A murit jurnalista Teodora Ionescu, „doamna folkului românesc”. Doliu în presa și în muzica românească

A murit jurnalista Teodora Ionescu, „doamna folkului românesc”. Doliu în presa și în muzica românească
A murit jurnalista Teodora Ionescu, „doamna folkului românesc”. Doliu în presa și în muzica românească

Doliu în presa și în muzica românească: Teodora Ionescu, jurnalistă la București FM și ani buni la Radio România, cunoscută drept „doamna folk-ului românesc”, a încetat din viață la 65 de ani.

 

Realizatoare a multor emisiuni antologice la postul public de radio, precum și a unor reportaje remarcabile, o voce inconfundabilă și o adevărată enciclopedie de muzică (în special folk), Teodora Ionescu a fost unul dintre reperele radiofonice ale ultimilor 30 de ani. De numele ei se leagă și debuturi de succes în muzica folk, dar și numeroase interviuri cu „greii” genului.

Citeste si: REȚETE DE CRĂCIUN. Nu mai pune niciodată așa ceva în salata boeuf- Greșeala asta îi strică gustul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

A fost membră în numeroase jurii ale festivalurilor de muzică folk din toată țara. A fost membru fondator al Asociației Jurnaliștilor Muzicali. Cartea „Folk pur și simplu”, care poartă titlul celebrei emisiuni pe care a realizat-o ani la rând, editată în 2016, a fost un bun rămas trimis celor care încă mai ascultă muzica unor Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Doru Stănculescu sau Ada Milea.

Citește continuarea pe Libertatea. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

HOROSCOPUL CRĂCIUNULUI 2018. Cum îți este CRĂCIUNUL în funcție de ZODIE?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies