Cum a arătat căsătoria din facultate a Monicăi Tatoiu. Ce a spus despre relația pe care a avut-o cu soacra. “Credeți că eram o persoană ușoară pentru o soacră?”

Cum a arătat căsătoria din facultate a Monicăi Tatoiu. Ce a spus despre relația pe care a avut-o cu soacra. “Credeți că eram o persoană ușoară pentru o soacră?”
Cum a arătat căsătoria din facultate a Monicăi Tatoiu. Ce a spus despre relația pe care a avut-o cu soacra. “Credeți că eram o persoană ușoară pentru o soacră?”

Monica Tatoiu a vorbit despre căsătoria din facultate și cum a arătat în acea perioadă relația cu soacra ei.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, este de fiecare dată o prezență inconfundabilă atunci când este invitată în anumite emisiuni TV sau podcast-uri, iar aceasta nu ezită de fiecare dată să spună adevărul despre anumite situații din viața ei și să împărtășească toate experiențele prin care a trecut de-a lungul anilor. Nu ezită nici să își exprime părerea cu privire la diferite situații înconjurătoare, iar atunci când vine vorba despre viața personală, a arătat de fiecare dată în detaliu foarte multe aspecte publicului.

Cum a arătat prima căsătorie a Monicăi Tatoiu din facultate

Citește și: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își pun botox și acid hialuronic în buze? Ce intervenții estetice are femeia de afaceri: „Nu te duci o dată pe an și arăți ca o păpușă gonflabilă.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Motivele pentru care Monica Tatoiu a primit bătaie de la părinți în adolescență. „Mă bătea cu lingura de lemn.”

Monica Tatoiu este la treia căsnicie, iar prima dată s-a căsătorit în facultate, cu un coleg, astfel că invitată în cadrul unui Podcast MISTO by Bursucu, aceasta poveste despre momentul în care cei doi s-au hotărât să se căsătorească.

În ciuda vârstei tinere pe care o avea, Monica Tatoiu spune că a fost iubire, însă a spus că existau și anumite facilități în facultate în momentul în care erai căsătorită. Astfel, aceasta a povestit cum a arătat ziua de 3 ianuarie, în momentul în care ajuns la casa de căsătorii, iar mama soacră plângea lângă ea, deoarece nu o suporta. Tatăl lui știa că i-a făcut un bine fiului, însă mama acestuia nu se putea împăca cu ideea.
S-a mutat la soacra lor și au stat în aceeași casă și recunoaște că din cei doi, socrul era cel care avea mai mult echilibru. Nu ezită să spună că este posibil chiar să-și fi înșelat soțul de atunci, deoarece a avut o altă iubire mare. 

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

“La Casa de căsătorii maică-sa plângea, nu mă suporta. Credeți că eram o persoană easy pentru o soacră? Era 3 ianuarie, se deschisese casa de căsătorie, nu era nimeni, era iarnă, aia plângea, socrul meu a intuit că i-am făcut un serviciu fiului său. Bărbații sunt mai pragmatici. Eu cu el m-am mutat la soacră-mea, am stat în Drumul Taberei un an de zile. Era dragoste puțin, aveam treabă, cu doctorat, cu de alea.

Soacra mea într-o cameră cu socrul meu, eu cu Sorin în living. Mai lipsea aia de pe perete cu Răpirea din Serai. Groaznic. Socrul meu era mai…. Dar soacră mea era…Cred ca da. (Nr. Daca și-a înșelat soțul de atunci.) Aproape adevărat. Atunci am avut o iubire mare.”, a povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Motivele pentru care Monica Tatoiu a primit bătaie de la părinți în adolescență. „Mă bătea cu lingura de lemn.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies