A făcut Roxana sex interzis cu Iancu Sterp la Puterea dragostei? Avem declarații exclusive

A făcut Roxana sex interzis cu Iancu Sterp la Puterea dragostei? Avem declarații exclusive
A făcut Roxana sex interzis cu Iancu Sterp la Puterea dragostei? Avem declarații exclusive

Roxana a avut o relație cu Iancu Sterp la Puterea dragostei și mulți s-au gândit că ei au ajuns și în... dormitor

Roxana Buzoiu a format un cuplu frumos la Puterea dragostei cu Iancu Sterp! În ciuda faptului că între ei era o diferență de vârstă, dar și de personalitate, o bună bucată de vreme, ei s-au înțeles de minune.

De aceea, a fost o mare surpriză atunci când, exact în săptămâna finalei, cei doi au decis să se despartă. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru.

Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, imagini halucinante cu unul dintre concurenți! L-a pipăit de față cu toată lumea

Citeste si: Alex Bobicioiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai putut rămâne cu Bianca de la Puterea dragostei! "Îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Roxana a făcut amor cu Iancu la Puterea dragostei? ”Ne vedeam des la hotel și ne țineam în brațe”

Ei bine, foștii amorezi s-au mai întâlnit la revenirea în țara. Mai mult, cei care i-au văzut împreună au fost curioși dacă ei ar fi trecut deja la fapte, încă din Turcia. Ei bine, reporterii WOWbiz.ro au și venit cu detalii! 

În premieră pentru WOWbiz.ro, discuțiile pe tema sexului în casă au fost dezbătute într-un live exclusiv. ” Roxana a făcut amor cu Iancu la Puterea dragostei?, aceasta a fost întrebarea cel mai des pusă de urmăritorii din mediul online, iar protagoniștii nu au evitat-o, din contră, au dat informații lămuritoare. "Noi nu am încălcat regulile, precum alți concurenți.

Nu am făcut sex, au existat doar săruturi, nimic mai mult. E adevărat, ne vedeam des la hotel și ne țineam în brațe, dar nu am făcut nimic compromițător în dormitor", au declarat cei doi pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Roxana Dobre, acuzată că s-a căsătorit cu Florin Salam pentru bani! Cum răspunde soția manelistului acestor acuzații: „Dacă eram vreo șchioapă și vreo urâtă, puteau să spună asta.”

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies