A murit prezentatoarea TV, Magenta Devine

A murit prezentatoarea TV, Magenta Devine
A murit prezentatoarea TV, Magenta Devine

Magenta Devine, prezentatoare de televiziune, a murit la 61 de ani.

Aceasta a devenit cunoscută pentru apariția la Channel 4, Network 7 și BBC. Din nefericire, o boală a măcinat-o, iar medicii nu au mai putut sa facă nimic pentru ea. Familia ei a susținut faptul că se afla sub tratament la un spital din centrul Londrei.

Citeste si: Miracol medical! Vindecat de HIV: al doilea pacient din lume care a scăpat de complita boală. Ce tratament a funcționat în cazul bărbatului?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Familia sa își va minti mereu de Magenta ca fiind „o scritoare talentată și cu un stil al modei mereu prezent pe micile ecrane, stil ce a fost mereu admirat de prieteni și colegii pentru cdreativitatea sa.” 

Sankha Guha, care a lucrat împreună cu Devine la seria Rough Guide și alte programe, a declarat faptul că era „un idol pentru generații…cine a avut atenția asupra ei a văzău ce o făcea specială și nu neapărat stilul.

Ea obișnuia să se arate publicului povești despre o lume de care îi păsa și care o inspira să călătorească. Avea un simț de aventură nemaipoment și avea o minte foarte deschisă”, a declarat prietena prezentatoarei BBC. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Primele declaraţii ale lui Alex Bodi după despărţirea de Bianca Drăguşanu: "Nimic nu se întâmplă fără motive"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies