,,A fost greu”. Bianca Pop a pierdut sarcina. Ce a declarat vedeta

,,A fost greu”. Bianca Pop a pierdut sarcina. Ce a declarat vedeta
,,A fost greu”. Bianca Pop a pierdut sarcina. Ce a declarat vedeta

Bianca Pop trece prin momente cumplite, după ce a pierdut sarcina. Ce a declarat pentru un post TV despre tristul eveniment, dar și care a fost reacția iubitului ei, George Tomaziu.

Bianca Pop a fost foarte fericită, după ce a aflat că este însărcinată, iar o veste care i-a dat lumea peste cap pare că nu este reală. Totul mergea foarte bine, dar din păcate pentru ea, a pierdut sarcina la 2 luni și jumătate.

Bianca Pop și George Tomaziu
Bianca Pop, declarații după ce a pierdut sarcina[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mănânc foarte mult”. Bianca Pop și George Tomaziu vor avea un copil

Ce a declarat Bianca Pop

Bianca Pop a pierdut sarcina Bianca Pop și George Tomaziu nu formează o relație de foarte mult timp, dar au planuri foarte mari de viitor. Cei doi îndrăgostiți erau foarte fericiți, deoarece urmau să devină părinți, dar din păcate norocul nu a fost de partea lor. Biancăi Pop i-a fost foarte greu, după ce a pierdut sarcina, dar cu putere a reușit să treacă peste.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Se pare că iubitul ei, George Tomaziu a fost mult mai trist decât ea la aflarea acestei vești. Bianca Pop a spus că anumite probleme de familie, puțin stres și supărare a adus la ceea ce i s-a întâmplat. Vedeta a menționat că a fost greu, dar este tânără și viața merge înainte, așa că nu va face o dramă din cele întâmplate.

,,Anumite probleme de familie, puțin stres, supărare și cam asta a fost. A fost greu, dar sunt tânără, viața merge înainte și nu voi face o dramă. Până la urma urmei am trecut prin foarte multe triste ale vieții mele și am mers înainte cu capul sus. Poate va mai fi un alt bebe. Vrem o fetiță și un băiat sau 2 băieți. George a fost supărat.

A fost mai supărat decât mine. Eu am rămas așa fără cuvinte, iar George a fost mai supărat’’, a declarat Bianca Pop pentru o emisiune TV.

Citeste si: „Nu e însărcinată”. Florin Rusu, fostul iubit al Biancăi Pop, acuzații dure la adresa ei. Ce detalii a scos la iveală bărbatul

Bianca Pop, planuri de nuntă

Bianca Pop, planuri de nuntă Bianca Pop pare să fie acum fericită ca niciodată, după ce a trecut prin clipe grele. Deși este într-o relație cu iubitul ei de doar 3 luni, cei doi au planuri de nuntă. Vedeta a spus că nunta va avea loc în septembrie, dar planurile s-au schimbat.

,,Nunta va mai fi, dar probabil nu în septembrie pentru că George are foarte multe evenimente la restaurant și e puțin cam greu să organizezi și nunta ta și evenimentele care erau onorate de mult timp înainte’’,

a mai spus ea.

Citeste si: Cum arată Bianca Pop. Fosta ispită și-a schimbat total look-ul, iar acum este de nerecunoscut



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Lora a plecat de acasă, fără iubitul ei, Ionuț Ghenu. Ce se întâmplă în relația celor doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies