„A fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat.” Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani

„A fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat.” Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani
„A fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat.” Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani

Brigitte Pastramă a rămas văduvă la vârsta de 26 de ani, atunci când și-a găsit soțul fără suflare, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Brigitte Pastramă a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică. Vedeta în vârstă de 45 de ani a reușit să treacă prin toate greutățile vieții și să ajungă acolo unde și-a dorit.

Brigitte a fost căsătorită de trei ori, a doua oară cu Ilie Năstase, iar a treia oară cu Florin Pastramă, alături de care trăiește și în prezent. Bruneta are doi copii din căsniciile sale anterioare, pe Robert și pe Sara.

Deși în momentul de viață duce o viață fără griji, fiind plecată în Dubai, alături de fiica sa, Brigitte a fost pusă de multe ori la încercare de către greutățile vieții.

Prima sa căsnicie s-a sfârșit într-un mod tragic, iar vedeta a rămas văduvă la doar 26 de ani.

Brigitte Pastramă, văduvă la doar 26 de ani

Citește și: „Ne-a trimis o bombă.” Ce i s-a întâmplat lui Brigitte Pastramă în ziua nunții. Vedeta a fost la un pas să își piardă viața

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani
Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani[Sursa foto: Facebook]

Invitată în cadrul emisiunii „ În Oglindă ” prezentată de Mihai Ghiță și difuzată la Kanal D2, Brigitte Pastramă a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul vieții.

Soția lui Florin Pastramă a rămas văduvă la doar 26 de ani, iar acest eveniment tragic i-a adus multă durere în suflet. Brigitte a fost căsătorită cu primul ei soț, Tavi, iar cei doi aveau deja împreună un copil, pe Robert.

Deși lucrurile decurgeau bine în căsnicia lui Brigitte, iar cei trei formau o familie fericită, din păcate, fericirea lor a fost umbrită de un eveniment tragic. Cu cinci zile înainte de Crăciun, Brigitte și-a găsit soțul fără suflare, în pat.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta a declarat că în acel moment a trăit cel mai mare șoc din viața ei. Potrivit spuselor sale, bărbatul pe care îl iubea a murit în urma unui infarct, la doar 38 de ani.

Astfel, Brigitte a rămas văduvă și a fost nevoită să își crească singură copilul, care la vremea respectivă avea aproape doi ani.

„Tavi a făcut infarct. Avea 38 de ani când a murit, cu 5 zile înainte de Crăciun.

Pur și simplu am vorbit cu el, m-am dus să-i dau de mâncare fiului meu, care mai avea o lună până să facă doi ani. Când am venit l-am găsit cu ochii deschiși, se uita pe tavan. Robi s-a oprit și eu am început să vorbesc cu el, dar nu înțelegeam de ce nu reacționează, că el a murit cu ochii deschiși. Apoi am văzut, corpul lui era pătat, avea niște pete de la sânge, cum se lăsase sângele, a făcut infarct.
Nașul nostru, care era doctor, i-a spus să aibă o viață mai echilibrată și n-a ținut cont de asta. A făcut un preinfarct, din ce am înțeles apoi, cu patru zile înainte, dar la persoanele tinere nu se simte preinfarctul. Și apoi a fost infarct, pur și simplu. Ăla a fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat. Cu o zi sau două înainte de Crăciun a trebuit să-l înmormântez, a fost groaznic.”
, a povestit Brigitte Pastramă la emisiunea prezentată de Mihai Ghiță.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Am luat acasă lumânarea de la spital.” Raluca Podea a vorbit despre tatăl său, la un an după ce acesta a decedat

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies