A murit Carlos Ruiz Zafón, celebrul scriitor spaniol! Avea doar 55 de ani...

a-murit-carlos-ruiz-zafon
a-murit-carlos-ruiz-zafon

A murit Carlos Ruiz Zafón, celebrul scriitor spaniol, autorul faimosului roman „Umbra Vântului”. S-a stins din viață la doar 55 de ani.

A murit Carlos Ruiz Zafón, un celebru scriitor spaniol, devenit cunoscut pentru opere precum „Umbra Vântului”, „Prizonierul cerului”, „Prințul din negură”, „Labirintul spiritelor” etc. Născut în Barcelona, Spania, Carlos Ruiz Zafón și-a petrecut ultimii ani din viață în Los Angeles, Statele Unite al Americii, și s-a stins din viață din cauza unei boli cronice, potrivit ABC, citat de G4Media.ro.

Citeste si: Dezvăluirile cumplite ale fiicei lui George Floyd, bărbatul ucis în America: „Aud numele tatălui meu menționat peste tot”

A murit Carlos Ruiz Zafón! Dumnezu să-l odihnească în pace...

Carlos Ruiz Zafón a devenit cunoscut în anul 2001, prin romanul „La sombra del viento” (n. Red.- „Umbra vântului”) și a devenit extrem de repede unul dintre cei mai cunoscuți și citiți autori în limba spaniolă, din ultimele câteva decenii. Mai mult decât atât, romanul menționat anterior a fost tradus în zeci de limbi și a înregistrat un imens succes la nivel global.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ultimele fotografii cu Ovidiu Danci înainte să moară! La 39 de ani, era măcinat de boală și arăta complet schimbat

Totuși, deși a devenit cunoscut și s-a impus în conștiința națională drept scriitor, romancier, Carlos Ruiz Zafón a cochetat și cu alte profesii.

Acesta a lucrat într-o agenție de publicitate, unde scria pentru două publicații extrem de importante în Spania: La Vanguardia și El Pais.

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Brigitte Sfăt, declarații uluitoare despre Ilie Năstase. ”Mi-a fost frică să nu moară înaintea mea! Nu aș fi suportat!”



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 iunie 2020. Două planete importante vor fi Retrograde- schimbări mari pentru toate zodiile

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

S-a aflat cine vor fi nașii la nunta lui Iancu Sterp: „Fiecare cum simte!”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies