Doliu în familia lui Mihai Albu! Mama designerului, Zinaia, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani!

Doliu în familia lui Mihai Albu! Mama designerului, Zinaia, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani!
Doliu în familia lui Mihai Albu! Mama designerului, Zinaia, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani!

Mihai Albu trece prin clipe grele. Mama designerului s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani.

Mihai Albu traversează o perioadă dificilă din viața sa. Designerul a anunțat în urmă cu o oară faptul că mama sa, Zinaia s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani. Bătrâna era bolnavă, iar designerul i-a fost alături în ultimele clipe din viața sa, locuind cu aceasta și îngrijindu-se exclusiv de starea sa de sănătate.

Femeia a suferit o operație care părea să fi decurs bine, dar din nefericire, a pierdut lupta cu viața.

Mihai Albu a anunțat decesul mamei sale

Citește și: „Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine. Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi” Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui

Doliu în familia lui Mihai Albu! Mama designerului, Zinaia, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani!

Mihai Albu a declarat în repetate rânduri că era foarte apropiat de mama sa, femeia având grijă de fiica sa și a Iuliei Albu și gătind pentru întreaga familie numeroase feluri de mâncare.

Astfel, vestea că cea care i-a dat viață a decedat a căzut ca un trăsnet pentru designer, mai ales că acesta și-a pierdut și tatăl în adolescență.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zinaia Albu și-a petrecut ultimele zile din viață alături de fiul său, care a fost în permanență îngrijorat pentru starea de sănătate a mamei sale.

Designerul și-a îngrijit mama așa cum se cuvine, dar din păcate, vârsta înaintată și problemele de sănătate și-au spus cuvântul.

Pe rețelele de socializare, Mihai Albu a postat o fotografie cu un fundal închis la culoare și a anunțat decesul mamei sale.

Drum lin spre ceruri, MAMI !”, a scris Mihai Albu pe rețelele de socializare.

Mama designerului s-a stins din viață după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Citește și: „Mi l-a cerut și am fost de acord. Acum, indiferent ce face, după mine face lucruri aiurea.” Mihai Albu a mărturisit de ce s-a despărțit de fosta sa soție

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Doliu în familia lui Mihai Albu! Mama designerului, Zinaia, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani!

„Odihne ș te-te in pace…Î ț i mul ț umesc pentru clipele frumoase pe care le-am împ ă rt ăș it, pentru ceea ce m-ai înv ăț at si pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi vesnic in inimile noastre, Mami Mi ș i.”,

a fost mesajul pe care Iulia Albu l-a postat în mediul online.

În urmă cu câteva ore, Mihai Albu a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că mama sa a ieșit dintr-o operație în urma unei hemoragii interne. Designerul a sperat până în ultima clipă că starea de sănătate a femeii se va îmbunătăți, dar din păcate acest lucru nu a fost posibil.

Mulțumesc personalului medical al spitalului pentru profesionalismul de care dau dovada în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă). Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg! Doamne ajută! ”, a postat Mihai Albu în urmă cu câteva ore.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„La început era foarte greu. Sunt plecată mai mereu de acasă, trebuie să fiu prezentă la tot felul de evenimente!” Emilia Dorobanțu, detalii neștiute din interiorul mariajului său!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies