Motivele pentru care Monica Tatoiu a primit bătaie de la părinți în adolescență. „Mă bătea cu lingura de lemn.”

Motivele pentru care Monica Tatoiu a primit bătaie de la părinți în adolescență. „Mă bătea cu lingura de lemn.”
Motivele pentru care Monica Tatoiu a primit bătaie de la părinți în adolescență. „Mă bătea cu lingura de lemn.”

Monica Tatoiu a vorbit despre motivele pentru care a luat bătaie de la părinții ei în adolescență.

Cunoscuta femeie de afaceri nu ezită niciodată să spună lucrurilor pe nume și este de fiecare dată asumată atunci când abordează anumite subiecte. Până acum a fost deschisă de fiecare dată, atât când a venit vorba despre subiectele din viața personală, cât și despre cele din viața profesională, iar multe aspecte au fost spuse chiar din gura ei, fiind cunoscută sincer de către public.

Motivul pentru care Monica Tatoiu a fost lovită de părinți în adolescență

Citește și: Motivul pentru care Monica Tatoiu este de acord ca bărbații să aibă amante. „Nu câte o amantă, să aibă două, trei. Eu semăn cu tata, recunosc.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Monica Tatoiu revoltată de faptul că fiul său se plictisește! Ce face femeia de afaceri pentru a-și găsi ocupație: „Nu pot să stau ca mintea mea să meargă în gol, că se strică motorul.”

Invitată în cadrul Un Podcast MISTO by Bursucu, aceasta a vorbit și despre perioada adolescenței și dacă a mâncat vreodată bătaie de la părinți. Tatăl ei a fost cel care i-a dat o singură dată o palmă, iar la înălțimea și kilogramele pe care le avea, s-a simțit destul de tare. Această pedeapsă a fost dată din cauza unui lucru făcut la școală. Mama ei, în schimb, o bătea adesea cu lingura de lemn, iar ultima bătaie a fost în jurul vârstei de 17 ani.

Monica Tatoiu a încercat de fiecare dată să o cizeleze și îi interzicea foarte multe lucruri pe care să le facă, de la ținutul coatelor pe masă, la statul pe spate sau la statul picior peste picior sub masă. Femeia de afaceri a mai spus că în momentul în care explica ce anume face greșit, ea înțelegea toate acele lucruri, însă trebuia să i se vină cu argumente spre ea.

  „Tata mi-a dat o singură dată o palmă. Tata având 1.90 și 100 și ceva de kilograme. Nu știu ce-am făcut, era o chestie cu școala. Mama mă punea și pe coji de nucă. Mă punea să stau cu mâinile sus. Maică-mea avea 1.60. Mă bătea cu lingura de lemn. Aveam 16-17 ani. Mama era așa: „nu pune coatele pe masă, că nu e frumos.”

Mi-e dacă-mi explici de ce, prin argumente pe care le înțeleg, o fac. De ce să nu pun coatele pe masă? „Că nu este elegant, nu te lăsa pe spate, nu sta picior peste picior.” Eu am luat bătaie pentru asta.”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cât de ușor se aprinde Monica Tatoiu? Femeia de afaceri a vorbit despre momentul în care i-a căzut proteza din gură în timp ce se certa în direct: „Mă cert cu patos, dar nu țin la supărare.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies