7 piese esențiale de care ai nevoie pentru vară

piese esentiale pentru vara
7 piese esențiale de care ai nevoie pentru vară

Chiar și vara, este necesar că din ținutele noastre să nu lipsească anumite artiole vestimentare. Însă știați de aceste piese?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre piesele esențiale pe care ar trebui să le aveți în garderobă, în acest sezon de vară, pentru a te asigura că ești în tendințe, iar ținutele tale sunt pe măsură.

 

1. Tricoul alb

Tricourile se potrivesc bine cu pantaloni scurți, fuste sau blugi.

De asemenea, pot fi purtate singure sau sub blazere sau jachete. Un tricou de bază mic pe care îl poți combina cu aproape orice din garderoba ta. Patru stiluri de bază de tricouri sunt disponibile.

  1. Pe cineva cu umerii largi sau cu gâtul lung, gâturile turnate arată grozav.
  2. Dacă aveți un bust mediu spre mare, alegeți un decolteu în V. Orice lățime de umăr arată bine cu acest tricou.
    Acest stil vă va face gâtul mai lung dacă este scurt spre mediu.
  3. Un gât deschis este potrivit pentru toate mărimile de bust! Acest stil îți va alungi aspectul dacă ai un gât scurt sau mediu. Purtați acest tricou cu o siluetă pară, minionă și curbată pentru a vă echilibra forma corpului.
  4. Un tricou „gât de barcă” este ideal pentru femeile cu bust de dimensiuni mici până la mijlocii.
    De asemenea, echilibrează umerii înguști și slăbește brațele voluminoase. Tricourile cu gât barcă sunt, de asemenea, bune pentru siluetele în formă de para.

Citește și: Trendurile verii 2024. Ce haine și accesorii se poartă

7 piese esențiale de care ai nevoie pentru vară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

2. Pantalonii scurți și fustele

Sunt un element esențial al garderobei tale, deoarece pot fi combinate cu tricouri, topuri, bluze de in și jachete de blugi. Sunt excelente pentru vreme caldă pentru că sunt confortabile. Cercetați piese de înaltă calitate. Puteți alege articole solide sau imprimeuri distractive care se potrivesc cu tricourile pe care le purtați.

7 piese esențiale de care ai nevoie pentru vară[Sursa foto: freepik]

3. O geantă de trestie

O geantă de trestie este o opțiune grozavă dacă ești în căutarea unei genți de vară care se potrivește cu orice articol din garderoba ta. Un clasic excelent de vară este gențile de trestie! Nu numai că sunt ușoare și ușor de transportat, dar se potrivesc cu toate articolele din garderoba ta de vară, așa că nu trebuie să schimbi genții și poți avea acestea pentru mulți ani mai departe.

Îți dorești un aspect neutru și natural pentru vară, care să se potrivească cu orice.

7 piese esențiale de care ai nevoie pentru vară[Sursa foto: freepik]

4. Jachete și blazere

Blazerele, puloverele și jachetele sunt esențiale în timpul verii. Există momente în care aveți nevoie de un strat suplimentar peste umeri, deoarece puteți intra și ieși din aer condiționat. Păstrați un cardigan, o jachetă de blugi sau un blazer neutru, astfel încât să vă simțiți confortabil indiferent de situație, deoarece un strat suplimentar vă încălzește rapid.

tendinte vara 2024
7 piese esențiale de care ai nevoie pentru vară[Sursa foto: freepik]

Citește și: A făcut furori! Ce a putut să pună posesorul acestei mașini pe plăcuța de înmatriculare: „ADIO...”- kanald.ro

Citește și: El este bărbatul care are 100 de copii. Are doar 39 de ani și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume- stirilekanald.ro

5. Cămăși din in

Cămășile de in sunt cel mai bun! Oferă aspectul dorit ținutei tale, astfel încât să fii pregătit pentru orice activitate relaxantă de vară. De asemenea, este ușoară și ușor de respirat. Aceste cămăși vor fi cămășile tale preferate în fiecare vară.

haine de vara
7 piese esențiale de care ai nevoie pentru vară[Sursa foto: freepik]

6. Sandale chic și confortabile

Încălțămintea, în special sandalele confortabile și elegante, este esențială pentru garderoba de vară. Există o mulțime de opțiuni grozave de sandale plate disponibile, mai degrabă decât șlapi.

garderoba de vara
7 piese esențiale de care ai nevoie pentru vară[Sursa foto: freepik]

7. Rochii

În zilele fierbinți, rochiile sunt ușoare și aerate. Prin urmare, rochiile sunt un articol esențial pe care trebuie să îl ai în dulap dacă vrei să te îmbraci vara. O gamă largă de imprimeuri și materiale solide sunt toate potrivite pentru rochii de vară. În cazul în care ai nevoie de culori mai închise, cum ar fi negru sau bleumarin, puteți include acestea în colecție pentru un eveniment special, cum ar fi o nuntă. Pentru orice alte ocazii, este esențial să ai rochii distractive, fluide, confortabile și frumoase.

haine pentru garderoba de vara
7 piese esențiale de care ai nevoie pentru vară[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Escrocherie demascată! Cum a reușit tânărul cu 8 clase să păcălească Poliția, pretinzând că este ofițer: "Escroc și mitoman iscusit"

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Ce se dă de pomană de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, pe 29 august 2024

Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin


Cookies