96 MESAJE de SFÂNTUL Nicolae 2021. Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 6 decembrie 2021

mesaje de sfantul nicolae 2021
96 MESAJE de SFÂNTUL Nicolae 2021. Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 6 decembrie 2021

Transmite sărbătoriţilor de Sfântul Nicolae cele mai frumoase gânduri prin mesaje, urări şi felicitări în data de 06.12.2021.

Ziua de Sfântul Nicolae este sărbătorită în fiecare an, pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, 800.000 de mii de romani îşi sărbătoresc ziua onomastică de Sfântul Nicolae.

Trimite un mesaj, o urare sau o felicitare sărbătoriților ce poartă numele de: Nicoleta, Nicu, Niki, Nic, Nicoară, Nicola, Neculai, Naie, Laie, Nicuşor, Niculiţă, Neculce, Nicolina, Colette, Niku și își serbează ziua numelui.

Mesajele, SMS-urile, urările sau felicitările sunt gândurile noastre transpuse fizic și oferite de Sfântul Nicolae pe data de 06.12.2021!

La multi ani nicoleta si nicolae

Citeste si: 6 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic luni, de MOŞ NICOLAE. O zodie primeşte veşti bune şi cadouri

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

În această sfântă zi, iți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor şi fie ca Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu în viaţă. LA MULȚI ANI!

Este noaptea lui Moş Nicolae, aşa că pregăteşte-ţi ghetuţele şi… spălaţi-le măcar de data asta!

Moş Nicolae ameninţa cu venirea sa, acuma e momentul să vă spălaţi odată ghetuţele.

L-am trimis aseară pe moş la tine, să-ţi sufle în ureche fericirea….

şi numai alături de mine o vei avea, căci aşa era pachetul complet!

De Sfântul Nicolae vă doresc să aveţi parte de cizmulete pline de cadouri şi cu lipici la fericire.

Moş Nicolae aduce cadouri tuturor,eu nu am nevoie de cadou, căci te am pe tine şi am totul!

Fie ca celor care nu aţi fost cuminţi să aveţi norocul ca Moş Nicolae să vă umple ghetuţele cu nuieluşe … dar din ciocolată.

Vine Moş Nicolae! Spală repede ghetele! Să faci loc nuieluşelor pe care le vei primi!

Să trăieşti, să înfloreşti, ghetuţele să-ţi lustruieşti şi în ghetuţe să găseşti tot ce îţi doreşti… şi ceva în plus.

Anunţ important! Anul ăsta, de criza financiară, Moş Nicolae scuza pe cei care nu mai au ghetuţe şi va lasa cadourile în papuceii de casă!

Anul acesta Moş Nicolae îţi va lăsa la geam un pupic de la mine… Sufla pe geam să se aburească, iar dacă nu vei reuşi să-l vezi, fie, vino la mine să ţi-l mai dau odată… în direct.

Cu ocazia Sfantului Nicolae vă doresc să aveţi parte de un Moş Nicolae generos şi momente pline de bucurie cu cei dragi.

Cu ocazia sfântului Nicolae îţi doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă! Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!

Mesaje de Sfântul Nicolae pe data de 6 decembrie 2021

La multi ani de sf nicolae sotul meu

Citeste si: Postul Crăciunului 2021: Ce alimente sunt interzise în această perioadă

La mine Moş Nicolae a venit cu dragoste şi speranţă şi mi-a spus că pentru tine are acelaşi lucru, doar în plus un pupic dulce de la mine!

La mulţi ani, Nicolae… în viaţa să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropeşti din cap până în picioare cu IUBIRE şi să fii SĂNĂTOS!

Un trandafir o floare şi-o raza de soare să-ţi lumineze inima în această zi deosebită. LA MULŢI ANI, Nicolae!

Bucuria lumii toată, zi de zi-n uşa să-ţi bată, bunul Moş Nicolae să-ţi dea, tot ce îţi doreşti şi ai vrea!

De ziua numelui tău eu îţi doresc, tot ce-ţi place să primeşti, să iubeşti, să fii iubita, şi să trăieşti fericită, să ai şi tu prinţul tău… care să poarte numele meu! La mulţi ani Nico!

Îţi doresc ca de Sfântul Nicolae să ţi se împlinească o parte din vise, celelalte să ţi le împlinească Moş Crăciun!

Dă-mi o poză cu tine ca să pot să-i arăt la Moş Nicoale ce să-mi aducă!

Un gând bun de Sfântul Nicolae celor care poarta nume derivate de la numele Nicolae şi în plus, Moş Nicolae să nu vă ocolească!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldura şi duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!

Citeste si: Ce nu trebuie să faci de Sfântul Nicolae. Aduce ghinion

Iți urez La mulți ani şi fie ca Sfântul Nicolae să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.

Ne gândim cu toții la tine şi pentru ca astăzi este o zi specială iți urăm un sincer La Mulți Ani!

Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani!

Să ai parte de sănătate, multe realizări şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

Fie că sfinții ce te protejează să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani multă sănătate, realizări şi tot ce vă doriți alături de cei dragi.

De ziua numelui tău iți doresc să ai o zi superbă şi un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urâri pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

O zi specială pentru un angajat deosebit. La mulți ani de ziua numelui tău!

Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine.

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească intra-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorințele.

Iți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulți Ani!

Iți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume şi fie ca Sfântul pe care li reprezinți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.

Felicitări pentru Nicolae & Nicoleta

La multi ani nasu nicolae

De ziua numelui tău şi în orice altă zi iți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Nicolae cât mai frumoasă!

De ziua ce-ţi surâde-n prag Şi-i porți frumosul nume, Eu iți doresc tot ce-i mai drag Şi mai frumos pe lume.

Când orologiul nopții va limita hotarul Şi cu bătăi scurte va mai trece un an În cinstea tinereții vom ridica paharul, Urând-ţi: sănătate şi un sincer LA MULȚI ANI!

Un cer senin şi fără nori Ca viaţa ta să fie Să ai în cale numai flori Succes şi bucurie!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Din adâncul sufletului iți doresc că anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă şi bătuta de vânt, precum iubirea alina sufletele suferinde. Să fii fericită şi mereu însoțita de cei care merita să te iubească. LA MULȚI ANI!!!

Ne face deosebită plăcere să-ţi transmitem, cu prilejul zilei numelui, urâri călduroase de sănătate, liniște sufletească şi bucurie, ție şi celor ce-ţi sunt dragi. La Mulți Ani!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubita şi bucuroasă. La Mulți Ani!

Apropii du-se o mare zi de sărbătoare, Sfârâia şi ziua numelui tău, primește din partea mea multe urâri de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulți Ani! Să crești mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

De Sfântul Nicolae, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Onomastica fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!

Iți doresc pe vânt ce bate, multă multă sănătate şi pe stele ce lucesc fericire iți doresc. La Mulți Ani!

Iți urez ca ziua ta onomastica să iți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranța iar în lume să găsești numai fericire. La Mulți Ani!

Iți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La Mulți Ani!

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște, pace şi să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La Mulți Ani!

De ziua numelui tău, iți doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleșească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La Mulți Ani!

Iți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume. Fie ca Sfântul Nicolae pe care li reprezinți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.

Felicitări de Sfântul Nicolae 2021

În această sfântă zi, iți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor şi fie ca Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viaţă.

La Mulți Ani, de Sf  Nicolae! Să ai parte de multă sănătate, bucurii şi multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Iți urez La Mulți Ani şi fie ca Sfântul Nicolae să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.

Sper că sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

La mulți ani cu sănătate, Să ai belșug, de toate Bucurii şi nestemate De-acum şi pe mai departe. La Mulți Ani de Sfântul Nicolae!

Astăzi, fiind o zi frumoasă Şi știind că-i ziua ta, În parfumul dimineții Țin a te felicita. La Mulți Ani de Sfântul Nicolae!

Așa cum se sfințesc apele, așa să se curețe şi sufletele noastre de tristețe şi să se umple de bucurie şi împlinire. Un An Nou bun şi îndeplinirea tuturor dorințelor!

De Sfântul Nicolae iți doresc să ţi se îndeplinească toate dorințele. Cadourile ţi le va aduce Moș Crăciun.

La mulți ani, plini de fericire şi împliniri. Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta.

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriți lângă cei dragi.

În această sfântă zi, iți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor şi fie ca Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viaţă. LA MULȚI ANI!

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Sper ca Sărbătorile de Iarnă, în special cea de Sf. Nicolae, să ne aducă lumina şi fericire, înțelepciune şi speranța şi să ne facă mai buni, să ne ajute să dăruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor şi celor apropiați, dar şi celor în nevoie!

Azi, de Moș Nicolae îmi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iți doresc ca această perioadă să iți aducă multă zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina în suflet şi multă fericire!

Să trăiți, să înfloriți, Şi întotdeauna să fiți cuminți, Cadouri multe să primiți, În papuceii lustruiți!

Iți urez La Mulți Ani şi fie ca Sfântul Nicolae să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.

Sper că sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

De Sfântul Nicolae iți doresc să ţi se îndeplinească toate dorințele. Cadourile ţi le va aduce Moș Crăciun.

Sfântul Nicolae a venit, cizmele ţi-ai pregătit?

Moș Nicolae să iți umple cizmulițele doar cu bucurii, noroc şi succese!

Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae iți urez un călduros „La Mulți Ani”!

Urări de Sfântul Nicolae 2021

Moșuleț, dacă las mai multe ghete primesc mai mulți bani?

Pune-ţi ghetuțele la ferestre! Moș Nicolae e în drum spre tine!

Dacă ai fost cuminte anul ăsta, Moș Nicolae sigur nu te va ocoli!

Cizmulițe lustruite li așteaptă la fereastră! Haide, fugi şi îi deschide, vine bucuria noastră!

Moș Nicolae e pe drum. Am auzit că ai fost cuminte şi ar fi păcat să te prindă Moșu cu ghetuțele nelustruite…

Mi-am pus cizmulițele la geam… te aștept! Vrei să fii tu Moș Nicolae anul ăsta? Hai, te rog…

Surpriză!!! Anul acesta Moș Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce așteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.

Umbla zvon prin ţară că diseară vine Moș Nicolae! Pregăteşte-ţi încălțările!

Crema de pantofi, perie de lustruit, ghete noi… păcat că nu ai fost cuminte! Mulțumește-te cu mine!

Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grijă să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!

… chiar trebuie să-ţi pregătești ghetuțele, acum nu mai ai nici o scuză!

Să fii cuminte că poate se întoarce Sfântul Nicolae din drum!

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuța, să-ţi las un dar simbolic acolo în ghetuța, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz. Moș Nicolae

Moșuleț ce tânăr ești, ai vrea să vii pe la mine?

La multi ani de Sfântul Nicolae 2021

Mesaje de mos nicolae haioase

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri.

De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

Îngerul Nicolae să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Nicolae!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Nicolae cât mai frumoasă!.

Fie că sfinţii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!

O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani!

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

Sper ca Moș Nicolae să-ţi umple ghetuțele cu tot ceea ce ţi-ai dorit!

La Mulți Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!

A venit Moș Nicolae! La Mulți Ani!

Ho, ho, ho! Nu știu ce cadouri iți va aduce Moș Nicolae, dar eu iți trimit o mulțime de îmbrățișări şi gânduri călduroase!

Cu ocazia Sântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos şi momente pline de bucurie cu cei dragi!

Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușa să-ţi bată, bunul Moș Nicolae să-ţi dea, tot ce iți dorești şi ai vrea!

Iți doresc ca de Sfântul Nicolae să ţi se împlinească o parte din vise, celelalte să ţi le împlinească Moș Crăciun!

Abia aștept să vină Moș Nicolae, vreau să îmi aducă foarte multe cadouri. Să nu ne aducă nuielușe că am fost cuminți tot anul… te iubesc Moș Nicolae!

Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grijă să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!

Cizmulițe lustruite li așteaptă la fereastră! Haide, fugi şi îi deschide, vine bucuria noastră!

 Sper că sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!

Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor romanilor multă sănătate şi fericire şi ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.

 Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumoși, mai înțelepți şi fac gesturi minunate fata de toți cei dragi. Fie ca această perioadă să iți aducă şi ție multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei.

Sper că sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!

 Un trandafir o floare şi-o raza de soare să-ţi lumineze inima în această zi deosebită. LA MULȚI ANI!

De Sfântul Nicolae vă doresc să aveți parte de cizmulițe pline de cadouri şi cu lipici la fericire.

Fie ca celor care nu ați fost cuminți să aveți norocul ca Moș Nicolae să vă umple ghetuțele cu nuielușe, dar din ciocolată.

Cu ocazia Sfântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos şi momente pline de bucurie cu cei dragi.

Cu ocazia sfanțului Nicolae iți doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă! Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!

Mesaje de sf nicolae imagini

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

Fie că sfinţii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbătorii. La mulți ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulţi ani!

Fie că Sfinții ce te protejază să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani, Nicoleta!

La mulți ani, Nicoleta!

La mulți ani, Nicolae!

Nicoleta te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină și tot ceea ce este mai pur și mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ți aducă în dar realizarea tuturor visurilor.

Scumpă Nicoleta, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

De Sfântul Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce cadouri nu este bine să oferi de Sfântul Nicolae. Tradiții și obiceiuri

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies