7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă

7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă
7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă

Sezonul de toamnă își intră în drepturi, însă și manichiura trebuie să fie pe măsură. Știai de aceste modele de unghii de sezon?

Află din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre modelele de unghii pe care neapărat trebuie să le încerci în acest sezon de toamnă.

modele de unghii pentru toamna
7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă[Sursa foto: freepik]

Model de unghii nude cu aplicații de frunze

Un prim model de luat în seamă pentru acest sezon de toamnă este cel în care regăsim frunzele în culorile specifice sezonului.

Astfel, pentru acest model veți avea nevoie de o ojă nude, la alegere, pe care o veți aplica, ca strat de bază, pentru ca ulterior, după ce s-au uscat, să aplicăm șabloane cu frunzele dorite. La final, putem aplica un strat de lac transparent, pentru mai multă strălucire.

Citește și: 5 modele de unghii verzi, pentru sezonul de vară

7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Model de unghii french cu puncte

Acest model este unul potrivit pentru persoanele care își doresc să iasă în evidență prin intermediul manichiurii. Ca strat de bază vei avea nevoie de trei nuanțe diferite de ojă: neagră, portocalie și albă.

Pe două dintre unghii vom aplica oja albă, pe un deget, la alegere, oja neagră, iar pe restul, ojă portocalie. Magia apare atunci când vine vorba despre modelul creat prin intermediul acestor mici puncte. Dat fiind faptul că modelul se va realiza pe unghiile albe, automat vom utiliza oja neagră și pe cea portocalie pentru punctele noastre, însă nu înainte de a crea un mic efect de french pe acestea.

design unghii toamna
7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă[Sursa foto: freepik]

Model de unghii portocalii cu puncte și frunze

De această dată, vom avea nevoie de o ojă portocalie, însă nu prea intensă, ca strat de bază, pe care o vom aplica pe toate unghiile. Imediat apoi, cu o ojă albă, dar și roșie, vom realiza mici puncte pe unghii, exact ca în imagine. După ce ne-am asigurat că oja s-a uscat complet, vom aplica și șablonul cu modelul de frunze de toamnă, fie pe toate unghiile, fie pe doar două dintre acestea, în funcție de preferințe.

7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă[Sursa foto: freepik]

Model de unghii în degrade

Acest model este cu adevărat finuț și potrivit pentru acest sezon de toamnă. Vom avea nevoie de patru oje diferite, în total. Inițial, vom aplica pe toate unghiile un strat de ojă portocalie cu o nuanță mai peach. Imediat apoi, de la jumătatea unghiilor spre vârf, vom aplica un strat de ojă neagră sau maro, în funcție de preferințe.

Așteptăm să se usuce bine ojele aplicate, iar ulterior, vom aplica la mijlocul celor două culori, o ojă cu sclipici. La final, vom trece cu un lac transparent pe toate unghiile noastre.

design unghii toamna 2024
7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: "Ia-mă, Doamne, și pe mine, să nu mai sufăr atât"- Tot ce a strâns într-o viață, luat de ape și noroi: "Nu mai pot, nu mai pot! Nimic nu mai am!"- stirilekanald.ro

Model de unghii cu frunze

Un alt model cu frunze tomnatice regăsim și aici, însă de această dată este ceva mai închis. Vom aplica pe toate unghiile, mai puțin pe una, o ojă portocalie, iar pe cealaltă, o ojă neagră, de obicei pe degetul inelar, însă nu este obligatoriu să urmezi acest aspect. Imediat apoi, spre vârful unghiilor pe care am aplicat oja portocalie ca strat de bază, vom trece cu oja neagră. Cu ajutorul celei portocalii, vom forma apoi puncte din loc în loc, exact așa cum ne dorim. La final, putem realiza și câteva steluțe cu o ojă albă și să nu uităm de frunze, care se pot aplica direct cu ajutorul unui șablon sau pictate. Modelul se poate realiza acasă sau direct la salon.

manichiura de toamna
7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă[Sursa foto: freepik]

Model de unghii portocalii cu roz închis și puncte negre

Bineînțeles că aceste culori se pot schimba, însă pentru a realiza o manichiură de sezon, această combinație se potrivește de minune. Pe trei degete vom aplica o ojă portocalie ca strat de bază, iar pe restul vom aplica o ojă de o nuanță roz închis. Odată ce n-am asigurat că s-a uscat, vom începe să facem puncte mici sau mai mari pe toate unghiile, pentru a se forma acest model. La final, nu trebuie să uităm nici de lacul transparent.

unghii pentru toamna
7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă[Sursa foto: freepik]

Model de unghii cu sclipici și copăcei

Nu în ultimul rând, regăsim și acest spectaculos model de unghii. Ca strat de bază vom aplica o ojă portocalie, ulterior aplicăm un strat de ojă transparentă cu sclipici auriu sau chiar sclipici auriu. Cu ajutorul unei oje negre vom forma și tulpina copacilor, iar ulterior cu o nuanță de ojă portocalie, însă mai închisă decât cea de bază, vom forma mici puncte, astfel încât să se creeze efectul de coroană de frunze a pomilor. La final, după propria alegere, putem aplica un lac transparent sau nu.

7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

5 modele de unghii albastre pentru sezonul de vară

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Akif, complice în accidentul grav suferit de Suzan

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies