de manichiura neagra cu sclipici

7 modele de unghii negre[Sursa foto: freepik]

Dacă îți dorești să ieși puțin din zona de confort, iubești să fii mereu elegantă și să arăți acest lucru prin felul în care te îmbraci, dar vrei să ieși și puțin în evidență, atunci manichiură neagră cu sclipici  este exact ceea ce ai nevoie. Oja neagră poate fi o bază perfectă pentru sclipici, iar dacă dorești să acoperi o porțiune mare din unghie, atunci poți opta cu încredere pentru un sclipici roșu, auriu, verde, galben sau oricare sclipici îți face cu ochiul.

De asemenea, poți opta pentru câteva linii fine din sclipiciul preferat pe care să-l aplici peste unghia neagră.

Modele de unghii negre cu auriu

7 modele de unghii negre[Sursa foto: freepik]

Clasicul negru cu auriu nu se va demoda niciodată, iar eleganța este dată de această combinație. Un french auriu sau câteva linii fine aurii pe baza neagră vor aduce o notă clasică de rafinament și eleganță tuturor ținutelor tale, atât de zi cu zi, cât și în cazul evenimentelor speciale din viața ta.

Idei de unghii french negre

7 modele de unghii negre[Sursa foto: freepik]

Unghiile french nu s-au demodat, astfel că poți încerca varianta pe negru, deoarece s-ar putea să te fi plictisit de cele albe pe care le-ai văzut de fiecare data. Aici poți încerca chiar o bază roșie sau un nude cu vârfurile negre.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum să porti unghiile negre mate

7 modele de unghii negre[Sursa foto: Freepik]

Negru mat este spectaculos indiferent unde îl întâlnești, cu atât mai mult acesta va fi ceea ce ai nevoie, dacă îl aplici pe unghiile tale. Negru mat arată o finețe extremă, iar dacă ți se pare că ai putea speria cu niște unghii lungi și lucioase, optează pentru varianta de mat, deoarece acesta micșorează vizual acele unghii pe care ți le imaginezi inestetice. Cu cât lungimea unghiilor este mai mare, cu atât de preferat este să optăm pentru un top coat care să șteargă luciul gelului.

7 modele de unghii negre[Sursa foto: freepik]

Modele de unghii negre cu roșu

Cu siguranță te aștepți și aici la această combinație, dar da, nici aceasta nu se va demoda vreodată, deoarece pe lângă negru putem anima totul cu puțin  roșu, prin care să arătăm forță, dar și eleganță în același timp. Persoanele care iubesc manichiura de culoare roșie, dar vor să adauge și o altfel de pată vizuală, atunci pot opta cu încredere pentru această combinație, de care se vor îndrăgosti instant. Acestea sunt doar câteva idei care te pot ajuta să ieși din rutina și să îți porți manichiura cu eleganță și stil.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

7 modele de unghii negre[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

10 trenduri de îngrijire și make-up pe care să le încerci în 2024

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies