„A pierdut totul”. Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi, prima lui soție. Betty a vorbit despre acea perioadă cumplită din familia lor

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi
Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi

Betty Salam a vorbit despre cum a reușit tatăl său să depășească perioada de după moartea Fănicăi, prima lui soție.

Florin Salam este, fără îndoială, cel mai cunoscut cântăreț de muzică de petrecere din România. Artistul are o carieră de invidiat și un mare succes la public, însă viața sa nu a fost întotdeauna roz. Totul s-a schimbat după ce s-a stins din viață soția lui, Fănică, artistul fiind devastat în acea perioadă.

Citeste si: Florin Salam va deveni bunic pentru a treia oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi
Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi[Sursa foto: Facebook]

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi

Florin Salam a povestit, în urmă cu ceva timp, că după moartea mamei copiilor lui cei mari, o lună nu a avut pur și simplu puterea să dea ochii cu alte persoane. În acea perioadă, artistul s-a închis într-o cameră, singur, până când a început să accepte situația. Fata lui, Betty, a vorbit despre cel mai greu moment din viața tatălui său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Pe tata îl iubește foarte mult Dumnezeu. El nu și-a mai dorit nimic. A simțit că a pierdut totul. Ori Dumnezeu, ori ea, ori împreună Dumnezeu și ea, i-au dat o putere tatălui meu. Cea mai mare putere. Parcă s-a ridicat și mai mult.

A avut cea mai mare ambiție, pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata, s-a terminat, că nu mai e bun de nimic, că a luat-o pe drumuri greșite. Eu exemplul ăsta de la el l-am luat. El în fața noastră, în fața mea și a fratelui meu, tot la fel era.

Încerca să se țină foarte tare, cu zâmbetul pe buze, noi la fel.

Jucam un rol de oameni fericiți, dar înăuntrul nostru nu eram fericiți. Am înțeles, ne-am reunit, că suntem o familie unită, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Ne-a luat ceva, dar iubirea a rămas în continuare. De aici ne-am luat puterea”, a povestit Betty Salam pe YouTube.

Citeste si: „Ne-au făcut să nu vorbim”. Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre. De ce nu se înțeleg cele două

Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi
Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Betty Salam: „Nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla”

Fiica manelistului a mai povestit și faptul că nu și-a văzut mama în ultima fază și nici în ziua în care a murit. Vedeta spune că a simțit enorm lipsa acesteia, mai ales în momentul în care s-a născut băiețelul ei, Matthias.

„Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit.

Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.(...)

Când l-am născut pe Matthias. Atunci mi-am dat seama că eu nu o am pe mama lângă mine. Mi-a lipsit mama în cele mai grele momente ale vieții mele. Când l-am născut pe Matthias, atunci m-am simțit singură”, a mai povestit ea.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Fiica lui Florin Salam, Betty, și-a făcut prima intervenție estetică: „Aleg să am grijă de mine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies