„Nu îmi plac înmormântările, dar nu aveam cum să nu mă duc. Eu am fost cu Mike.” Iulia Albu, însoțită de iubitul său la înmormântarea mamei lui Mihai Albu!

„Nu îmi plac înmormântările, dar nu aveam cum să nu mă duc. Eu am fost cu Mike.” Iulia Albu, însoțită de iubitul său la înmormântarea mamei lui Mihai Albu!
„Nu îmi plac înmormântările, dar nu aveam cum să nu mă duc. Eu am fost cu Mike.” Iulia Albu, însoțită de iubitul său la înmormântarea mamei lui Mihai Albu!

Află din rândurile următoare cum a decurs întâlnirea dintre Iulia și Mihai Albu la înmormântarea mamei designerului.

În urmă cu patru zile, Mihai Albu anunța pe pagina sa de Facebook faptul că mama sa, Zinaia, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani. Femeia suferise o intervenție chirurgicală, iar la cinci zile de terapie intensivă, starea bătrânei s-a deteriorat major.

În ciuda eforturilor depuse de medici și de fiul său pentru a o ține în viață, Zinaia Albu a decedat, lăsând în urma sa un gol imens în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o.

„Ultimul cuvânt pe care mama mi l-a zis a fost că este bine.  Starea sa de sănătate a început să se degradeze de aseară și să se simtă foarte rău pentru că ieri când am fost la ea a fost bine și aștepta să revină acasă. Aseară ea a fost intubată și pusă la aparate și cam asta a fost. Mama a murit astăzi la 14:15.

Avea 95 de ani și jumătate” ,a declarat Mihai Albu pentru publicatia Click!

Printre aceștia se află și fosta sa noră, Iulia Albu, care la scurt timp după ce a aflat că mama fostului său soț s-a stins din viață, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Odihnește-te în pace… Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei.

Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși .”, este mesajul Iuliei Albu, după moartea mamei fostului soț.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum a decurs întâlnirea dintre Iulia și Mihai Albu la înmormântarea mamei designerului

Citește și: Doliu în familia lui Mihai Albu! Mama designerului, Zinaia, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani!

Iulia Albu, însoțită de iubitul său la înmormântarea mamei lui Mihai Albu!

Citește și: „Îți mulțumesc.” Iulia Albu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la scurt timp după decesul fostei soacre. Mihai Albu este îngenuncheat de durere

Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au o fiică, Mikaela, iar după divorț, nu au păstrat o relație apropiată, mai mult decât atât, și-au aruncat vorbe grele unul altuia.

Chiar și așa, criticul de modă a avut o relație apropiată față de fosta sa soacră, astfel încât, nu a putut să lipsească de la înmormântarea acesteia.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta a fost însoțită de actualul său partener, iar potrivit spuselor sale, întâlnirea cu fostul său soț a fost una civilizată.

„Nu-mi plac înmormântările și le evit de fiecare dată. Dar nu aveam cum să nu mă duc, mami Miși a făcut parte din viața mea, a fost bunica fiicei mele. Eu am fost cu Mike (n.r. iubitul său, Mihai Alexandru). Și fata a vrut să meargă.

Am avut o întâlnire foarte civilizată toți patru.”, a declarat Iulia Albu, pentru Cancan.ro.

Iulia Albu, însoțită de iubitul său la înmormântarea mamei lui Mihai Albu!
Mihai Albu și mama sa[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Cel mic are piramida nazală fracturată. Ne-au lovit foarte tare. În zona pieptului mă doare.” Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier în care a fost implicată alături de familia sa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies