„A fost foarte greu!” Diana Dumitrescu s-a confruntat cu depresia. Vedeta a trecut prin momente cumplite

„A fost foarte greu!” Diana Dumitrescu s-a confruntat cu depresia. Vedeta a trecut prin momente cumplite
„A fost foarte greu!” Diana Dumitrescu s-a confruntat cu depresia. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Diana Dumitrescu este o actriță remarcabilă în România, cunoscută și apreciată într-o măsură foarte mare. În intervalul de timp cuprins între 2009 și 2013, ea a fost căsătorită cu Ducu Ion, un producător de film foarte cunoscut. În timpul relației lor, dar și după separare, Diana a trecut prin perioade dificile de depresie și a apelat la ajutorul terapiei. Iată ce declarații a făcut în această privință!

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai admirate și populare actrițe din România. Cariera sa a avut o evoluție impresionantă, începând de la vârsta de doar 18 ani, când a obținut primul rol într-un serial de televiziune.

Citește și: Maria Simion s-a logodit. Vedeta era divorțată de aproape zece ani și este mama unei fetițe

Diana Dumitrescu s-a confruntat cu depresia

Diana a fost căsătorită cu Ducu Ion, iar după șase ani de relație și aproape patru ani de căsătorie, cei doi au decis să pună capăt mariajului lor. Separarea a avut loc în 2013, iar actrița a dezvăluit în trecut că nu se mai simțea fericită în relație și că comunicarea cu partenerul ei de viață era compromisă.

„La vreo doi ani după aceea, lucrurile au început puţin să se schimbe.

Jucând foarte multe roluri şi asimilandu-mi foarte multe caracteristici care nu erau ale mele, la un moment da, m-am pierdut. Mi-am pierdut personalitatea mea, nu mai înţelegeam ce se întâmplă cu mine, probabil că atunci au pornit şi problemele. Mi se părea că viaţa mea nu are valoare, deşi eu munceam, aveam un soţ, aveam o casă, o familie, nu simţeam lucrurile de sub picioare şi nu mai sunt fericită.
Nu mă mai bucura nimic. Nimic din ce realizăm nu mă mai bucura. 'Nu ştiu, cred că atunci când am conştientizat că nu mai funcţionează relaţia”, a
declarat aceasta, în urmă cu ceva ani.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Diana Dumitrescu s-a confruntat cu depresia
Diana Dumitrescu s-a confruntat cu depresia[Sursa foto: Facebook]

Actrița a mers la psiholog

În anul 2012, actrița a început să facă terapie, iar acele ședințe au ajutat-o să se regăsească și să fie din nou bine cu ea. Pentru vedetă a fost o perioadă foarte grea și a trecut prin multe momente dureroase.

„Eu am fost norocoasă, pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, prin stări depresive. În mod normal, depresia se poate declanşa până în 24 de ani de la un episod traumatic.

La mine a fost la 30 de ani, pentru că am divorţat. A fost o etapă foarte grea în viaţa mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deşi nu le ştiam, existau şi cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo”, a mărturisit Diana Dumitrescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Diana Dumitrescu s-a confruntat cu depresia
Diana Dumitrescu s-a confruntat cu depresia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Îmi plăcea să socializez.” Diana Dumitrescu, mărturisiri despre cum și-a salvat căsnicia. Schimbarea a venit când a rămas însărcinată

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„L-am și urmărit, am locația lui.” Diana Dumitrescu a umblat în telefonul soțului său. Ce a declarat vedeta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies