„A fost cu totul neașteptat”. Soțul lui Emily Burghelea, la un pas să își dezvăluie identitatea

emily burghelea
Emily Burghelea și iubitul ei

De câțiva ani, Emily Burghelea și soțul ei, formează un cuplu frumoas și au și un copil. În prezent, se declară părinți fericiți, deoarece așteaptă și al doilea copil. De când blondina este persoană publică, Andrei a decis că nu vrea să își dezvăluie identitatea și se ascunde în spatele unor măști și a unor ochelari de soare.

În cursul zilei de ieri, cei doi au participat la o emisiune și i-au șocat pe fanii lor, în momentul în care soțul prezentatoarei TV, a vrut să își dea jos masca.

Identitatea soțului lui Emily Burghelea, un secret foarte bine ascuns

emily burghelea iubit
Ce gest neașteptat a făcut iubitul lui Emily[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Emily Burghelea s-a infectat cu un virus după ce a rămas iar însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău”

După participarea la emisiunea „Bravo, ai stil!”, cariera lui Emily s-a dezvoltat foarte mult și a luat parte la multe proiecte de succes. Blondina a avut tot mai multe apariții publice, alături de soțul ei. Andrei a hotărât că vrea să își păstreze confidențialitatea și nu și-a lăsat niciodată, chipul la vedere, în momentul aparițiilor în public. Urmăritorii lui Emily au fost întotdeauna curioși cine e partenerul ei de viață, însă bărbatul a ținut secretul bine ascuns.

Cu toate că amândoi sunt activi pe rețelele de socializare și au avut multe apariții televizate împreună, încă nu s-a aflat identitatea lui Andrei.

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, pe cale să își dezvăluie chipul

iubitul lui emily masca
Andrei, pe cale să își dea masca jos[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au vorbit despre divorț. Ce a declarat soția prezentatorului TV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iubitul lui Emily nu apare niciodată în atenția publicului fără mască și ochelari, pe care le schimbă foarte des. În urmă cu o zi, cei doi au fost invitați la o emisiune TV, iar bărbatul aproape că și-a scos masca, în direct. În timp ce părea că urmează să își dezvăluie identitatea, blondina l-a filmat pe iubitul său și a postat videoclipul, în mediul online. Totuși, Andrei doar a vrut să își țină în suspans urmăritorii, deoarece încă dorește ca identitatea lui să nu fie aflată.

De asemenea, pentru a îi induce pe telespectatori și mai mult în eroare, moderatorul emisiunii s-a deghizat precum Andrei.

De ce apare soțul lui Emily Burghelea, doar mascat

emily burghelea si andrei
Emily și Andrei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Episod nou "Aripi frânte", 30 august 2022

Se pare că partenerul fostei concurente de la „Bravo, ai stil!” iese înotdeauna deghizat și are grijă să aibă la el accesorii de rezervă.

Andrei a luat decizia de a se ascunde în spatele unor măști, deoarece partenera lui este persoană publică, iar el vrea să se păstreze departe de lumina reflectoarelor.

„Când ies din casă port ochelari, glugă, mască, m-am obișnuit. Mai am o pereche de ochelari la mine, de rezervă. Sunt probleme, în primul rând, cu confidențialitatea. Dar a plecat de la o condiție pentru Emily, ca eu să apar doar mascat.

Altfel, eu nu apăream. Eu nu aveam Instagram, cont de Facebook, nimic”, a explicat Andrei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

cine e iubitul lui emily burghelea
Iubitul lui Emily Burghelea își ascunde identitatea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Ar trebui să mă retrag” Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies