Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj: „E ok să-ți dai armura jos din când în când!”

Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj: „E ok să-ți dai armura jos din când în când!”
Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj: „E ok să-ți dai armura jos din când în când!”

Iulia Albu a postat o fotografie fără machiaj în mediul online.

Iulia Albu, în vârstă de 42 de ani, a fost una dintre cele mai controversate vedete din România, mai ales în perioada în care era căsătorită cu designerul Mihai Albu, dar și ulterior, șocând prin fiecare apariție a sa. Astfel, vedeta opta pentru piese vestimentare îndrăznețe, accesorii ieșite din comun și machiaj foarte strident.

Acum, însă, Iulia Albu a adoptat un alt stil și preferă să fie mai naturală și să nu mai iasă la fel de mult în evidență.

Vedeta păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice.

De data aceasta, însă, diva și-a luat prin surprindere urmăritorii cu ultima sa postare pe rețelele de socializare.

Cum arată Iulia Albu fără machiaj

Citește și: „Nu îmi plac înmormântările, dar nu aveam cum să nu mă duc. Eu am fost cu Mike.” Iulia Albu, însoțită de iubitul său la înmormântarea mamei lui Mihai Albu!

Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj
Iulia Albu fără machiaj [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine! Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi” Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui

Iulia Albu a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea fără niciun strop de machiaj și filtru.

Astfel la vârsta de 42 de ani, vedeta a reușit să își păstreze un ten lipsit de imperfecțiuni.

Este ok să-ți dai armura jos din când în când, asta nu te face nici slab, nici mai puțin războinic .”, a scris Iulia Albu în dreptul fotografiei sale.

În ultimul timp, în mediul online există un trend adoptat de multe vedete, în care se postează naturale, fără filtru și machiaj, spre surprinderea urmăritorilor.

Se pare că și Iulia Albu a adoptat acest trend, iar rezultatul a fost de-a dreptul spectaculos.

Astfel, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și s-au grăbit să o felicite pe vedetă pentru frumusețea sa naturală.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ești atât de frumoasă! ️/ La fel de frumoasă! ️/Ce chip angelic 😍/ Foarte frumoasa fără make up !”, au fost o parte dintre comentariile pe care Iulia Albu le-a primit la fotografia sa.

Pe de altă parte, însă, vedeta a fost criticată pentru intervențiile estetice.

„Nu mai pot cu pozele de genul!!!! Nu sunteți nici una ”fără filtru” atâta timp cat faceți/ați făcut diferite intervenții la forma fetei, buzelor, la ten etc. E foarte ok sa facem diferite tipuri de intervenții pentru ca DA vrem sa îmbătrânim frumos sau sa retușăm ceea ce consideram ca ne complexează. Dar încetați cu postările acestea de genul “fără filtru” “fără masca” samd… De ce? Pentru ca sunt false evident! Altfel tu ești o femeie inteligentă si frumoasă! Îmi place de tine si de aceea te urmăresc .”, a scris o urmăritoare.

Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj
Iulia Albu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi! Cum își încurajează bruneta băieții: „Dacă cumva îmi aduc o notă mai mică, niciodată nu îi cert!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies