A construit o biserică și a scăpat de un proces. Ce și-a dorit să facă tatăl lui Codin Maticiuc după moartea mamei sale. “Pe panoul cu acel termen de finalizare era: „Când o vrea Dumnezeu.”

A construit o biserică și a scăpat de un proces. Ce și-a dorit să facă tatăl lui Codin Maticiuc după moartea mamei sale. “Pe panoul cu acel termen de finalizare era: „Când o vrea Dumnezeu.”
A construit o biserică și a scăpat de un proces. Ce și-a dorit să facă tatăl lui Codin Maticiuc după moartea mamei sale. “Pe panoul cu acel termen de finalizare era: „Când o vrea Dumnezeu.”

Codin Maticiuc a povestit despre ce a făcut tatăl său după moartea mamei lui.

Codin Maticiuc a povestit despre experiența de după moartea bunicii lui, mama tatălui său.

Ce și-a dorit tatăl lui Codin Maticiuc să facă după moartea mamei lui

Citește și: „Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat.” Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Mi-aș dori să am bani mai mulți. La restaurant nu mă uit niciodată cât costă mâncarea!” Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani? Actorul a vorbit fără rețineri despre câștiguri

Codin Maticiuc a povestit, în cadrul unui podcast, despre dorința tatălui său de a face o masă săptămânală după moartea mamei lui, însă preotul a refuzat păruindu-i o muncă destul de complicată. 

„Când a murit bunica mea, mama tatălui meu, tatăl meu s-a dus să o înmormânteze în satul Livezi de lângă Focșani, de unde era ea. Și s-a dus acolo și la final s-a dus la părinte și i-a zis „Părinte, aș vrea în memoria mamei mele să faci tu, în fiecare duminică, cu niște femei din sat, îți trimit eu bani să cumperi alimente și să faci o masă pentru săraci.”
Nu mai știu cât i-a promis, vreo 2000 de lei. „În fiecare duminică, cât oi trăi eu, să faci această masă.” 
Părintele i-a zis. „Mi se pare foarte complicat ce vrei, dar eu aș avea nevoie de vreo 5000 de lei aici la biserică.” Tatăl meu a fost atunci dezamăgit. Dacă îi dădea 2000 de lei pe viață, nu mai zic că mai crește și inflația, el putea să își tragă și 500 de lei pe lună.
Era un părinte care n-a avut chef efectiv să muncească, să organizeze, să facă o chestie mișto. Iar atunci tatăl meu a zis că „nu” și a plecat trist spre București și a cumpărat un ziar unde a văzut povestea unui preot care construiește o biserică și i-a zis șoferului să meargă direct acolo.”,
a spus Codin Maticiuc.

Cum l-a ajutat construirea bisericii să scape de un proces de ani de zile

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

După refuzul preotului de a organiza acea masă săptămânală, tatăl lui Codin Maticiuc a plecat la București, unde a văzut un anunț cum că se construiește o biserică.

Acesta s-a oferit să dea bani, iar după ani de zile, povestindu-i preotului de proces, și-a dat seama că femeia cu care se judeca vine la aceeași biserică pe care el o construise în mare parte. Când femeia a aflat cine a a oferit banii pentru biserică, aceasta a închis procesul.  „Direct de la înmormântare și cu expereința asta din Livezi, a venit la București și s-a dus la biserica asta care era în construcție.
A găsit vreo 6 oameni pe schelă și s-a dus la ei și a întrebat cine era preotul. Unul dintre ei era preotul, lucra în haine de muncă. A strâns niște bani de la enoriașii din zonă, iar pe panoul cu acel termen de finalizare a construcției era, scrisese părintele: „Când o vrea Dumnezeu.” Și a zis tata: „părinte, îți dau eu banii, pun și eu”, zis și făcut. A cumpărat clopotele, le-a importat. Anii au trecut, iar acest părinte a devenit unul dintre prietenii buni ai tatălui meu. 
Taică-miu i-a povestit că avea un proces cu o doamnă pe un teren care ne bloca nouă alt teren. Ne judecam de ceva timp și taică-miu era disperat. Și l-a pus să zică numele. A zis: „o știu, e de aici de la biserică, o chem acum.” Și doamna a zis „Dumneavoastră construiți această biserică?” Și tata a zis „da”. Doamna a zis: „de mâine retrag procesul”, a mai povestit Codin Maticiuc.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Mi-aș dori să am bani mai mulți. La restaurant nu mă uit niciodată cât costă mâncarea!” Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani? Actorul a vorbit fără rețineri despre câștiguri

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies