“A fost singura problemă.” Tzancă Uraganu vrea să reducă numărul de cântări. Ce strategie are manelistul

“A fost singura problemă.” Tzancă Uraganu vrea să reducă numărul de cântări. Ce strategie are manelistul
“A fost singura problemă.” Tzancă Uraganu vrea să reducă numărul de cântări. Ce strategie are manelistul

Tzancă Uraganu a discutat despre realizările de care s-a bucurat în anul care tocmai a trecut, și despre dorințele pentru anul 2023!

Tzancă Uraganu se numără, fără doar și poate, printre cei mai ascultați cântăreți de manele din țară. De-a lungul timpului, a reușit să își construiască o carieră de succes cu fiecare piesă lansată. Artistul a muncit din greu pentru a beneficia de popularitatea din prezent, iar acesta nu se oprește niciodată să își surprindă susținătorii.

Tzancă Uraganu, retrospectiva anului 2022

Manelistul a intrat în Noul An cu forțe proaspete, fiind mai mult decât pregătit să rupă toate topurile și în anul 2023.

Acesta a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu pentru WOWbiz, despre cum a fost pentru el anul care tocmai a trecut. Succesul dobândit nu a lipsit și dacă ar fi posibil, din spusele lui Tzancă, ar repeta experiența anului 2022.

"2022 a fost un an foarte aglomerat pot să spun, pentru că am muncit destul de mult, dar a fost și frumos și liniștit.

Am fost sănătos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pe această cale. Pentru mine, 2022 a fost un an de succes din toate punctele de vedere, am scos numai melodii frumoase, am bucurat milioane de oameni și sper ca așa să fie și toți anii următori. Dacă vor fi toți anii ca 2022, pentru mine ar fi perfect. Cred că am încheiat anul cu succes din toate punctele de vedere.",
a declarat Tzancă Uraganu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Tzancă Uraganu se află într-un scandal monstru, de Revelion. Ce a făcut cântărețul

Tzancă Uraganu vrea să reducă numărul de cântări[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: “Oamenii aceștia încă sunt în libertate.” Tzancă Uraganu, țepuit de un bărbat. Manelistul a rămas fără bolidul de lux

Tzancă Uraganu, dorințe pentru anul 2023

Tzancă Uraganu, manelistul care ajunge cu ușurință în topurile muzicale din România, și-a făcut câteva planuri pentru acest an. După o lungă perioadă în care și-a încântat fanii cu piesele lui, Tzancă Uraganu își dorește să urmeze o strategie mai puțin epuizantă. 

"Îmi doresc doar sănătate, dacă o să fie ca 2022, pentru mine o să fie perfect, pentru că am avut parte de tot ce era mai frumos pe lumea aceasta.

Chiar și ce nu mi-am dorit am avut parte. Pe altă parte, nu pot decât să îmi doresc sănătate, să fiu liniștit, îmi doresc mai puține cântări față de anul trecut, pentru că e normal. Nu mai vreau nici eu să mă omor chiar așa, îmi doresc să cânt 3-4 nunți pe săptămână, nu 7. Îmi doresc liniște și pe toți cei dragi mie alături de mine.", a mai mărturisit Tzancă Uraganu. 

Citește și: Câți bani trebuie să scoți din portofel dacă vrei să mănânci la shaormeria lui Tzancă Uraganu

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Tzancă Uraganu vrea să reducă numărul de cântări[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Tzancă Uraganu. „Atâta timp cât nu mă trădează soția, nu mai mi-e frică de nicio trădare!”

Tzancă Uraganu a lipsit de la concertul de Revelion

Mai mult decât atât, Tzancă Uraganu trebuia să își facă prezența de Revelion în Maramureș, însă acesta a lipsit. După ce au cheltuit sume mari de bani pentru a-și vedea manelistul preferat, publicul a răbufnit și a vrut să afle adevărul. Contactat de WOWbiz.ro, Tzancă Uraganu a lămurit întreaga situație.

"Trebuia să ajung la Maramureș, eu am vorbit cu patronul de acolo care avea localul respectiv unde trebuia să cânt și i-am spus mai din timp, pentru că noi am vorbit de aproape un an despre Revelionul acesta la care trebuia să cânt. I-am spus exact așa: 'Dacă nu găsesc avion, nu o să pot ajunge'. Și el a spus: 'Nu e problemă, noi hai să facem anunțul, toate demersurile pentru că trebuie să găsim avion'. Eu pe 1 ianuarie trebuia să fiu în București să cânt undeva și pe 31 era vorba să plec de aici la Maramureș. A zis că în caz că nu găsim, vedem noi cum facem. Deci, omul știa exact despre ce este vorba. Nici nu s-a pus problema că am fost neserios. Chiar și omul a postat mesajul meu, a înțeles, pentru că am vorbit de la început. Nu am avut avion pe data de 31 și pe 1 și nu am putut să ajung. Asta a fost singura problemă.", a explicat Tzancă Uraganu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

“Oamenii aceștia încă sunt în libertate.” Tzancă Uraganu, țepuit de un bărbat. Manelistul a rămas fără bolidul de lux

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies