“A fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede.” Gheorghe Turda, dezvăluiri neștiute despre înmormântarea Ilenei Ciuculete

“A fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede.” Gheorghe Turda, dezvăluiri neștiute despre înmormântarea Ilenei Ciuculete
“A fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede.” Gheorghe Turda, dezvăluiri neștiute despre înmormântarea Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete s-a stins din viață în urmă cu 6 ani, la vârsta de 59 de ani. Iată ce detalii au ieșit la iveală, după moartea interpretei!

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară. Din nefericire, solista a trecut la cele veșnice pe data de 4 martie 2017, lăsând un mare gol în sufletele apropiaților, cât și în ale oamenilor care o apreciau.

De asemenea, cântărețul Gheorghe Turda a fost unul dintre persoanele care i-au purtat sicriul pe umeri la înmormântarea regretatei artiste.

Cântăreața a părăsit această lume la doar câteva luni după ce a primit diagnosticul de ciroză. Cu toate astea, interpreta avea speranța că va reuși să învingă boala nemiloasă.

”Viața este și cu greutăți, dar am știut să ies din ele zâmbind. Poate să vorbească lumea orice, nu mă interesează. Chiar dacă sufletul mi-a plâns, gurița a cântat și a râs. Nu-mi dă nimeni să mănânc”,

a declarat ea, într-un ultim interviu.

Citește și: „Am rezolvat cu actele.” Băieții Ilenei Ciuculete, decizie la 6 ani de la moartea ei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gheorghe Turda, dezvăluiri neștiute despre înmormântarea Ilenei Ciuculete[Sursa foto: Facebook]

Ce rugăminte a avut soțul Ilenei Ciuculete pentru Gheorghe Turda

De asemenea, unul dintre prietenii artistei de suflet, Gheorghe Turda, a discutat despre fostul soț al acesteia. Din spusele interpretului, în urmă cu șase ani, când au scos-o din biserică pe Ileana Ciuculete, soțul ei, Cornel Galeș, i-a rugat să o scoată din biserică toți prietenii ei adevărați.

”Ileana Ciuculete avea un stil aparte față de alte cântărețe din Oltenia, avea un repertoriu foarte bogat, era tare iubită, era și plătită foarte bine la petreceri.

În urmă cu șase ani, când au scos-o din biserica unde a fost prohodul înmormântării lui Ileana, soțul ei, Cornel Galeș, în viață atunci, ne-a rugat, cum este obiceiul la români, să o scoatem din biserică toți prietenii ei adevărați. I-am purtat sicriul pe umeri, a fost o senzație tare ciudată, dar a fost o onoare. Apoi și Cornel Galeș s-a dus imediat după ea, a murit și el tânăr, în acel cumplit accident de mașină care a avut loc în Spania.
E clar, a fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede. Ea și Cornel au avut o relație foarte frumoasă de familie”
, a declarat Gheorghe Turda, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din nefericire, după doi ani a murit și soțul ei, Cornel Galeș, într-un accident de mașină în Spania. Acesta avea vârsta de doar 60 de ani, și a fost înmormântat lângă Ileana, la Cimitirul Străulești 2, din Capitală.

Citește și: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru

Gheorghe Turda, dezvăluiri neștiute despre înmormântarea Ilenei Ciuculete[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies