Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă în anul 2023. Un organizator de spectacole a mărturisit totul

Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă în anul 2023. Un organizator de spectacole a mărturisit totul
Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă în anul 2023. Un organizator de spectacole a mărturisit totul

În vârstă de 84 de ani, Irina Loghin încă nu renunță la ceea ce iubește. Odată cu venirea verii, artista are agenda plină de evenimente.

În cadrul unui interviu, un organizator de spectacole a mărturisit ce sumă cer Marina Voicu și Irina Loghin pentru un eveniment.

Citește și: Cât de benefică este o cură de detoxifiere a organismului. Ce trebuie să ții înainte să începi una

Marina Voica nu a cântat în viața ei la nunți

Marina Voica încă participă la evenimente, unde cântă și susține recitaluri antrenate.

Artista are fani de toate vârstele, iar de cele mai multe ori este solicitată să presteze pentru zilele orașelor,

Artista a devenit cunoscută cu refrenul „Și afară, plouă, plouă”, iar în cadrul unui interviu a dezvăluit programul ei din această vară și a mărturisit că în toată cariera ei nu a cântat niciodată la nunți.

„Tocmai plec la concert, la Moroeni, iar pe urmă merg la mare.

Deocamdată, nu o să cânt la mare, în niciun caz. Eu n-am cântat însă niciodată la nunți, nu aveam cum, căci nu am repertoriu, trebuie să ai un repertoriu pentru astfel de petreceri. La zilele de oraș merg mai des”, a declarat Marina Voica, ieri, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Un organizator de spectacole a mărturisit totul
Un organizator de spectacole a mărturisit totul[Sursa foto: Facebook]

Ce onorarii au Marina Voica și Irina Loghin, la evenimente

Un organizator de spectacole a mărturisit ce sumă de bani iau atât Marina Voica, dar și Irina Loghin. Din punctul lui de vedere, cele două artiste își merită toți banii, deoarece reușesc să facă spectacol oriunde se duc.

„Irina Loghin arată extraordinar la vârsta ei. Și-a păstrat și vocea superbă.

Ea are un onorariu de peste 2.000 de euro, la nunți. Iar Marina Voica are un onorariu de aproximativ 1.000 de euro, dar vă spun sincer că merită și mai mult, chiar 1.500 de euro. Ambele fac spectacole, au succes, sunt foarte iubite, merită toți banii!”, a spus organizatorul de evenimente, conform playtech.

Cum își păstrează Marina Voica silueta

Artista a avut parte de o intervenție la inimă, iar în urmă cu mai mult timp, a povestit cum se pregătește pentru un spectacol.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cântăreața a mărturisit că nu a renunțat la pantofii cu toc, deoarece consideră că aceștia sunt frumoși pentru orice înălțime și orice picior.

Ea este de părere că dacă o persoană poartă foarte mult timp doar pantofi largi, cu greu va mai purta pantofi cu toc.

„N-am renunțat la pantofii cu toc. E frumos pentru orice picior și pentru orice înălțime, un pantof cu toc te înalță, te arată cu mult mai feminină. La un moment dat, dacă porți prin casă doar papuci largi, foarte greu mai suporți pantofii cu toc.

Așa că eu, dacă știu că am spectacol, port prin casă câteva zile acei pantofi cu toc. Șterg praful și încălzesc mâncarea încălțată cu ei, ca să se adapteze piciorul, ca să nu mă strângă pe scenă. În plus, fac zilnic câte 100 de genuflexiuni, așa reușesc să îmi antrenez picioarele, ca să le am zdravăne, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia.Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară. De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi”, a spus artista.

Un organizator de spectacole a mărturisit totul
Un organizator de spectacole a mărturisit totul[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Parcă nu aș fi muncit deloc.” Marinela Chelaru, dezvăluiri despre pensia pe care o încasează



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„De aceea am stat tot timpul în rugăciuni să fiu bunică.” Irina Loghin a vorbit despre motivul pentru care nu a putut avea copii până la vârsta de 36 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies