Fiica Iuliei Albu îi calcă pe urme mamei sale! Cum a surprins-o creatoarea de modă pe Mikaela! „Toată casa este cu fundul în sus.”

Fiica Iuliei Albu îi calcă pe urme mamei sale! Cum a surprins-o creatoarea de modă pe Mikaela! „Toată casa este cu fundul în sus.”
Fiica Iuliei Albu îi calcă pe urme mamei sale! Cum a surprins-o creatoarea de modă pe Mikaela! „Toată casa este cu fundul în sus.”

Iulia Albu este mândră de fiica sa, Mikaela.

Iulia Albu, în vârstă de 42 de ani, este fericita mămică a unei fetițe superbe pe nume Ioana-Mikaela Albu. Tânăra, în vârstă de 14 ani, a rezultat din relația pe care creatoarea de modă a avut-o cu designerul de pantofi, Mihai Albu.

În urma divorțului părinților săi, Mikaela a rămas să locuiască alături de mama sa. Astfel, Iulia Albu este extrem de mândră de fiica sa, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară și deja îi calcă pe urme mamei sale.

Citește și: Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj: „E ok să-ți dai armura jos din când în când.”

Fiica Iuliei Albu îi calcă pe urme mamei sale! Cum a surprins-o creatoarea de modă pe Mikaela
Iulia Albu și fiica sa[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine! Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi” Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fiica Iuliei Albu, pasionată de modă

Fiica Iuliei Albu îi calcă pe urme mamei sale! Cum a surprins-o creatoarea de modă pe Mikaela
Mikaela Albu [Sursa foto: Instagram]

Despre Iulia Albu toată lumea știe că vedeta este pasionată de modă și de ținute, având o colecție impresionantă de haine, pantofi și accesorii. Se pare, însă, că și fiica sa moștenește pasiunea mamei sale. Mai exact, Mikaelei îi place să probeze ținute și să își creeze outfituri, iar acest lucru îl afirmă chiar mama sa.

În cadrul unei postări de pe pagina sa de Instagram, Iulia Albu și-a surprins fiica în timp ce se pregătea pentru o excursie la mare, pentru care a probat nu mai puțin de 10 ținute.

Pleacă copilul la mare, deci, natural, toată casa este cu fundul în sus 🤣 10 ținute probate mai târziu, acesta este rezultatul. Ce naște din pisică… ”, a scris Iulia Albu pe Instagram, în dreptul fotografiei cu Mikaela.

Postarea Iuliei Albu a adunat numeroase aprecieri în mediul online, iar internauții, la rândul lor, nu au putut să nu observe frumusețea Mikaelei, atitudinea sa, dar și asemănarea cu Iulia Albu.

Ce atitudine minunată are ....se vede gena 🥰 😇/ Frumoasă ca mami! ️/ E minunată! 😍❤ ”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care Iulia Albu le-a strâns la postarea cu fiica sa.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Andra a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel mai greu moment din familia sa, atunci când mama ei s-a operat de urgență în urma unei tumori! „Am plâns tot drumul. Foarte greu.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies