A început zodia SĂGETĂTOR! Ce aduce ZODIEI TALE această energie puternică, expansivă, neliniştită

A început zodia SĂGETĂTOR! Ce aduce ZODIEI TALE această energie puternică, expansivă, neliniştită
A început zodia SĂGETĂTOR! Ce aduce ZODIEI TALE această energie puternică, expansivă, neliniştită

Pe 22 noiembrie 2018 Soarele întră în strălucitorul şi energeticul Săgetător unde va stă până pe 21 decembrie. Ne-am obişnuit aşa de mult cu energia emoţională şi grea a Scorpionului încât aproape că am uitat cum este viaţă şi în afară Lumii subterane în care ne-a ţinut Scorpionul. Jupiter a fost în Scorpion un an de zile iar în ultimele două luni, Venus, Soarele, Mercur şi Luna au fost în Scorpion, de asemenea.

Berbec

Cu Soarele în Săgetător, te poţi aştepta să te simţi că şi cum eşti gata să terorizezi pe toţi din jurul tău. Te vei simţi agitat şi pus pe acţiune în mod excesiv. Din cauza asta, cantitatea experienţelor de trăit te vor face puţîn prea agresiv, mai agresiv decât de obicei iar asta nu este neapărat un lucru bun. Tu chiar ai nevoie să te domolesti şi temperezi intenţionat cât de mult poţi şi să faci tot ce poţi să fii cât mai conştient şi liniştit mental în această perioada.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop 22 noiembrie. Zodia care se umple de bani! Astrele îi oferă câştig uriaş

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies