A fost vreodată Monica Tatoiu înșelată de către soț? Care sunt lecțiile pe care i le spune de fiecare dată fiului ei. "Fiți raționali, aveți gândire critică."

A fost vreodată Monica Tatoiu înșelată de către soț? Care sunt lecțiile pe care i le spune de fiecare dată  fiului ei.
A fost vreodată Monica Tatoiu înșelată de către soț? Care sunt lecțiile pe care i le spune de fiecare dată fiului ei. "Fiți raționali, aveți gândire critică."

Monica Tatoiu a vorbit despre viața de cuplu și lecțiile pe care le-a învățat și dorește să le transmită mai departe.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, este de fiecare dată sinceră cu numeroase aspecte din viața personală, iar atunci când este întrebată, nu ezită de fiecare dată să spună lucrurilor pe nume. Este cunoscută pentru faptul că este o persoană fără inhibiții și spune tot ce gândește, iar lecțiile pe care le-a învățat de-a lungul vieții din căsniciile și din relațiile sale le împărtășește de fiecare dată cu toți cei care o ascultă și o urmăresc, ba chiar le spune mereu și fiului său.

A fost vreodată înșelată Monica Tatoiu de către soțul ei?

Citește și: Cum a arătat căsătoria din facultate a Monicăi Tatoiu. Ce a spus despre relația pe care a avut-o cu soacra. “Credeți că eram o persoană ușoară pentru o soacră?”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își pun botox și acid hialuronic în buze? Ce intervenții estetice are femeia de afaceri: „Nu te duci o dată pe an și arăți ca o păpușă gonflabilă.”

Invitată în cadrul Un Podcast MISTO by Bursucu, Monica Tatoiu  a fost întrebată, pe lângă numeroasele aspecte din viața personală, dacă a fost vreodată înșelată de soțul cu care împarte viața de câteva decenii, iar aceasta a spus că nu.

Partenerul ei de viață este inginer, iar ea a spus că a știut foarte bine să îl aleagă. Recunoaște că a fost genul de persoană care și-a trăit viața, însă acum a ajuns să se potolească, iar soțul ei nu a fost niciodată atras de a se distra în acest mod. Spune că se potrivesc perfect, dar lecția pe care o transmite și fiului ei este că trebuie să iubească cu pasiune.
Își dorește ca în momentul în care se uită la câți ani mai are de trăit, să știe sigur că a avut dorințe pe care le-a dus până la capăt, chiar dacă recunoaște că cu astfel de oameni nu se fac relații de viitor și căsnicii.  “Nu m-a înșelat niciodată. Are cu firele, pune fire în toată casa, astea sunt problemele. Victor e, inginer. Eu l-am ales foarte bine eu mi-am trăit viața și m-am potolit, el niciodată nu a fost cu de-astea, cu femei.
Ți-am zis o dată că te iubesc gata, nu îmi mai spune. Ne potrivim perfect, dar trebuie, în viața asta, îi spun și fiului meu, trebuie să iubești cu pasiune, trebuie să ai o pasiune în viața ta. În momentul în care mă uit eu cât mai e până la groapă, 10 ani, 20 de ani, am trăit. Am avut pasiuni, dar nu e de trăit, nu faci căsătorie cu din astea.
Poate vă distrug visele, dar fiți raționali, aveți gândire critică.”
, a spus Monica Tatoiu.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își pun botox și acid hialuronic în buze? Ce intervenții estetice are femeia de afaceri: „Nu te duci o dată pe an și arăți ca o păpușă gonflabilă.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies