„A intrat o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.” Irina Loghin, scoasă afară de pe scenă, în timpul unui spectacol. Ce a declarat artista?

„A intrat o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.” Irina Loghin, scoasă afară de pe scenă, în timpul unui spectacol. Ce a declarat artista?
„A intrat o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.” Irina Loghin, scoasă afară de pe scenă, în timpul unui spectacol. Ce a declarat artista?

Lunile trecute, Irina Loghin a trăit un moment stânjenitor în timpul unui spectacol.

Irina Loghin a trăit un moment extrem de stânjenitor în timpul unui spectacol. Invitată să cânte în cadrul spectacolului aniversar „Ion Macovei – 50 de ani de cântec”, artista s-a confruntat cu o situație greu de gestionat. După 30 de minute, prezentatoarea evenimentului a apărut pe scenă și a rugat-o pe artistă să părăsească scena. În acel moment, atât interpreta de muzică populară, cât și cei care au venit să o vadă, au rămas de-a dreptul șocați.

Irina Loghin, primele declarații după ce a fost dată jos de pe scenă în timpul unui spectacol

Citește și: „A avut și femei singure, dar și măritate !” Ce relație au avut Ionuț Dolănescu și fiica Irinei Loghin. Dragoș Dolănescu a spus adevărul despre fratele său

Irina Loghin, scoasă afară de pe scenă, în timpul unui spectacol. Ce a declarat artista?
Irina Loghin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Este extraordinară. Fac o pernă din pânză de bumbac.” Irina Loghin a dezvăluit secretul său pentru un somn liniștit. Care este floarea ce o ajută să doarmă

Irina Loghin a mărturisit că nu își dorește ca acest conflict să ia amploare. Cu toate acestea, a povestit că a fost de-a dreptul șocată atunci când a fost dată jos de pe scenă. Mai mult decât atât, publicul a fost extrem de nemulțumit, mai ales că plătiseră un bilet destul de generos pentru a o vedea pe îndrăgita artistă.

Irina Loghin a povestit că, probabil, acest eveniment stânjenitor s-a petrecut deoarece organizatorii și-au dorit să fie promovați și alți artiști mai tineri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult. A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era.

Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.

Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă. Am înțeles că e de la Radio. Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță.

A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo.

Dar, acolo nu era festival pentru tineri!

Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră. Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul tot striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni !”, a mărturisit Irina Loghin pentru Click.ro.

De asemenea, Irina Loghin a mai publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook, pentru a lămuri situația neplăcută în care s-a aflat atât ea, cât și alți artiști. Aceasta a menționat motivul pentru care a fost dată afară de pe scenă, mai exact că Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul, fiind presată de durata de rezervare a sălii.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Dragi prieteni, î n legătură cu neînțelegerea de la spectacolul aniversar Ion Macovei de la Iași, doresc să lămuresc câteva lucruri. Sofia Vicoveanca și cu mine am fost capete de afiș la acest eveniment. Ca întotdeauna, publicul ieșean, care a plătit bilet pentru a participa la acest spectacol, a fost foarte receptiv, aplaudând frenetic după fiecare melodie. Nu mi-am imaginat că dorința mea de a răspunde doleanței publicului ar putea crea o asemenea situație. Înțeleg însă că organizarea nu a fost perfectă, iar doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul, fiind presată de durata de rezervare a sălii. Am considerat că, dacă intru la o oră și un sfert, spectacolul se va termina la două ore, neștiind că vor mai urma și alți interpreți după mine. Știm cu toții cât de obositor este să organizezi un eveniment de o asemenea amploare. Cred că doamna Doina Baciu a făcut tot posibilul să coordoneze spectacolul, deși nu i-a fost ușor. Eu una nu am nicio supărare pe dumneaei. Dimpotrivă, îi mulțumesc pentru efortul depus în organizarea serii. Îi urez numai bine și sper că lucrurile se vor lămuri frumos între noi. Menționez că onorariul mi-a fost trimis din primăvară, existând factură pentru suma primită. Acesta este singurul comentariu pe care îl voi face pe marginea acestui subiect.”, a fost mesajul interpretei.

Irina Loghin, pregătită să meargă în instanță

Irina Loghin, scoasă afară de pe scenă, în timpul unui spectacol. Ce a declarat artista?
Irina Loghin[Sursa foto: Facebook]

Irina Loghin este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. De aceea, experiența prin care a trecut a fost una de-a dreptul umilitoare. De aceea, artista este hotărâtă să nu lase lucrurile așa și a apelat deja la avocați.

„(...) avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea…

Deja am luat legătura cu avocatul vor fi acționați în judecată cei de la ziar. ”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„În oraș preferăm varianta pe electric pentru că este foarte foarte ieftin. Este o mașină foarte mare, cu o capacitate mare și cu mulți cai putere.” Cât consumă noua mașină a Gabrielei Cristea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies