A MURIT! CARMEN HARRA a avut DREPTATE!

A MURIT! CARMEN HARRA a avut DREPTATE!
A MURIT! CARMEN HARRA a avut DREPTATE!

Carmen Harra mai face o mărturisire șocantă.

Carmen Harra mai face o mărturisire șocantă.

Celebra prezicătoare a declarat că a știut încă de când s-a căsătorit că soțul ei va muri înainte de a împlini 60 de ani.

Citeste si: “Am acceptat ca soţia mea să facă sex cu un străin, în casa noastră. Ea l-a dus într-o camera de la etaj şi au stat acolo o oră”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: A văzut că soţia îi face sex oral prietenului de pahar chiar în faţa lui. Cum a reacţionat bărbatul imediat. Judecătorii din Galaţi au rămas mască

Citeste si: „Sunt împreună cu iubita mea de nouă luni și totul legat de relația noastră a fost grozav cu excepția unui singur lucru. Sexul este minunat dar, în timpul partidei de amor, ea își dorește să o... ”

„L-am cunoscut pe soţul meu şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Soţul meu venea cu florile la uşă. Eu fac calcule şi am ştiut de la început când va muri. Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani. Aveam lacrimi în ochi şi îi spuneam în glumă sau în serios că el trăieşte mai mult decât mine”,

a spus Carmen Harra.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscopul iubirii MARTIE. Afla cum vei sta cu dragostea in prima luna de primavara

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies