VIDEO Alexandra și Moldo, discuție în Camera Roșie. Cum privește tânăra faptul că Gagea se contrazice în unele afirmații? „Mă hrănesc cu asta. Lasă-l să văd ce poate.”

VIDEO Alexandra și Moldo, discuție în Camera Roșie. Cum privește tânăra faptul că Gagea se contrazice în unele afirmații? „Mă hrănesc cu asta. Lasă-l să văd ce poate.”
VIDEO Alexandra și Moldo, discuție în Camera Roșie. Cum privește tânăra faptul că Gagea se contrazice în unele afirmații? „Mă hrănesc cu asta. Lasă-l să văd ce poate.”

Alexandra și Moldo au avut o discuție în Camera Roșie, cu privire la ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme între Gagea și brunetă.

Moldo și Alexandra au ajuns în Camera Roșie, iar cei doi au vorbit despre lucrurile întâmplate în ultima perioadă între ei, dar și între interacțiunile brunetei cu cel care i-a fost partener. Gagea s-a arătat deranjat de faptul că tânăra încearcă să aibă conexiuni cu alți băieți, însă tot el este cel care nu vrea să mai dea curs relației.

Alexandra: De dimineață, cum a fost conexiunea, chiar a fost o nebunie, am râs rău, sincer.

Moldo: Da.

Alexandra: Aș vrea să mă simt bine în continuare. De ce să stau să mă enervez, să am crize de gelozie inexplicabile. Uneori le fac cu sens, că știi și tu că le fac cu sens.

Moldo: Acum nu am venit aici să te aprob.

Tu spune.

Alexandra: Spune că nu le fac cu sens uneori.

Moldo: Nu știu ce aveți voi, eu nu mă bag.

Alexandra: Din ce ai văzut tu, de afară, greșim amândoi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Moldo: Bine, da.

Alexandra: Nu fac niște chestii că sunt eu nebună, nu. Oricine m-ar înțelege. Tot timpul s-a spus „nu am ce să vorbesc, Alexandra, nu pot, nu am cum.”

Alexandra vrea să vadă cât de departe poarte merge Gagea în acest joc de cuvinte

Citește și: VIDEO Moldo și-a schimbat părerea despre Criss. Cum o vede acum pe tânără? „M-am simțit foarte bine în preajma ei.”

Moldo
Moldo[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Roberta, descalificată din Casa Iubirii! Sebastian își asumă să plece alături de ea. „S-a ajuns în punctul în care nu mai putem trece cu vederea.”

Bruneta este de părere că se contrazice în tot ceea ce spune Gagea, iar Moldo s-a oferit să vorbească cu tânărul pentru a-i lăsa în pace. Cu toate acestea, Alexandra are o satisfacție atunci când vede că Gagea se enervează din anumite motive și vrea să-l lase pentru a vedea ce poate.

Moldo: Da, dar uite, nu te-a lăsat să vorbești dimineață, te pune pe gânduri?

Alexandra: Nu știu de ce nu m-ar lăsa. El efectiv se tot contrazice. „Nu vreau să îți mai dau speranțe, lasă-mă.” Eu încep să fac glume cu tine, caterincă, el se ambalează.

Moldo: Pe tine asta te deranjează.

Vrei să vorbesc cu el să nu se mai bage între noi?

Alexandra: Nu. Eu ador, mă hrănesc cu asta.

Moldo: Serios?

Alexandra: Da. Eu ador. Lasă-l să văd ce poate.

Alexandra și Moldo
Alexandra și Moldo[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Oare regretă Gagea despărțirea de Alexandra? Băieții au intervenit în discuția celor doi: "Când doi oameni se despart, mă gândesc că din senin nu trece supărarea."

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

S-a aflat cine vor fi nașii la nunta lui Iancu Sterp: „Fiecare cum simte!”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies