A murit Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump. Ce declarații a făcut fostul președinte american

ivana trump a murit
Ivana Trump 

La 73 de ani, fosta soție a lui Donald Trump, Ivana Trump, s-a stins din viață. Femeia a murit în vila ei din Upper East Side, din New York. Anunțul a fost făcut chiar de fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Ivana era o femeie de afaceri și mamă a trei copii, pe care îi avea împreună cu Donald Trump.

Ce a mărturisit Donald Trump despre tragicul eveniment

donald trump fosta sotie
Donald Trump [Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Cine este JOE BIDEN. În 1966, președintele a fost marcat de o tragediei în care și-a pierdut soția și fiica

În această dimineață, fostul președinte a făcut un anunț sfâșietor pe rețelele de socializare.

Politicianul a mărturisit că prima lui soție a încetat din viață. Trump a adus numai cuvinte de laudă pentru regretata Ivana.

„Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, dintre care sunt mulți, că Ivana Trump a murit acasă la ea, în locuința sa din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională.

Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum eram toți atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a transmis fostul lider american.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Ivana Trump a fost o supraviețuitoare” Apropiații Ivanei Trump sunt devastați

ivana trump
Ivana Trump[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine a fost Jacqueline Kennedy Onassis. "Am învățat să nu-mi mai fie rușine de marea sete de cunoaștere și m-am întors acasă cu bucuria de a o lua de la capăt"

Familia fostului președinte american a transmis un comunicat de presă, exprimându-și tristețea și eternele regrete față de moartea Ivanei Trump: „Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre mame.

A fost o femeie incredibilă, o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe radiantă, o mamă și o prietenă grijulie. Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare.”

Vestea că prima doamnă Trump a încetat din viață a creat multă vâlvă în mediul online. Purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump a confirmat vestea morții Ivanei la o televiziune din SUA.

În anii 80, Ivana și Donald Trump au format unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul din New York. Divorțul celor doi a fost foarte discutat în mass-media. Ulterior, Donald Trump și-a cunoscut următoarea soție, Marla Maples. În 2017, antreprenoarea Ivana Trump a mărturisit în cartea ei, că relația dintre ea și tatăl copiilor ei, Donald Trump, devenise una mai bună. Conform femeii, cei doi vorbeau o dată pe săptămână.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine a fost Ivana Trump

Ivana Trump a crescut sub regimul comunist al fostei Cehoslovacia. S-a căsătorit cu Donald Trump în 1977, iar în anul 1992, cei doi au divorțat. Antreprenoarea a obținut cetățenia americană în 1988. Femeia susținea că ea a crescut singură copiii pe care îi avea cu politicianul. Mai mult, atunci când fostul ei soț a fost ales președinte al SUA, Ivana a declarat că Donald Trump nu ar fi ajuns atât de sus, fără ajutorul ei.

Donald Trump și actuala lui soție, Melania Trump

donald trump si melania trump
Donald Trump și Melania Trump, actuala soție a fostului Președinte[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Karine Jean-Pierre, prima femeie de culoare și lesbiană din istorie care a devenit purtătoarea de cuvânt a Casei Albe: „Sunt tot ceea ce Trump urăşte”

În anul 2005, miliardarul Donald Trump s-a căsătorit cu Melania Trump. Femeia este de origine slovenă și are mult succes în lumea afacerilor. Este fost model și este designer de bijuterii și ceasuri. Fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii are împreună cu soțul ei, Donald Trump, un copil. Barron Trump, în vârstă de 16 ani, este băiatul celor doi afaceriști.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Tatăl tău este...”. Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată! Cum a reacționat Zănoagă la imaginile postate pe internet

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies