A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață în 2015. David Beckham a împlinit 47 de ani

david beckham age
A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață în 2015. David Beckham a împlinit 47 de ani

Fostul fotbalist David Beckham a împlinit vârsta de 47 de ani, însă cu toate acestea, pare că a rămas un bărbat sexy și apreciat de multe femei, în continuare.

Aflați din rândurile următoare cum arată David Bechkam, după ce a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani, dar și când a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață. În plus, aflați și aspecte importante legate de familia acestuia, dar și câteva fotografii sexy cu fostul fotbalist.

 

David Beckham continuă să fie sexy și la 47 de ani

David Beckham este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi, chiar la nivel internațional, datorită calităților sale sportive. Nu este de neglijat nici felul în care acesta arată, chiar și la vârsta de 47 de ani. Nu de mult timp, acesta a împlinit frumoasa vârstă, însă nu pare deloc că ar vrea să înainteze și în ceea ce privește corpul său de invidiat.

Acesta continuă să atragă toate privirile până și în prezent.

David Beckham a împlinit vârsta de 47 de ani, pe data de 2 mai, moment în care a sărbătorit alături de familia sa, Brooklyn Beckham, Harper Seven Bechkam, Cruz Beckham, Romeo James Beckham, tatăl și mama sa, dar și de frumoasă lui soție, Victoria Beckham.

david beckham net worth

Citeste si: Cine este GEORGIANA LOBONŢ. "M-a susținut și am riscat enorm, pentru că ne-am vândut casa!”

Cu ocazia zilei sale de naștere, David Beckham a primit un tort în formă de iaht, pe care l-a postat printre fotografiile cu familia sa, care a atras atenția fanilor săi de pe rețelele de socializare, complimentându-l. În afară de tortul special, David Beckham s-a bucurat de prezența persoanelor din familie, postând pe rețelele de socializare, fotografii cu aceștia chiar de la petrecerea de aniversare.

david beckham wikipedia

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este JOSEPH HADAD. "Când soția s-a îmbolnăvit de cancer la sân, nu am știut. Momentele astea nu o să le uit în viața mea! Le țin până la groapă."

 

În 2015 a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață

David Beckham, fostul fotbalist englez, a fost desemnat ca fiind cel mai sexy bărbat în viață, în revista „People” a anului 2015. La acea vreme, sportivul avea vârsta de 40 de ani, iar deși au trecut 7 ani de atunci, David Beckham pare că nu înaintează deloc în vârstă.

Nu de mult timp, atunci când David Beckham a postat fotografiile de ziua lui de naștere, fanii acestuia par să nu observe niciun aspect care să dea semne că acesta chiar ar avea această vârstă de 47 de ani. Reușește să își păstreze aspectul fizic intact, iar tatuajele și corpul său de atlet, nu dezamăgește nici în prezent, fiind considerat tot un bărbat sexy.

david beckham sexy

Citeste si: Cine a fost Regina Maria a României. „Începând de la vârsta de treisprezece ani, întotdeauna vreun bărbat sau băiat era îndrăgostit de mine!"

 

Fotografii sexy cu David Beckham

David Beckham nu dezamăgește niciodată prin prezența sa, mai ales atunci când se află în compania frumoasei sale soții, Victoria Beckham. Cei doi s-au cunoscut în anul 1996, în momentul în care aceasta era cunoscută ca Posh Spice și se afla pe culmile gloriei. Avea o trupă în care cânta și bineînțeles că deținea și nenumărați fani, având concerte în mai toată lumea. Prin urmare, aceasta ar fi putut să aleagă orice bărbat își dorea, însă într-o seară, Victoria Beckham a decis să își însoțească prietena și colega de trupă, la un meci de fotbal, acolo unde l-a întâlnit pe David Beckham.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Așa s-a dovedit ca prințul pe cal alb al Victoriei Beckham să fie chiar David Beckham, faimosul fotbalist care în acea perioadă juca la Manchester United și care s-a întâlnit cu frumoasa lui soție din prezent, în localul în care își sărbătoarea victoria.

david beckham instagram

Citeste si: Cine este ANTONIO PICAN, iubitul cântăreței Bibi. "Persoana care mă motivează 24/7 din ziua în care cunoscut-o, este iubita mea, Bibi"

Cei doi s-au căsătorit în anul 1999, iar de atunci sunt de nedespărțit. Victoria și David Beckham au împreună patru copii, pe Brooklyn (23 de ani), Harper Seven (10 ani), Romeo James (19 ani) și Cruz Beckham (17 ani). Brooklyn se bucură de nunta pe care tocmai ce a avut-o în urmă cu puțin timp, cu Nicola Peltz, în timp ce fratele său Romeo James a început să calce pe urmele tatălui lor, în cariera de fotbalist. Pe de altă parte, Cruz este cel care a ales să urmeze drumul mamei sale, fiind interesat de o carieră în muzică, iar Harper Seven este cea mai mică dintre cei patru copii ai acestora.

În primele trei luni, a fost extraordinar, pentru că nimeni nu a aflat că noi doi eram împreună. Ne plăcea la nebunie asta, fiindcă reușeam să ne furișăm. Primul nostru sărut s-a petrecut în parcarea unui restaurant. Obișnuiam să mergem în diverse locuri și să petrecem cât mai mult timp împreună. Aceea a fost o perioadă grozavă în relația noastră ”, a povestit fostul fotbalist, David Beckham, într-un interviu.

david beckham wife

Citeste si: Cine este doctor MIHAIL. "Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa asta"



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Liviu Vârciu. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies