A încercat Mihai Albu să găsească o cale de mijloc cu fosta soție? Ce spune designerul despre programul de vizită al fiicei sale. “Mă lovesc de un zid. Anul trecut nu am văzut copilul nicio zi.”

A încercat Mihai Albu să găsească o cale de mijloc cu fosta soție? Ce spune designerul despre programul de vizită al fiicei sale. “Mă lovesc de un zid. Anul trecut nu am văzut copilul nicio zi.”
A încercat Mihai Albu să găsească o cale de mijloc cu fosta soție? Ce spune designerul despre programul de vizită al fiicei sale. “Mă lovesc de un zid. Anul trecut nu am văzut copilul nicio zi.”

Mihai Albu a vorbit despre programul de vizită al fiicei sale.

Mihai și Iulia Albu au ales să meargă pe drumuri separate, dar chiar și așa, de la câțiva ani după despărțire, lucrurile se pare că nu stau foarte bine între ei, mai ales când vine vorba despre programul de vizită al fiicei sale. În cadrul unui interviu pentru Viața fără filtru, Mihai Albu a fost întrebat dacă a încercat să găsească o cale de mijloc cu fosta soție și a mărturisit că de fiecare dată se lovește de un zid.

Designerul a mărturisit că a mai încercat să spună diplomat și în alte emisiuni că și-ar dori să petreacă mai mult timp cu fetița lui, însă fosta soție i-ar fi transmis că programul stabilit de judecători este respectat. 

“Eu nu mai încerc să fac nimic pentru că mă lovesc de un zid, cum m-am lovit de fiecare dată. Eu am fost într-o emisiune în care am avut o poziție extrem de diplomatică, am zis doar că mi-aș dori să petrec ceva mai mult timp cu fetița mea, îmi pare rău că se procedează așa și

că nu am mai mult timp. Eu nu am adus niciun reproș, am spus ceva concret, dar până acum nu am spus că nu s-a respectat, de exemplu. Și cu toate acestea, eu m-am trezit cu un articol în care mi s-a spus că se duce copilul constant, că programul meu este complet, mă plâng degeaba, că vreau să-mi fac reclamă.”, a spus Mihai Albu.

Ce spune Mihai Albu despre programul de vizită al fiicei sale

Citește și: Cum se simte Mihai Albu, la două luni jumate după cumplitul diagnostic. „E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Iulia Albu și fiica ei
Iulia Albu și fiica ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Fiica Iuliei Albu îi calcă pe urme mamei sale! Cum a surprins-o creatoarea de modă pe Mikaela! „Toată casa este cu fundul în sus.”

Creatorul de pantofi a mai mărturisit că anul trecut nu și-a văzut fetița nicio zi în vacanța de vară, iar în acest an a văzut-o doar trei zile. Acesta are de petrecut patru zile pe lună cu fiica lui, adică două weekend-uri, iar odată cu începerea școlii, este de părere că nu o să o mai vadă. 

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

“Anul trecut nu am văzut copilul nicio zi din vacanța de vară, iar anul acesta am văzut-o trei zile. Se respecte sau nu se respecta hotărârea judecătorească? Dacă e să ne luăm după hotărâre. Ceea ce a constatat și de ce sunt legiuitor. Până la urmă, ne conducem după niște reguli și hotărârea judecătorească ce stabilește un program complet. Nu mai vorbim de timpul școlii. Nu cred că o să mai văd.

Conform hotărârii judecătorești, 4 zile pe lună, adică două weekend-uri, are să petreacă împreună cu tatăl ei. Asta e hotărârea.”, a mai povestit designerul de pantofi.

Mihai Albu
Mihai Albu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Iulia Albu, prima reacție după ce a aflat că Mihai Albu suferă de cancer! Cum a primit vedeta vestea: „M-a afectat, este tatăl fiicei mele.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies