Cum arată Bianca Pop. Fosta ispită și-a schimbat total look-ul, iar acum este de nerecunoscut

Bianca Pop, schimbare radicală de look
Bianca Pop, schimbare radicală de look

Bianca Pop a fost o persoană destul de controversată în showbiz, după ce, în urmă cu mai mulți ani a făcut o serie de declarații în cadrul unui interviu despre lucrurile pe care și le dorește de la viață.

În acea vreme, fosta ispită nu ieșea din casă fără 1000 de euro cash, acum a trebuit să treacă printr-o serie de evenimente neplăcute, care au adus-o chiar în pragul sinuciderii.

În momentul în care și-a început cariera în televiziune fosta ispită era o femeie care își oferea foarte multă siguranță și putea să aibă orice bărbat își dorește. După perioada ei, în care a fost în centrul atenției pentru afirmațiile pe care le-a făcut, în legătură cu dorințele ei de la viață, bruneta a revenit în lumina reflectoarelor și este de nerecunoscut.

Bianca Pop, schimbare radicală de look
Bianca Pop, schimbare radicală de look[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu e însărcinată”. Florin Rusu, fostul iubit al Biancăi Pop, acuzații dure la adresa ei. Ce detalii a scos la iveală bărbatul

Cum arată în prezent Bianca Pop

În urmă cu mai mult timp, Bianca Pop a dat de înțeles faptul că are o situație financiară foarte bună și că banii nu sunt deloc o problemă pentru ea.

Ea nu a dat prea multe detalii despre modul în care își câștigă banii, iar de câteva luni fosta ispită a revenit sub o altă formă.
Aceasta a ajuns la psihiatrie din cauza consumului de substanțe, a vrut să se sinucidă și a trecut prin mai multe episoade în care sănătatea ei a fost pusă în pericol.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Chiar dacă a trecut prin mai multe probleme în ultimul timp, bruneta și-a ținut fanii la curent cu evenimentele care au avut loc în viața ei. În momentul de față este însărcinată în aproximativ 6 săptămâni, iar mai noi și-a făcut o schimbare de look și este de nerecunoscut.

Bianca Pop și-a făcut breton și pare foarte mândră de felul în care arată în prezent. Pe lângă aceste aspecte, bruneta pare a fi și foarte fericită cu partenerul său de viață.


Bruneta
a rămas împreuna tot cu George Tomaziu

Bianca Pop a rămas îmăreună cu George Tomaziu și a spus că dragostea nu moare și că în luna septembrie se vor vedea.

,,Nu ne-am despărțit, dragostea nu moare, telenovela continuă. În septembrie ne vedem(…)Nu avem găini, nu avem purcei, pentru că suntem în Spania și nu suntem la Vaslui, așa și pe lângă asta, domnule Alo 2-10, o să vezi cine sunt eu și o să…, ” a

spus Bianca Pop.

Bianca Pop, schimbare radicală de look
Bianca Pop, schimbare radicală de look[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Pop îl acuză pe Florin Rusu că a vrut să o ducă la prostituție, în Spania: „Am dovezi. Mi-a dat parola”

Citeste si: Bianca Pop, imagini halucinante de la Psihiatrie! "Îmi este rău!"



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Vine bebe?” Andreea Tonciu, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină. Își dorește vedeta să devină din nou mamă?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies