„A fost un șoc. Am făcut pentru tata tot ce s-a putut.” Andrei Caramitru, dezvăluiri dureroase, la doi ani de la decesul tatălui său, Ion Caramitru

„A fost un șoc. Am făcut pentru tata tot ce s-a putut.” Andrei Caramitru, dezvăluiri dureroase, la doi ani de la decesul tatălui său, Ion Caramitru
„A fost un șoc. Am făcut pentru tata tot ce s-a putut.” Andrei Caramitru, dezvăluiri dureroase, la doi ani de la decesul tatălui său, Ion Caramitru

Andrei Caramitru, fiul regretatului Ion Caramitru, a vorbit despre cauza care a dus la decesul tatălui său, la doi ani de la tragicul eveniment.

Ion Caramitru a fost unul dintre cei mai mari actori ai teatrului românesc, având o carieră impresionantă în această industrie, fiind actor de teatru și film, regizor, dar și politician român. Vestea că marele actor s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut și în special pentru familia acestuia, care nu s-ar fi așteptat la un astfel de eveniment tragic.

Marele actor s-a stins din viață în data de 5 septembrie 2021, la spitalul Elias din Capitală, în urma unei infecții în sânge. Ion Caramitru a fost dus de urgență la spital din cauza unor stări febrile, iar ulterior starea actorului s-a agravat.

La doi ani de la trecerea acestuia în neființă, Andrei Caramitru, fiul regretatului actor, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre decesul tatălui său.

 Andrei Caramitru, dezvăluiri dureroase, la doi ani de la decesul tatălui său, Ion Caramitru

Andrei Caramitru, adevărul despre decesul tatălui său

Citește și: „Ce mi-aș dori, de ziua mea? Să pot uita durerea pierderii surorii mele mai mici, Hermini!" Tora Vasilescu are sufletul răpus, după ce sora ei s-a stins din viață

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Andrei Caramitru, dezvăluiri dureroase, la doi ani de la decesul tatălui său, Ion Caramitru

Citește și: Cine este Marius Manole. „Fiecare om are linia lui și cred că linia mea asta era, să plec de acolo!”

În cadrul unui interviu, fiul actorului a precizat că, într-adevăr, cauza decesului a fost acea infecție în sânge. Mai mult decât atât, tânărul a ținut să menționeze că atât el, cât și familia sa au făcut tot ceea ce au putut ca să îl țină în viață pe actor, dar, din păcate, acest lucru nu a putut fi posibil.

 „ Adevărul este că acea infecție în sânge, care a dus în cele din urmă la moartea tatei, nu știm de la ce a pornit. Poate fi foarte bine o chestiune mai veche, o infectare cu te miri ce, căruia nu i s-a dat niciun fel de importanță, sau poate fi și ceva contactat prin spital, care să-i fi agravat situația. Încă sunt confuz în această chestiune atât de delicată! Dacă am fi avut, încă de atunci, vreo suspiciune, orice, aș fi ieșit public și aș fi spus lucrurilor pe nume.

Dar nu e cazul. Vreau să știți că am făcut pentru tata tot ce s-a putut profesional și omenește vorbind. Au trecut pe la el, la spital, specialiști de renume din România care i-au analizat situația și au încercat ceea ce au crezut că ar putea fi cel mai bun remediu. Unul dintre ei, un medic român, vă pot asigura că a venit de bună voie, fiindcă nu-i cerusem asta până la momentul venirii sale.
În plus, am apelat, prin diverse mijloace, la opinia unor reputați specialiști din Austria și Statele Unite. Pur și simplu nu s-a găsit rezolvarea favorabilă a problemei
.”, a precizat Andrei Caramitru pentru  cancan.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Decesul lui Ion Caramitru, un șoc pentru familia actorului

 Andrei Caramitru, dezvăluiri dureroase, la doi ani de la decesul tatălui său, Ion Caramitru

Chiar dacă au trecut aproape doi ani de la tragicul eveniment, familia actorului încă este foarte greu încercată de pierderea suferită. Ion Caramitru a fost căsătorit timp de cinci decenii cu actrița Mihaela Cracaș, care i-a dăruit trei copii.

Cu o profundă durere în suflet, fiul actorului a mărturisit că nici el și nici familia sa nu s-ar fi așteptat la un asemenea deznodământ în privința tatălui său, însă, vârsta înaintată a actorului, dar și oboseala și stresul acumulat de-a lungul timpului și-au spus cuvântul.

Nu ne-am așteptat deloc la un asemenea deznodământ trist. Nici tata, nici noi, ceilalți. Multă vreme am crezut că în cele din urmă vom învinge. Dar foarte probabil a contat și vârsta tatei, să nu uităm că avea 79 de ani, dar și oboseala pe care o acumulase. Foarte probabil că organismul său ar fi reacționat altfel dacă ar fi fost mai tânăr și mai puțin obosit. Dar asta este viața! Pentru mine moartea tatei a fost un șoc. Nu pot să mă pun în locul mamei care și-a pierdut partenerul de viață, pe acel cineva căruia i-ai stat alături mai bine de 50 de ani și cu care ai avut și doi copii. Erau extrem de apropiați și vă pot asigura că i-am surprins deseori vorbind despre multe lucruri, așa cum puține cupluri pot face asta în ziua de astăzi. ”, a mai spus Andrei Caramitru pentru sursa menționată mai sus.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Am lăsat clopu’ și microfonu’ să se hodinească. O zi, două în perfuzii, corpușoru’ să se întărească.” Radu Ille, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies