Cine este Marius Manole. „Fiecare om are linia lui și cred că linia mea asta era, să plec de acolo!”

cine este marius manole
Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru, de la noi din țară

Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru, de la noi din țară. Însă știați că acesta este din Iași?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Marius Manole, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și ce a declarat acesta despre copilăria sa, dar și care este motivul pentru care este văzut mai rar în filme.

 

Ce vârstă are Marius Manole

Marius Manole s-a născut pe data de 4 octombrie, în Iași.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 44 de ani și trăiește în București.

Nu aș putea trăi fără haosul din București. Categoric nu. Când am ajuns în București nu înțelegeam viața asta, veneam de la Brăila, unde am fost actor și plângeam aproape în fiecare seară, mi se părea ceva îngrozitor, nu înțelegeam cum trăiesc oamenii de aici, nu înțelegeam absolut nimic, dar acum dacă mă smulgi de aici și mă duci acasă…

Sunt convins că dacă rămâneam la Iași mă plictiseam foarte repede. Am nevoie de acțiune, am nevoie să existe adrenalina aia și să fie provocările mari. În general mă plictisesc mult în viață.

Dacă mă duc la Iași, nu pot. Dacă aș fi rămas acolo poate deveneam alcoolic sau altceva. S-ar fi întâmplat ceva foarte rău. Mulțumesc lui Dumnezeu că am plecat.

Fiecare om are linia lui și cred că linia mea asta era, să plec de acolo ”, a declarat Marius Manole, în emisiunea" 40 de întrebări cu Denise Rifai".

marius manole
Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Ce studii are Marius Manole

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că  Marius Manole  a absolvit în studiile superioare la Universitatea de Arte „George Enescu”, din Iași, în cadrul secției de Actorie.

În plus, în perioada anilor 2002- 2003, acesta a urmat și cursurile Secției de Coregrafie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, de această dată, din București.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În anul 2009, a urmat ca Marius Manole să participe la stagiile din cadrul Academiei Itinerante Andrei Șerban, la Horezu și la New York.

Făceam ce voiam, ne bucuram, fugeam de la școală pentru cursurile de actorie, iar eu am perceput de pe atunci teatrul ca pe o mare libertate. Am dat la Teatru pentru că trebuia să fiu actor. Altceva nu știam. Asta trebuia să fiu, asta trebuia să fac. Nu i-aș zice nici menire, nici chemare, am simțit pur și simplu că este un loc în care eu pot să mă refugiez, să mă ascund foarte bine.

E un spațiu în care încă din clasa a două mi-am dat seama că pot să exist, să respir, să trăiesc liber, să iubesc ”, a povestit acesta.

marius manole wikipedia
Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Crina Abrudan. „Lumea are impresia că mă înfometez”

 

Cine este Marius Manole

Marius Manole  este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru, de la noi din țară. Încă din anul 2002, acesta este actor la Teatrul Național București. Astfel, de-a lungul timpului, Marius Manole a jucat în nenumărate spectacole, dar a participat și la diverse emisiuni.

Cu toate acestea, se pare că atunci când vine vorba despre a interpreta un rol într-un film, acesta a fost văzut destul de rar într-o astfel de ipostază, astfel, în urmă cu câțiva ani, actorul Marius Manole a și mărturisit care este motivul.

Pentru că nu sunt bun. Şi asta e o realitate, nu e un alint. Nu sunt foarte bun. Am dat castinguri, au fost regizori care şi-au dorit foarte mult să lucreze cu mine.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Paul Negoescu e unul dintre ei, face acum un film şi a vrut să îmi dea un rol. Dar mi-a zis: «Marius, n-am încredere să lucrez cu tine la un film de lungmetraj. Nu pot. Îmi cer scuze».

I-am zis să nu-şi ceară scuze, că nici eu n-am încredere în mine ”, a menționat Marius Manole.

marius manole studii
Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Cum a fost copilăria lui Marius Manole

Atunci când vine vorba despre copilărie, se pare că actorul Marius Manole a declarat faptul că a avut o copilărie mult mai frumoasă, în comparație cu cea pe care o au copiii din ziua de astăzi. În ceea ce privește momentul în care dorea să trimită sau să primească un mesaj, acesta era nevoit să aștepte cu zilele, în schimb, în prezent, totul se poate rezolva printr-un simplu mail.

Cred că am avut o copilărie mult mai frumoasă decât a copiilor de azi. Țin minte că aveam o prietenă în Constanța și controlam cutia poștală în fiecare zi, să văd dacă am primit ceva de la ea. Mă gândeam ce o să-mi scrie, ce o să-i răspund… Erau niște zile de așteptare intensă. Acum trimiți un mail și ajunge instantaneu, atunci așteptăm cu săptămânile până primeam un semn.”, a povestit acesta.

marius manole varsta
Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies