9 semne care arată că partenerul tău va fi un tată cool

9 semne care arată că partenerul tău va fi un tată cool
9 semne care arată că partenerul tău va fi un tată cool

Află din rândurile următoare care sunt cele mai evidente semne ce îți arată că partenerul tău va fi un tată cool.

Atunci când ai o relație de lungă durată cu partenerul de viață, iar lucrurile între voi evoluează din ce în ce mai bine, automat începi să îl proiectezi în postura de tată și să te gândești cum ar arăta viața voastră dacă ați aduce pe lume un copil. În cazul cuplurilor care își doresc să devină părinți, această întrebare apare din în ce în ce mai des în mintea lor.

De aceea, pentru o femeie care visează ca la un moment dat să devină mamă, este important ca partenerul său de viață să întrunească anumite caracteristici ale unui tată bun și implicat. Deși de abia atunci când apare pe lume copilul poți să realizezi în totalitatea cum percepe el această schimbare din viața voastră, există unele semne care îți arată că partenerul tău va fi un tată cool.
Descoperă din rândurile următoare care sunt acestea și vezi câte reușește partenerul tău să bifeze.

Este intuitiv

Citește și: Cum arată viața de cuplu după ce apare un copil

9 semne care arată că partenerul tău va fi un tată cool
9 semne care arată că partenerul tău va fi un tată cool[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să ai o relație bună cu socrii. De ce mamele de băieți dezvoltă o relație dificilă cu nurorile?

Această calitate se referă la capacitatea sa de a-și da seama singur atunci când trebuie să preia inițiativa. Mai exact, de multe ori, activitățile epuizante de la locul de muncă ne fac să nu mai avem aceeași energie atunci când vine vorba de treburile casnice. În acest caz, partenerul de viață trebuie să intuiască nevoia ta de odihnă și să preia el treburile respective. Acest comportament este extrem de util și în cazul în care apare un copil, care are nevoie în permanență de grijă și afecțiune.

Pentru că fiecare mamă are nevoie la rândul său de odihnă, ajutorul primit din parte tatălui este esențial pentru a menține o relație sănătoasă.

Este afectuos

Afecțiunea pe care o manifestă față de tine sau față de animalul de companie se află în strânsă legătură cu modul său de a se comporta atunci când va deveni tată. Astfel, dacă partenerul tău de viață își manifestă adesea afecțiunea față de persoanele importante din viața sa, fii sigură că acest lucru va continua și în momentul în care va deveni tată.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Face față la situațiile stresante

Oricând de minunată ar fi venirea pe lume a unui copil, acest nou capitol din viața voastră va veni la pachet și cu o serie de situații stresante, pe care trebuie să le gestionați împreună.

De aceea, ai nevoie de un partener pe care să te poți baza și care să nu se ascundă atunci când este pus în fața unei astfel de situații.

Își împarte mâncarea

Un tată bun este o persoană generoasă, care dă dovadă de reciprocitate. Acest comportament este foarte ușor de observat în cadrul ieșirilor la restaurant. Dacă se arată deranjat de ideea de a-și împărți mâncarea cu tine, atunci înseamnă că în interiorul său domină individualismul.

Vorbește deschis despre emoțiile sale

9 semne care arată că partenerul tău va fi un tată cool
9 semne care arată că partenerul tău va fi un tată cool[Sursa foto: freepik]

Dacă partenerului tău de viață îi este ușor să vorbească deschis despre emoțiile sale și despre planurile de viitor, atunci acest lucru este cu siguranță un lucru bun într-o relație, care contribuie la calitățile sale de viitor tată.

Te ajută la treburile casnice 

O relație sănătoasă reprezintă un adevărat parteneriat. Asemenea vieții de părinte, cei doi parteneri trebuie să știe cum să lucreze în echipă și să se ajute la treburile casnice. De aceea, este important ca și înainte de venirea pe lume a copilului, partenerul tău de viață să se implice în treburile casnice.

Face sacrificii pentru tine

Capacitățile unui bărbat de a fi flexibil și receptiv sunt extrem de importante atunci când acesta devine tată. Astfel, dacă este în stare să renunțe la o seară cu băieții pentru a sta acasă alături de tine când te simți rău, fii sigură că va face același lucru atunci când va veni vorba despre propriul său copil.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Te poți baza pe el

9 semne care arată că partenerul tău va fi un tată cool
9 semne care arată că partenerul tău va fi un tată cool[Sursa foto: freepik]

Este important să știi că indiferent de situație te poți baza pe partenerul tău de viață. Acest lucru înseamnă că de fiecare dată când a zis că va face un anumit lucru, s-a ținut de cuvânt și este o calitate importantă pe care bărbații maturi o posedă și care va fi evidențiată și în momentul în care va apărea un copil.

Aveți o relație solidă

Venirea pe lume a unui copil constituie adesea o provocare pentru cei doi parteneri, care poate destabiliza relația de cuplu. De aceea, trebuie să vă asigurați că voi doi aveți o conexiune puternică și o relație sănătoasă, astfel încât venirea pe lume a copilului să constituie o consolidare a relației voastre, nu o destabilizare.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Când e bine să apelați la terapie de cuplu. 5 momente în care trebuie să acționați

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies