„A avut o relație în paralel în ultimii doi ani! M-a anunțat că are un copil!” Elena Voineag a vorbit despre șocul trăit în relația anterioară. Vedeta a povestit deschis despre întreaga situație

„A avut o relație în paralel în ultimii doi ani! M-a anunțat că are un copil!” Elena Voineag a vorbit despre șocul trăit în relația anterioară. Vedeta a povestit deschis despre întreaga situație
„A avut o relație în paralel în ultimii doi ani! M-a anunțat că are un copil!” Elena Voineag a vorbit despre șocul trăit în relația anterioară. Vedeta a povestit deschis despre întreaga situație

Elena Voineag a dezvăluit că partenerul ei a avut o relație în paralel în ultimii doi ani, iar ea a aflat de aceasta atunci când a devenit mamă fără să știe.

Aceasta a fost șocată să afle că partenerul ei avea un copil din acea relație secretă. În retrospectivă, recunoaște că și ea a contribuit la deteriorarea relației, deoarece problemele într-o relație nu sunt niciodată cauzate doar de una dintre părți.

Citește și: „În viața mea personală trăiam această dramă în familie, încercam să fiu stâlpul pentru mama.” Doinița Oancea a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa

Elena Voineag a vorbit despre motivul pentru care s-a terminat ultima ei relație

Elena a recunoscut că această experiență a fost traumatizantă și că relația i-a luat cinci ani din viață. De asemenea, menționează că a avut un comportament autodistructiv și toxic. Ca metode de vindecare, menționează că scrisul și sprijinul prietenilor au fost utile pentru ea, dar nu vrea să ofere detalii despre alte metode pe care le-a adoptat.

„A avut o relație în paralel în ultimii doi ani și am aflat și eu de treaba asta în momentul în care am devenit mamă fără să știu. Adică m-a anunțat că are un copil. Da, a fost destul de traumatizant. Acum, privind în urmă, pot să spun că eu am avut o mare contribuție la evoluția relației în acest sens, pentru că niciodată nu se strică din cauza unuia singur.

De fiecare dată este implicată și maică sa. Glumesc. Ce să zic, a fost cam urat.  Deci e foarte adevărată chestia că îți ia jumătate din timpul relației. Mi se pare sinistră chestia asta, dar real, să pot să povestesc fără să am o implicare, 5 ani… 5 ani mi-a luat. Poate că dacă aș fi făcut terapie mi-ar fi luat mai puțin. Am avut un comportament autodistructiv și toxic.
Nu, nu am ieșit. Ce m-a ajutat? Scrisul, prietenii, dar în rest nu pot să recomand ce metode am adoptat eu”,
a mărturisit Elena Voineag.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Elena Voineag nu își dorește copii

Ruptura dintre Elena Voineag și partenerul ei s-a produs deoarece ea a ales să nu aibă copii, iar bărbații au două reacții.

Pe de o parte, fug de femeile care doresc să aibă copii și să le ceară să se căsătorească.

Pe de altă parte, bărbații se simt înspăimântați când întâlnesc o femeie care nu dorește copii și care afirmă că au o viață minunată așa cum este.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Ruptura s-a produs pentru că eu mă număr printre femeile care pur și simplu aleg să nu facă copii, iar bărbaților… Ei au două chestii. Știi? Ba fug de femeile care vor să tragă de ei: “Ia-mă de nevastă, fă-mi copil!”, dar dacă dau de una care zice: “Ne este foarte bina asa! Chiar tu vezi că avem o viață mișto? Tu nu vezi că aștia care au copii, de fapt, ne invidiază?” Nu vreau să il fac.

Este alegerea mea de viață. Pur și simplu nu are legătură cu tine. Dacă le-ai zis asta, s-a încheiat. Vor copil, vor neapărat copil. Și devine o obsesie. Dar cred că pentru mulți dintre ei este doar o chestier de bifat pe listă.”, a mai spus Elena Voineag.

Citește și: Cine este Simina Costea. „Eu am plecat de un an în Londra. Chiar nu mai știu nimic ce se mai petrece cu el, nu mai citesc nici presa”



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sore, mărturisire emoționantă la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" "În ultimii doi ani nu am mai făcut nimic, pentru că, de la un punct simțeam o presiune...

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies