A murit actrița Eugenia Bosânceanu

 A murit actrita Eugenia Bosanceanu
A murit actrița Eugenia Bosânceanu

Actriţa de teatru şi film Eugenia Bosânceanu a murit la vârsta de 93 de ani, informează UNITER.

A murit actrița Eugenia Bosânceanu. „În Ajun de Crăciun ne-a părăsit marea actriţă de teatru şi film Eugenia Bosânceanu, la vârsta de 93 de ani”, se arată într-o postare pe Facebook a UNITER.

 A murit actrita Eugenia Bosanceanu

Eugenia Bosânceanu s-a născut la 8 februarie 1925 în localitatea Rădăuţi-Prut, judeţul Botoşani. A avut numeroase roluri în teatru şi film, prima producţia cinematografică în care a jucat fiind „Ciulinii Bărăganului” (1958), iar ultima sa apariţie pe marile ecrane fiind în „Capace” (2017).

Citeste si: PREVIZIUNI 2019 de NOROC și BELȘUG pentru fiecare ZODIE, aduse de JUPITER revenit acasă în Săgetător după 12 ani! În ce domeniu te vei îmbogăți?

 A murit actrita Eugenia Bosanceanu

A jucat în aproape 50 de filme

A interpretat roluri în aproape 50 de filme, printre care Amintiri din Epoca de Aur (2009), 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile (2007), Occident (2002), Balanţa (1992), Pintea (1976), Pe aici nu se trece (1975), Păcală (1974), Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte (1972), Baltagul (1969), Răscoala (1965).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Acestea sunt bijuteriile de suflet ale Oanei Roman. Uite cum arată inelul de logodnă si verigheta vedetei. „Mi-a spus din prima că o să fiu mama copiilor lui

Actrița a lucrat cu toți regizorii importanți români ai diferitelor perioade, de la Sergiu Nicolaescu la Cristian Mungiu.

Recent, ea a jucat în filme precum: „Capace” (2017) – rolul mama, „Sieranevada” (2016), „Poziţia copilului” (2013) – bunica lui Angheliu;

„Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarăşi, frumoasă e viaţa!” (2009) –A doua gospodină; „Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste în timpul liber” (2009); „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” (2007) – mama dlui Bebe; „Margo” (2006), „Maria” (2003) – mama lui Ion;

Citeste si: HOROSCOP. Previziunile runelor cu Mihai Voropchievici pentru Revelion. Leii intră ca nişte învingători în 2019, Fecioarele primesc veşti bune

„Binecuvântată fii, închisoare” (2002) – Saveta; „Occident” (2002) – Tanti Leana; „Triunghiul Morţii” (1999); „Train de vie/ Trenul vieţii” (1998). Talentul extrem de mare i-a permis să aibă roluri extraordinare de-a lungul carierei sale.

Sursa: Huff.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies