Cine este Simina Costea. „Eu am plecat de un an în Londra. Chiar nu mai știu nimic ce se mai petrece cu el, nu mai citesc nici presa”

Cine este Simina Costea
Cine este Simina Costea

Nu este un secret pentru nimeni că Simina Costea și What’s Up au fost împreună pentru o perioadă lungă de timp, dar din păcate, după trei ani plini de iubire, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Simina Costea, în vârstă de 32 de ani, a avut parte de o evoluție remarcabilă după ce a divorțat. 

Citește și: Cine este Alessandra. "Aveam probleme cu glanda și sunt fericită să vă spun că s-a reglat tot, analizele mele sunt foarte bune și am scăpat de pastile.”

Cine este Simina Costea
Cine este Simina Costea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mai sunt momente grele și e normal să fie așa.” Laura Cosoi a vorbit despre viața de cuplu cu trei copiii. Ce dificultăți întâmpină vedeta și soțul ei

Cine este Simina Costea

În momentul actual se iubește pe sine mult mai mult, indiferent de defectele pe care le are. Se pare că despărțirea de artist nu a fost cel mai rău lucru pentru ea, deoarece a avut ocazia să se cunoască mai bine și să își pună gândurile în ordine.

„Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe.

Să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe cei din jurul tău”, a declarat blondina.

După ce a divorțat, blondina a reușit să scape chiar și de kilogramele în plus cu care se confrunta, iar în momentul actual are o siluetă de excepție. Aceasta a urmat un stil de viață sănătos, dar a și început să facă sport frecvent.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Roxana Vancea a fost cea care a ajutat-o în acest proces, iar datorită ei, blondina arată exact ca în adolescență. Bineînțeles, și ambiția și dorința ei au fost un factor important în această călătorie, care, din fericire, a avut un final pozitiv.

Se pare că schimbarea de care a avut parte a fost de-a dreptul radicală, deoarece Simina Costea și-a schimbat și stilul vestimentar.

Dacă înainte obișnuia să poarte doar ținute sport, ei bine, acum vedeta a decis că este momentul să adopte ținute mai feminine, cum ar fi rochițele.

De un an de zile, blondina și-a găsit liniștea în Londra, iar viața ei a luat o întorsătură radicală. Ba chiar mai mult, în urmă cu puțin timp, s-a căsătorit cu Micky, cel pe care îl iubește, într-un mediu destul de liniștit și restrâns.

„Eu am plecat de un an în Londra. Chiar nu mai știu nimic ce se mai petrece cu el, nu mai citesc nici presa. Acum, aici, mă axez pe studii, pe artă, de producerea unui podcast și tot așa. Mai exact pe dezvoltarea mea personal. Nu mă gândesc să revin în țară pentru următorii ani, dar așa vin în România, în vizită la părinții mei de ½ ori pe an”, a spus Simina Costea pentru Click!

Cine este Simina Costea
Cine este Simina Costea[Sursa foto: Instagram]

După divorț, Simina s-a îndrăgostit din nou

După ce a decis să divorțeze, blondina nu și-a închis sufletul, ba mai mult, s-a axat mai mult pe ea, iar la puțin timp după, iubirea a apărut din nou în calea ei. Aceasta are un iubit de care este îndrăgostită până peste cap.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Se pare că aceștia s-au cunoscut în familie, cu mai mulți ani în urmă, dar iubirea dintre cei doi a luat amploare mai târziu.

„A debutat ca o relație familială. Familiile noastre se cunosc de când eram mici. A fost o relație mai mult familială, adică prieteni de familie care s-au reunit”, a declarat fosta soție a lui What’s Up.

Simina Costea și partenerul ei de viață colaborează la dezvoltarea unei afaceri de familie inovatoare, cu un proiect cu totul diferit față de domeniul muzical care i-a consacrat. Aceștia sunt în plin proces de creare a unei colecții de modă, cu planuri ambițioase de a o lansa pe piață în doar câteva săptămâni.

Odată cu pierderea a peste 20 de kilograme, vedeta s-a transformat într-o prezență remarcabilă în diverse aspecte ale vieții sale. Conform spuselor prietenilor apropiați, realizările sale în viața profesională sunt impresionante și se pregătește să preia rolul de manager pentru mai mulți artiști celebri din țară.

Cine este Simina Costea
Cine este Simina Costea[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Simina, fosta soție lui What’s Up, iubește din nou: „Familiile noastre se cunosc de când eram mici”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies