VIDEO Bianca este de părere că Patrick mai mult o agită, în loc să o liniștească în unele situații: „Eu acum înțeleg asta, dar nu o simt, nu pot să mă schimb.”

VIDEO Bianca este de părere că Patrick mai mult o agită, în loc să o liniștească în unele situații: „Eu acum înțeleg asta, dar nu o simt, nu pot să mă schimb.”
VIDEO Bianca este de părere că Patrick mai mult o agită, în loc să o liniștească în unele situații: „Eu acum înțeleg asta, dar nu o simt, nu pot să mă schimb.”

Bianca și Patrick au avut o discuție, iar tânăra a mărturisit ce o deranjează la el.

Bianca și Patrick au avut o discuție, iar tânăra i-a spus în lacrimi că mai mult îi agită starea, în loc să o liniștească în unele situații.

Patrick: Tu ai avut o stare că ai avut conflictul acolo, eu am preluat starea ta și m-am enervat. Am intrat azi aici și ți-am spus. Dacă nu să vorbesc cu tine, atunci cu cine? Modul în care o fac poate nu este un mod bun și îmi pare rău pentru treaba asta dacă ți se pare că am pus presiune în vreun fel pe tine sau ceva.

Dar dacă nu le vorbesc cu tine, nu am cu cine să le vorbesc. Am fost deranjat, ok. Și tu ești acum deranjată de cum am fost eu și o spun că îmi pare rău.

Bianca, deranjată de cum alege Patrick să îi spună anumite lucruri

Citește și: VIDEO Alexandra și Moldo, discuție în Camera Roșie. Cum privește tânăra faptul că Gagea se contrazice în unele afirmații? „Mă hrănesc cu asta. Lasă-l să văd ce poate.”

Bianca și Patrick
Bianca și Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Discuție între Gagea și Virginia, în camera roșie. De ce crede Virginia că povestea dintre el și Alexandra nu s-a terminat? „De ce ar trebui Alexandra să ne stea în cale?”

Pe fondul unei tensiuni pe care Bianca deja o avea în casă, Patrick a ținut să vină spre ea cu un alt lucru pentru care să îi atragă atenția, iar tânăra a spus că ar trebui să o lase să se liniștească înainte de anumite discuții.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bianca: Nu. Nu ai înțeles. Nu zic că ai făcut ceva greșit. Zic doar că s-a întâmplat și data trecută. Eu am o stare, știu că nu e ok să o vărs pe tine. Am o stare și eu clar nu judec, pentru că am o stare.

Și tu vii peste starea aia, mai pui ceva, iar eu clar nu am cum să înțeleg dacă sunt prinsă cu prima mea stare.

Patrick: Tocmai de asta depind momentele acestea.

Bianca: Ba de timp.

Patrick: De timp, de ce?

Bianca: Să poți să împărtășești deranjurile cu mine.

Dau un exemplu. Dacă eu acum mă păruiesc cu Alexandra, vii și tu să spui că te deranjează nu știu ce. Spune-mi când m-am relaxat pentru că nu o să înțeleg.

Citește și: Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de Uber! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Patrick: Stai puțin, că tu în timp ce te „păruiai”, eu nu am spus absolut nimic.

Bianca: Înțelege esența. Dacă tu spui un deranj într-un moment ca acela, eu nu o să înțeleg și o să-l repet la infinit. Dacă mă lași să mă calmez, pentru că e evident că nu sunt calmată, dacă mă lași să mă calmez și îmi spui la o distanță, pot să înțeleg greșeala mea.

Eu acum înțeleg asta, dar nu o simt, nu pot să mă schimb, nu mă ajută discuția asta, mă înțelegi? Pe tine dacă te deranjează în orice moment, atunci trebuie să mi le zici sau atunci te superi. Nu încerci să mă înțelegi.

Patrick: Reacția mea a fost impulsivă, doar că astăzi am simțit, după ce au discutat ei în casă, nici nu am inițiat discuția pe conexiune, am zis că trebuie să îți spun pentru că am fost deranjat.  

Bianca și Patrick
Bianca și Patrick[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Moldo și-a schimbat părerea despre Criss. Cum o vede acum pe tânără? „M-am simțit foarte bine în preajma ei.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

S-a aflat cine vor fi nașii la nunta lui Iancu Sterp: „Fiecare cum simte!”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies