7 semne timpurii de cancer pe care 90% dintre oameni le ignora!

7 semne timpurii de cancer pe care 90% dintre oameni le ignora!
7 semne timpurii de cancer pe care 90% dintre oameni le ignora!

Corpul uman este conceput astfel incat sa trimita simptome si semnale pentru ca ne spune ca ceva este in neregula. Iata care sunt cele 7 semne la care trebuie sa fii atenta.

5. Secretii in timpul urinarii- Ar putea fi un semn de cancer la rinichi daca este asociat cu sange un urina, hipertensiune, dureri de rinichi, slabiciune generala.

6. Pierdere brusca in greutate- Poate aparea cand ai cancer la stomac. Este insotita de simptome precum dezgustul fata de mancare, senzatie prematura de satietate, anemie, constipatie.

7. Durere persistenta in gat- Ar putea fi un semn de cancer laringeal daca este insotit si de dificultati de respiratie si inghitire, prezenta unui nodul la gat, voce ragusita, tuse cu sange.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Medicul Monica Pop, bolnava de cancer: "Recomand tuturor sa nu stea acasa. Din cei care nu mai sunt in viata 80% au stat acasa" - sfaturi pretioase

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Semne timpurii si ignorate ale celui mai agresiv tip de cancer

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies